Overlæger/Afdelingslæger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

1-2 overlæge/afdelingslægestillinger til Næstved og Slagelse Radiologisk afdeling, med primær funktion på enten Slagelse Sygehus eller Næstved Sygehus (efter eget ønske) i vores MR-center er ledig til besættelse pr. 1. marts 2022 eller efter aftale:

Om MR-centeret og dit kommende arbejde:

Centeret har en specialeansvarlig MR-overlæge med primær tilknytning Slagelse, samt yderligere en fuldtidsansat overlæge med hovedarbejdssted Næstved. Disse 2 overlæger varetager primært neuro- og børneundersøgelser. Herudover har vi 2 fastansatte muskuloskeletale overlæger, der beskriver muskuloskeletal MR, og 3 abdominaloverlæger til beskrivelse af abdominal radiologi, samt konsulenter tilknyttet svarende til 2-3 fuldtidsstillinger i alt.

Der er en erfaren teamansvarlig radiograf, superbrugere og en fast sekretær tilknyttet MR funktionen på begge matrikler.

Vi ønsker at styrke MR-funktionen på afdelingen ved yderligere fastansættelse af en eller 2 speciallæger.

Hvis du er en erfaren speciallæge, så kan vi få dig indpasset på afdelingen, uanset, om du har subspeciale i neuroradiologi, muskuloskeletal MR eller du betegner dig selv som ”generel MR-specialist”, idet vi har mulighed for at ændre lidt på afdelingens struktur og desuden mulighed for god oplæring, inkl. relevante kurser. En erfaren MR-radiolog vil også have mulighed for ansættelse på deltid, og vil få mulighed for at aftale hjemmearbejdsdage med hjemmearbejdsplads.

Er du ny speciallæge og ønsker videreuddannelse i MR som afdelingslæge, så kan vi tilbyde god sidemandsoplæring, både indenfor det muskuloskeletale og det neuroradiologiske område, såvel som MR af børn. (Dog kan det på enkeltdage i begrænset omfang være nødvendigt, at du hjælper med supervision af yngre læger, der varetager Slagelses akutradiologiske funktion).

Med 2 MR scannere på Slagelse og 3 MR scannere på Næstved radiologisk afdeling, så er radiologisk afdeling på NSR Hospital’s MR produktion både stor og varieret.

Der er et udstrakt samarbejde om opgaven på tværs af de 2 matrikler, derfor er der valgmulighed om fysisk placering af tilstedetid.

Kursus deltagelse og/eller fokuserede ophold, der er relevante i forhold til stillingens indhold vil blive prioriteret.

Stillingen kan være med eller uden vagt – efter dit ønske. Der gøres opmærksom på, at vagten aktuelt varetages på Slagelse radiologisk afdeling som tilstedevagt med adgang til vagtlejlighed.

Om NSR – radiologisk afdeling og sygehuset i øvrigt:

Afdelingen er fra 1. januar 2022 organiseret som 1 af 4 afdelinger, der er samlet under 1 fælles ledelse, der fysisk er placeret på SUH(Køge). Vores lokale afdeling er placeret på to matrikler - Næstved Sygehus og Slagelse sygehus og har fortsat lokal ledelse. Et tættere samarbejde om opgaverne generelt mellem matriklerne er under fortsat udvikling.

Lægegruppen på Slagelse og Næstved radiologisk afdeling består pr. 1. oktober af 16 faste speciallæger og 3 1. reservelæger (ca. 17 årsværk til sammen ), 7 hoveduddannelseslæger på forskelligt niveau, samt 3 introduktionslæger. Herudover 2 teleradiologer, samt 2 speciallægekonsulenter, der fysisk er på matriklerne. En del speciallæger har tjenestetid på begge matrikler eller er på deltid (deraf forskellen på antal speciallæger og årsværk). Din stilling vil komme oveni de allerede ansatte speciallæger.

Slagelse radiologiske afdeling har en stor akut funktion – omkring 1/3 af afdelingens arbejde er akutarbejde. Der er en stor produktion af især ortopædradiologiske, reumatologiske, abdominalradiologiske, neuroradiologiske og pædiatriske undersøgelser

Næstved radiologiske afdeling er specialiseret indenfor thoraxradiologi, onkoradiologi, PET-CT, samt uroradiologi i et mindre omfang. Der laves desuden mange muskuloskeletale MR.

Begge afdelinger har en del primærudredning, fx kræftpakker. Vi får mange henvisninger fra almen prakis og fra alment praktiserende speciallæger.

Årligt udføres ca. 107.000 undersøgelser på Slagelse radiologisk afdeling, heraf ca. 6.500 MR, og ca. 63.000 undersøgelser på Næstved radiologisk afdeling, heraf ca. 9.000 MR.

