Udstationering – Stabsofficer Exercise til J7 Divisionen ved Headquarters Multinational Corps Northeast

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du arbejde med øvelsesplanlægning på højeste operative niveau og er du interesseret i en stilling, der kan give dig et solidt rygstød for din kommende karriere? Så har vi snart en stilling som Staff Officer Exercise ledig for den rette kandidat.

Om os

Hovedkvarteret er beliggende i Szczecin i det nordvestlige Polen, tæt ved grænsen til Tyskland og med gode muligheder for transport hjem til Danmark eller rundt i det øvrige Europa.

Danmark har været en vigtig del af HQ MNC NE siden 1999. Hovedkvarteret består af ca. 460 militære og civile medarbejdere fra 25 forskellige nationer, hvor Danmark, Polen og Tyskland udgør den største del som framework nations.

Danmarks nuværende engagement er 45 militære stillinger fordelt i hele hovedkvarteret samt ved vores nationale støtteelement. Udover de faste stillinger udgør reserven en vigtig del af det danske bidrag, hvor Danmark besætter 23 funktioner i korpsets reservestruktur. Samlet set er det danske bidrag til hovedkvarteret i Szczecin blandt de største, som Danmark stiller til NATO målt på udstationeringsstillinger.

HQ MNC NE er et hovedkvarter på permanent højt beredskab i NATO´s styrkestruktur og varetager det landbaserede regionale ansvar for sikkerhed i det baltiske område og Polen. Hovedkvarteret har således et permanent ansvar for NATOs aktiviteter i Alliancens nordøstlige område og er operativt 24/7 - 365, hvilket også betyder, at du vil være på et relativt højt beredskab.

I 2021 er hovedkvarterets primære opgave arbejde omkring gen-certificering.

Hovedkvarteret har til dagligt kommando over Multinational Division Northeast (MND NE), Multinational Division North (MND N), Command Support Brigade (CSB), NATO Force Integration Units (NFIU) og enhanced Forward Presence (eFP) bataljonskampgrupperne.

Du kommer til at arbejde i et operativt, dynamisk og udviklingsorienteret multinationalt miljø, hvor omgangstonen kan være både formel og uformel afhængig af situationen, men altid professionel, og hvor alle er klar til at yde deres bedste for at opnå gode resultater.

I Szczecin findes der internationale skoler, der følger anerkendte internationale undervisningsprogrammer, ligesom der er flere institutioner for børn med et internationalt islæt. Hovedkvarterets sports- og velfærdsklubber, samt de mange sociale aktiviteter for hele familien, giver gode muligheder for et aktivt fritidsliv med mange multinationale og nationale aktiviteter, som er med til at skabe gode vilkår for både din og familiens trivsel i Polen. Du og familien vil således få en masse spændende oplevelser, som er forbundet med det at bo i et andet land end Danmark.

Du kan finde yderligere oplysninger om hovedkvarteret på www.mncne.pl og Facebook (Multinational Corps Northeast).

Om stillingen

Som Staff Officer Exercise vil du som en vigtig del af et multinationalt 4-mands team, være medvirkende til planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af øvelser fra start til slut. Øvelserne kan foregå på forskellige niveauer og i forskellige roller, men kan f.eks. omhandle en Major Joint Operation hvor MNC NE deltager som Regional Land Component Command (RLCC). Dit team vil være ansvarlig for en eller flere specifikke øvelser ad gangen hvor I forbereder, gennemfører eller deltager i alt lige fra Initial Planning Conference, Main Planning Conference, Scripting-seminarer, Final Planning Conference, ekstern koordinering til den komplette interne planlægning og koordinering af forberedelsen mellem alle de respektive divisioner i HQ. Du kan forvente at få selvstændigt ansvar for planlægning af f.eks Battle Staff Training i HQ.

Som en national opgave, koordinerer du i samarbejde med SNO, J1 og Chefen for den danske Reserve dennes deltagelse og anvendelse ved HQ MNC NE aktiviteter. Din prioriterede opgave vil være i relation til de primære aktiviteter, som er korpsets øvelsesaktiviteter.

Du vil få et bredt kendskab til NATO, herunder i særlig grad direktiverne og procedurerne relateret til planlægning og gennemførelse af øvelser. Internt i HQ vil du få en stor berøringsflade og du vil få et solidt kendskab til hvorledes MNC NE virker og agerer særligt på LCC-niveau.

Der er en del rejseaktivitet i stillingen på grund af deltagelse i konferencer, seminarer og øvelser og specielt perioden op til en øvelse kan være forbundet med ekstra travlhed. Andre perioder vil dog være mere rolige og stillingen egner sig i særlig grad til en studerende på MMS som i samarbejde med teamet kan tilrettelægge sin kalender i forhold til arbejde og studie.

Du refererer til en polsk eller tysk oberstløjtnant, der fungerer som teamchef, men bemærk også, at ACOS J7 bestrides af en dansk oberst som er din samtaleleder og som kan give dig personlig sparring.

Hovedkvarterets beliggenhed og rolle gør det til et naturligt omdrejningspunkt for mange NATO aktiviteter. Du kan derfor forvente at deltage i møder, konferencer og øvelser i det meste af Europa, dog primært i HQ MNC NE ansvarsområde.

Om dig

Du er kaptajn eller major M322 og har gennemført videreuddannelsestrin I for ledere eller VUK/BDE samt Våbenkursus II ved din våbenart.

Du behøver ikke at have en specifik våbenartsbaggrund inden for Hæren, men det vil være en fordel hvis du har erfaring med (øvelses) planlægning på forskellige niveauer på bataljons- og brigadeniveau.
Det er en fordel, hvis du forståelse for NATO’s operative virksomhed samt et godt kendskab til NATO’s organisation og doktriner, herunder ikke mindst NATO-procedurer og øvelsesplanlægningsproces. Det er ligeledes en fordel, hvis du har gennemført NATO Exercise Planning Course (P7-55).

Som person har du en god helhedsforståelse og du formår at sætte dig ind i komplekse scenarier og nye doktriner samt være en del af et multinationalt team til dagligt såvel som under øvelser, med de udfordringer det nu kan give.
Du er en dygtig planlægger og det er en fordel hvis du er udadvendt og opsøgende og god til at skabe og vedligeholde positive samarbejdsrelationer internt såvel som eksternt med henblik på at tilsikre den nødvendige koordination og synergi i en kompleks, multinational organisation.
Du skal have lyst til at have med personel at gøre og du har lyst til gøre en forskel for reservepersonellet som ved HQ MNC NE anses som en værdifuld del af staben.
Du har respekt for nationale kulturelle forskelle og du trives i et internationalt miljø.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemands- eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år. Stillingen besættes fra 1. juni eller efter aftale.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. Evt. skolesøgende børn vil kunne blive optaget på en af de internationale skoler i byen.

I forbindelse med ansættelsen vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav,
- Være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder),
- Have gennemført CAC-A og TSE,
- Bestået sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.
- Sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET.

Fælles for alle Q’er er, at de skal kunne opretholdes under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Senior National Officer, oberst Jens Sund på telefon +48 914 445 100

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte til HR-konsulent Palle Hougaard Hvirvelkær ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32 66 55 75.

Ansøgningsfristen er 10. maj 2021.

Ansættelsessamtaler gennemføres efter nærmere aftale
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Hvis du udover denne stilling generelt er interesseret i tjeneste ved HQ MNC NE i Polen, så kontakt os gerne omkring mulighederne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 10. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0