Ledende overlæge søges til Center for Planagt Ortopædkirurgi, Næstved Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Da vores specialeansvarlige/ledende overlæge gennem mange år har valgt at gå på pension har Center for Planlagt Ortopædi en stilling ledig som ledende overlæge fra 1. maj 2023.

Vi ønsker at finde en fagligt og driftsstærk speciallæge i ortopædisk kirurgi til jobbet.

Du vil få ansvaret for afdelingens 10 overlæger og 5 afdelingslæger, den daglige drift og sammen med overlægegruppen det faglige ansvar. Du vil sammen med oversygeplejersken og ledende sekretær stå for afdelingens udvikling og drift. Du vil i samarbejde med vores gode samarbejdspartnere i anæstesien og fysioterapien have mulighed for at lave nogle gode patientforløb. Kort sagt er ansvaret stort og mulighederne mange.

I stillingen som ledende overlæge vil du have en blanding af kliniske og administrative funktioner. De kliniske funktioner vil ligge indenfor det fagområde du mestrer mens de administrative funktioner ligger indenfor fire områder: personale ledelse, drift ledelse, organisatorisk ledelse og faglig ledelse. Herudover er man som ledende overlæge fagligt ansvarlig for Fællesvisitationen i Ortopædkirurgi.

Den ledende overlæge indgår sammen med oversygeplejersken og ledende sekretær i det tværfaglige ledelsesteam ved Center for Planlagt Ortopædi. De alle refererer til afdelingsledelsen.

Ledelseserfaring eller ej, så er det vigtigste interessen for ledelse. Du vil med relevante kurser og sparring med chefsygeplejersken og cheflægen blive klædt gradvis på til jobbet som ledende overlæge. Vi har ikke nogen forventninger om, at du kan træde direkte ind i rollen som ledende overlæge på alle områder fra dag et.

Om afdelingen

Center for Planlagt Ortopædi er beliggende på Næstved Sygehus. Afdelingen består af et ambulatorie og et sengeafsnit. Ambulatoriet har 100 daglige ambulante besøg, som dækker alt fra forundersøgelser, journalskrivning til kontroller. Sengeafsnittet har 16 pladser som udelukkende anvendes til elektive alloplastik patienter. Størsteparten går hjem efter et døgns indlæggelse. Dele af forløbene er ved at blive omlagt til sammedagskirurgi.

Den stationære operative aktivitet foregår på centrale operationsgang, her opereres alle alloplastikkerne og en lille del af de øvrige fagområde patienter. I SammeDagsKirurgien opereres udelukkende ambulant indenfor områderne hånd, fod og idræt. Der opereres årligt 1500 primære knæ- og hoftealloplastikker samt 150 revisioner. I SDK opereres årligt 1300 patienter.

I Region Sjælland er visitationen centraliseret. Henvisningerne fra praktiserende læger sendes først til Henvisningsenheden i Køge, hvorefter de sendes ud til de enkelte specialers visitationer. Fællesvisitationen for ortopædkirurgi modtager således årligt 34.000 henvisninger, som efter vurdering viderevisiteres til regionens ortopædkirurgiske afdelinger. Det ganske omfattende arbejde med om- og viderevisitation, kautioner med mere varetages af seks dygtige sekretærer/sygeplejersker mens den lægelige visitation varetages af læger fra Center for Planlagt Ortopædi. Som ledende overlæge vil du indgå i dette arbejde, men også i det driftsmæssige og organisatoriske arbejde. Fællesvisitationen ledes af den ledende sekretær fra Slagelse, da den fysisk er placeret i Slagelse.

I Slagelse ligger de akutte funktioner indenfor hånd og traume. Afdelingen har endvidere den regionale håndfunktion og et sårcenter.

Den ledende overlæge ved Center for Planlagt Ortopædi har daglig arbejdsplads på Næstved Sygehus, men mødeaktivitet på Slagelse Sygehus må kunne forventes.

For at få det fulde overblik så kan der rekvireres en funktionsbeskrivelse på arbejdet som ledende overlæge.

For yderligere oplysninger kan ledende overlæge Kim Sperling, tlf. 93 57 14 13 eller cheflæge Henrik Vilsner, tlf. 29 25 59 95 kontaktes.

Ansøgningen skal udformes så de 7 kompetenceområder adresseres relevant i CV’et.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst.

Mulighed for deltidsansættelse kan aftales efter ønske.

Man gør opmærksom på, at der i forbindelse med tilbud om ansættelse vil blive indhentet en børneattest.

Ansøgning modtages kun elektronisk, den fremsendes ved klik på knappen "søg jobbet", herunder.

Ansøgningsfrist: 3. februar 2023

Samtaler forventes gennemført: I uge 8

Kernefortælling for Ortopædkirurgisk Afdeling

Selvom vi er mange kollegaer, der samarbejder på tværs af to matrikler, så føles vi som et mindre sted. Det kan godt være, at alle ikke kender alle, men vi er fælles om den ånd, der er på Ortopædkirurgisk Afdeling på Næstved og Slagelse sygehuse. Det mærker man med det samme, når man bevæger sig på gangene, i kaffestuerne, og når vi samarbejder på stuen. Vi møder hinanden med respekt, nærvær og venlige smil. Vi er nemlig kollegaer i ordets bedste forstand.

Vi ved, at fagligheden og det gode arbejdsmiljø ligger i de relationer, vi har med hinanden. Vi ved, at den faglige og personlige udvikling afhænger af de rum og muligheder, som ledelsen skaber for den enkelte medarbejder. Vi vil derfor være en afdeling, hvor kultur, uddannelse og forskning er en del af den enkeltes hverdag, og hvor det brede og tværsektorielle samarbejde er en naturlig del af vores selvforståelse.

Vi ved også, at patienterne er vores samlingspunkt. Det er her vores faglighed og samarbejde bor. Derfor er vores blik altid rettet mod at skabe de bedst mulige patientforløb. Vi ønsker patientforløb, hvor patienterne er trygge og velinformerede. Derfor lytter vi til og lærer af alle vores patienter. Og hvis der bliver begået en fejl, så lærer vi af den – for vi er ikke perfekte.

Helt kort; så ved vi, der arbejder på Ortopædkirurgisk Afdeling, at sammen er vi bedst.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Næstved
  • Fredag den 03. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Næstved over tid

Dato Alle jobs som læger
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 6
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 3
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 7
23. august 2024 6
22. august 2024 6