Afdelingslæge i reproduktionsmedicin og fertilitetsbevarende kirurgi ved Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Har du erfaring med eller interesse for reproduktionsmedicin og operativ gynækologi? Har du lyst til at bidrage til opbygning og udvikling af vores universitetsafdeling?

Vi tilbyder et spændende job til dig, der brænder for at arbejde med ufrivillig barnløshed på en fertilitetsklinik og samtidig ønsker at opretholde og udvikle dine kompetencer indenfor almen gynækologi.

Ønsker du faglig udvikling og et arbejdsliv, hvor du gør en forskel

Vi søger en afdelingslæge til en delestilling med funktion på vores fertilitetsklinik og i det gynækologiske team med særligt fokus på fertilitetsbevarende kirurgi og/eller gynækologisk endokrinologi. Stillingen giver mulighed for faglig udvikling og medindflydelse.

Du vil blive en del af etableringen af et team af læger og sygeplejersker, der sammen skal varetage udredning og behandling af kvinder med gynækologiske problemstillinger. Du vil også blive en integreret del af vores fertilitetsklinik, der er et højt specialiseret afsnit med stærke faglige kompetencer.

Vi tilbyder dig oplæring indenfor reproduktionsmedicin og almen gynækologi. Sammen med dig vil vi lægge en plan for din kompetenceudvikling, og vi er åbne overfor subspecialisering.

Du vil som speciallæge være med i de daglige beslutninger og få mulighed for at være med til at sætte retning for gynækologien på Sjællands Universitetshospital. Som del af det gynækologiske team vil du kunne bidrage til at sikre høj kvalitet i behandlingstilbuddet til kvinder med almen gynækologiske problemstillinger med særlig vægt på ufrivillig barnløshed.

Mulighed for at sætte dit præg på en afdeling i udvikling
Vores afdeling er kendetegnet med et godt tværfagligt fællesskab, masser af spændende kliniske udfordringer og fokus på høj faglighed. Udgangspunktet er tillidsfuldt samarbejde og gensidig respekt – på tværs af subspecialer, faggrænser, viden og erfaringsgrundlag.

Vi vægter høje ambitioner på patienternes, fagets og afdelingens vegne. Vi vægter ligeledes gode evner til at kommunikere og samarbejde med patienter og kolleger.

Vi er regionens universitetsafdeling, og som sådan bidrager vi til uddannelsen af fremtidens speciallæger og studerende. Vi forventer, at du som speciallæge deltager i undervisning, supervision og kirurgisk oplæring. Vores ambition er at bidrage til fagets fortsatte udvikling gennem forskning og innovation. Vi ønsker blandt andet at styrke den simulationsbaserede oplæring i afdelingen.

Vi ser gerne, at du har erfaring med undervisning og supervision, og en evidensbaseret tilgang opnået gennem forskning og/eller arbejde med kliniske retningslinjer. En akademisk grad vægtes.

Om afdelingen
Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital varetager en bred pallette af gynækologisk udredning og behandling. Med et befolkningsgrundlag på godt 820.000 borgere har Region Sjælland valgt at samle al fertilitetsbehandling på Sjællands Universitetshospital. Fertilitetsklinikken ligger i tilknytning til hospitalsmatriklen i Køge, mens afdelingen i øvrigt er beliggende i Roskilde. I 2026 samles afdelingen i Køge, når vi flytter ind i Fremtidens Sjællands Universitetshospital.

Vi varetager udredning af ufrivilligt barnløshed som følge af infertilitet og gentagne graviditetstab, og tilbyder alle former for fertilitetsbehandlinger: insemination, IVF/ICSI, herunder ægdonation og behandling med nedfrosne embryoner/blastocyster og behersker de nyeste metoder indenfor specialet.

Vores afdeling har højtspecialiseret funktion indenfor behandling af corpus cancer, og regionsfunktion indenfor urogynækologi, samt en betydende almen gynækologisk aktivitet. Vi er normeret til 2.500 fødsler om året og varetager bl.a. fødsler fra uge 28+0, monochoriske gemelli og gravide med insulinkrævende gestationel diabetes.

Vi har adgang til seks operationsstuer om ugen på den centrale operationsgang og seks operationsstuer om ugen på dagkirurgisk afsnit. Vi råder over en robot en dag om ugen primært til operation af livmoderkræft. Der arbejdes på at udvide kapaciteten indenfor robotkirurgi.

Vi har et 7-døgns gynækologisk sengeafsnit med 6-8 sengepladser og en betydelig ambulant funktion. I det gynækologisk ambulatorie foretages mindre ambulante indgreb inkl. hysteroskopi og botox behandling i tæt samarbejde med vores specialuddannede sygeplejersker.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Forpligtelse til at varetage 14 skiftet tilstedeværelsevagt som bagvagt. Delestilling med 50% på afdelingen i Roskilde og 50% på fertilitetsklinikken i Køge med en periode på 4-6 måneder på fuld tid på fertilitetsklinikken mhp. oplæring.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist 5. februar 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 6.

Stillingen ønskes besat 1. april eller snarest muligt.

Vi håber, vi har vagt din interesse, og at du har lyst til at være med på den rejse, som afdelingen er på. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Cheflæge Helene Westring Hvidman på telefon 23 32 79 23 eller e-mail: [email protected], og Ledende Overlæge i Fertilitet Anne Lis Mikkelsen på telefon 30 50 08 38 eller e-mail: [email protected]. Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi afdelingen.

Du kan læse mere om fertilitetsklinikken på Fertilitetsklinikken - Region Sjælland (regionsjaelland.dk)


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Søndag den 05. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som læger
21. september 2024 6
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 8
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7