Speciallæge i psykiatri til F-ACT-team i Distriktspsykiatrien Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Sætter du det gode patientforløb i centrum og er høj faglighed vigtig for dig? Brænder du for implementering og udvikling?– så er her en unik mulighed!

Gennem de seneste år har vi indført F-ACT-teams i behandlingsarbejdet i Distriktspsykiatrien Køge, og vi er nu ved at være godt i gang. Som speciallæge hos os vil du derfor komme til at deltage i den fortsatte udvikling af arbejdet i et F-ACT-team.

F-ACT er en metode for ambulant psykiatrisk behandling, der har en fleksibel tilgang til patienterne med udgangspunkt i, hvor de er i deres sygdomsforløb.

Der tilbydes intensiv behandling i perioder, hvor der er brug for det, og det nedjusteres til individuel tilpasset standardbehandling, når patienten har det bedre igen.

Patienten tilknyttes et tværfagligt team (F-ACT team). Hvem fra teamet, der bedst kan hjælpe i den aktuelle situation, vurderes løbende. I perioder kan der være flere, der samarbejder om behandlingen, men lægen er altid central i behandlingsforløbet. Målet er, at alle patienter får den rette behandling, og at behandlingen kan være intensiv i de faser, hvor der er behov for det.

Dit arbejde bliver i fællesskab med dine team-kollegaer i FACT-team at få afviklet et forsamtale-, udrednings- og behandlingsprogram for en række komplekse ambulante patientforløb med borgere bosat i vores optagekommuner.

I vores 3 F-ACT-teams, Greve-Solrød, Køge og Faxe-Stevns varetager vi behandlingen af borgere som lider af psykoser, sværere depressioner og personlighedsforstyrrelser. Derudover har vi et OPUS-team, som i et 2-årigt forløb varetager behandlingen hos 18-35-årige med nydebuterede psykoser.

Endvidere varetager vi for hele Psykiatrien Øst udredning for og opstart af behandling for ADHD, der er kompliceret af sværere komorbiditet. Vi har også regionsfunktion for ADHD og for udredning af Gennemgribende udviklingsforstyrrelser med svær komorbiditet.

Distriktspsykiatrien Køges patienter kommer fra Faxe, Greve, Køge, Solrød og Stevns kommuner, men vi varetager som nævnt også behandling af ADHD for hele Psykiatrien Øst’s optageområde, og dermed også for borgere i Lejre og Roskilde kommuner.

Selve distriktspsykiatrien ligger tæt på S-togslinjen til København og med nærliggende motorvejsforbindelse.

Distriktspsykiatriens personalegruppe består af læger, specialpsykologer/psykolog, sygeplejersker, social-og sundhedsassistent, ergoterapeuter, pædagoger, socialrådgivere, peermedarbejdere og lægesekretærer. Vi har et samarbejde på tværs af de enkelte teams.

Lidt om din kommende arbejdsplads

Psykiatrien Øst har i alt tre sengeafsnit og Psykiatrisk Akut Modtagelse i Roskilde. Der findes distriktspsykiatri i Køge og Roskilde, distriktspsykiatri for ældre, psykiatrisk klinik der behandler ikke-psykotiske tilstande, og klinik for selvmordsforebyggelse. Der er regionsfunktioner for henholdsvis Angst, ADHD, Gennemgribende udviklingsforstyrrelser, personlighedsforstyrrelse, Skizofreni og andre psykoser samt Dobbeltdiagnoser.

Vi er et Universitetssygehus. Vi er forskningsaktive bl.a. inden for områderne: Personlighedsforstyrrelser, Debuterende psykoser (OPUS) og Recovery. Forskningen foregår i samarbejde med den Psykiatriske Forskningsenhed.

Vi har fokus på evidens, kvalitetssikring og patientsikkerhed, og behandlingen er baseret på dialog og relationer i intensive behandlingsforløb.

Der er til stillingen tilknyttet en beredskabsvagt, som deles med ca. 11 kolleger og med delvagt kl. 9-15 i weekends og på helligdage ved geografien i Roskilde.

Vi tilbyder

  • Et afsnit præget af en personalegruppe som vægter faglig udvikling højt
  • Et arbejdsmiljø præget af et godt tværfagligt- og lægefagligt samarbejde
  • Regelmæssig supervision og årlig personaletræning
  • Gode muligheder for efteruddannelse og forskning.

Vi ønsker

  • En engageret og fleksibel speciallæge i psykiatri med bred klinisk erfaring
  • Gode samarbejdsevner og gerne psykoterapeutisk uddannelse eller erfaring
  • Lyst til at indgå i den fortsatte udvikling af afsnittet bl.a. via erfaring med eller interesse for kvalitetsudvikling
  • At du som overlæge opfylder Sundhedsstyrelsens syv kvalifikationskrav svarende til de syv lægeroller
  • At du indgår i undervisning af lægestuderende og læger under uddannelse samt uddannelse og supervision af andre faggrupper på lige fod med de øvrige speciallæger.
  • Ansøger skal have været ansat som H2-læge/afdelingslæge/overlæge eller tilsvarende inden for psykiatri og have erfaring med ambulant arbejde.
  • For overlægen forventes erfaring fra minimum 5 års ansættelse inden for psykiatri efter opnået speciallægeanerkendelse.
  • Dispensation fra ovennævnte 5-årsregel kan i særlige tilfælde gives. Psykiatriledelsens dispensation er en betingelse for ansættelse som overlæge.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i slutningen af uge 49 eller i uge 50

Har du behov for flere oplysninger?

Kontakt ledende overlæge Lene Kistrup Henriksen på tlf.

30 92 62 91.

Du kan læse mere om Psykiatrien Øst på www.regionsjaelland.dk/Psykiatri/behandlingssteder/

Du vil blive ansat efter overenskomsten indgået mellem Region Sjælland og FAS eller Yngre Læger.

Vi indhenter straffeattest ved alle nyansættelser.

Ansøgningen skal indeholde:

Ansøgning med oplysning om cpr.nr., eksamensår og -sted, tidligere ansættelse, bør desuden indeholde oplysninger vedrørende opnåede kompetencer i relation til de syv kvalifikationer, som kræves af ansøgere til overlæge stillinger, jfr. Sundhedsstyrelsens vejledning nr. 62 af 25. juli 2005.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Torsdag den 30. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Køge over tid

Dato Alle jobs som læger
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 3
17. august 2024 3