Slagelse har Carestream RIS/PACS, mens Næstved har GE RIS/PACS og Køge/Roskilde et tredje system. Regionen arbejder på at etablere et fælles RIS/PACS-system, og forhåbentlig sker dette i slutningen af 2023. Indtil da findes begge slags arbejdsstation på begge afdelinger hos os.

Aktuelt har afdelingen en 8-skiftet 2-delt tilstedevagt for speciallæger og 4. årskursister, der dækker både Slagelse og Næstved efter almindelig dagtid.

Vi forventer at du:

  • Har en dansk speciallægeanerkendelse i radiologi.

  • Er en god kollega, der vil bidrage med et højt fagligt niveau.

  • Har sociale kompetencer, der faciliterer et godt arbejdsmiljø psykisk såvel som fysisk og ser værdien i at arbejde tværfagligt.

  • Gerne deltager i kvalitetsudvikling.

  • Gerne bidrager med og deltager i undervisning af uddannelsessøgende læger, speciallægekolleger og andre personalegrupper.

  • Arbejder professionelt med speciallægens syv roller, for derigennem at udvikle dig som speciallæge og bidrage til afdelingens udvikling.

  • Såfremt overlægestilling søges: Har relevant erfaring i forhold til det beskrevne fagområde og 5 års anciennitet som speciallæge.

  • Dokumenteret forskningserfaring vil være en fordel, men er ingen betingelse.


Sammenlægningen af alle radiologiske afdelinger i Region Sjælland i 2022 forventes ikke umiddelbart at ændre på behovet for beskrivelser af vores MR og fysisk tilstedeværelse af radiolog på Næstved og Slagelse sygehuse mhp konferenceafholdelse og sparring med radiografer. Men større samarbejde generelt - ikke bare mellem Næstved og Slagelse -, men alle matrikler i Regionen må forventes - via øget brug af teleradiologi. Dette forventes at styrke supervisionsmulighederne og højne fagligheden.

Vi tilbyder:

Fastansættelse i en dynamisk organisation, hvor gode relationer og høj faglighed vægtes højt.

En afdeling med fokus på kvalitet, samarbejde, og god kollegialitet internt, såvel som i forhold til vores samarbejdspartnere i og uden for sygehuset.

Fleksibel arbejdstid og mulighed for faste hjemmearbejdsdag(e) hver uge vil i en vis udstrækning kunne aftales under hensyn til afdelingens drift, og dit eget behov for supervision.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger/yngre læger, samt efter kvalifikationer.

Ansøgningen bedes struktureret omkring speciallægens syv roller.

I forbindelse med ansættelsessamtale vil du blive bedt om navn og telefonnummer på en referenceperson.

Yderligere oplysninger om stillingen og/eller aftale om besøg kan fås ved henvendelse til:

Ledende overlæge Kirstine Lintrup Hermann, +45 56 67 03 95, [email protected]

Om MR-centret: MR-specialeansvarlig overlæge Mariana Kristensen, +45 56 67 03 54,

[email protected]


Om vagterne på Slagelse Sygehus: Specialeansvarlig overlæge Haji Mohammad Azizi, +45 93 57 69 96, [email protected]

Ansøgningsfrist: søndag d.21.11.2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 29.11.2021 på Slagelse Sygehus mellem kl. 13-16.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midt-og Vestsjælland
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Læge i Roskilde

    Plastikkirurgien på Sjællands Universitetshospital: Ledig stilling som Overlæge Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital Roskilde søger til Plastikkirurgien en eng..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Gør du dig tanker om hvordan man former fremtidens sygeplejersker? Kan du bruge dig selv som det gode eksempel? Så håber vi du vil læse videre og overveje, om ikke vi skal arbejde sammen, om lige p..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Er du obstetriker med erfaring fra bredden i specialet eller er du speciallæge med interesse i at uddanne dig indenfor obstetrikken? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores velfungerende..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Køge

    Om afdelingen Teknisk afsnit på Sjællands Universitetshospital Køge varetager drift- og vedligehold af bygninger, energiforsyninger og tekniske installationer. Som en del af Teknisk afsnit vil .
    • Læge
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som læger
9. juli 2024 33
8. juli 2024 37
7. juli 2024 38
6. juli 2024 38
5. juli 2024 37
4. juli 2024 36
3. juli 2024 36
2. juli 2024 35
1. juli 2024 32
30. juni 2024 34
29. juni 2024 33
28. juni 2024 33
27. juni 2024 32
26. juni 2024 34
25. juni 2024 32
24. juni 2024 32
23. juni 2024 34
22. juni 2024 34
21. juni 2024 35
20. juni 2024 36
19. juni 2024 36
18. juni 2024 34
17. juni 2024 34
16. juni 2024 36
15. juni 2024 37
14. juni 2024 41
13. juni 2024 42
12. juni 2024 42
11. juni 2024 41
10. juni 2024 40
9. juni 2024 43