Uklassificeret reservelægestilling på gynækologisk/obstetrisk afdeling Nykøbing F. sygehus - med mulighed for forskni...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vil du gerne lære lidt mere om gynækologi/obstetrik og samtidig snuse til forskning, så kom sydpå!

Gynækologisk-Obstetrisk-Pædiatrisk afdeling er i gang med at udbygge afdelingens forskningsaktiviteter som støtte til Nykøbing F. Sygehus’ opbygning af en lokal forskningsenhed. Og her kommer du ind i billedet.

Stillingen er til start af 6 måneders varighed, og der vil være rig mulighed for indføring i den almene gynækologi og obstetrik tæt superviseret af afdelingens speciallæger. Stillingen er vagtfri. En dag om ugen vil være afsat til protokolskrivning til projekt med obstetrisk orientering, og du kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingens ledende overlæge om denne opgave. Afhængig af dine ambitioner og protokollens indhold vil det kunne formes med sigte på et forskningsprojektet på ph.d.-niveau. Sideløbende med protokolskrivning udfærdiges fondsansøgninger til projektet.

Om afdelingen

Vi er 8-10 speciallæger og 1-2 yngre læger i hoveduddannelse til almen medicin. Afdelingen har 8 gynækologiske senge – heraf 6 dagsenge på hverdage - og 9 obstetriske senge, 3-5 ambulatorier dagligt og 1 operationsleje dagligt. Afdelingen dækker et optageområde med ca. 1000 fødsler årligt.

Vi har aktuelt ikke uddannelsesforløb inden for specialet men vi vil til foråret opslå stilling med delt introduktionsforløb på Nykøbing F og SUH, 50% på hver afdeling.

Gynækologien omfatter håndtering af ambulante og akutte gynækologiske problemstillinger. Afdelingen har regionsfunktion for urogynækologi og inkontinens og varetager den regionale fællesvisitation for gynækologien. Der er mulighed for simulationstræning i laparoskopi lokalt.

Obstetrikken omfatter sundhedsfremme, forebyggelse, undersøgelse og behandling under graviditet, fødsel og i barselsperioden. Tilbuddet om tidlig risikovurdering i graviditet varetages aktuelt af et andet sygehus i regionen, men vil i løbet af 2020 blive oprettet på Nykøbing F. Sygehus som satellitfunktion. Jordemodercentret varetager selvstændigt svangreomsorgen for den ukomplicerede graviditet og den spontant forløbende fødsel. Den komplicerede graviditet og fødsel varetages i samarbejde med afdelingens speciallæger. Der er specialkonsultationer for gravide med fødselsangst, samt udvidet jordemoderkonsultationer for sårbare gravide.

Derudover har afdelingen det ene af to regionale centre for voldtægtsofre, hvor man håndterer både akutte voldtægtsofre og selvhenvendere i samarbejde med Rigshospitalet. Afdelingen laver opfølgende behandling, tilbyder psykolog samtaler og socialrådgiverbistand.

Afdelingen er en nylig fusion af gynækologisk-obstetrisk afdeling og børne- og ungdomsafdelingen. Der er derfor et særligt tæt samarbejde med de pædiatriske kolleger.

Om dig

Du skal have dansk lægeautorisation og tilladelse til selvstændigt virke. Erfaring med artikelskrivning er en fordel.

Ansættelsessamtale finder sted løbende efter aftale og med ansættelse snarest muligt.

Læs mere om os på ”www.Komsydpå.dk” - her kan du læse om personalebussen, der hver dag kører mellem Nykøbing Falster Sygehus og København V, om personalehotel og mulighed for bolig. For yderligere information, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Jeannet Lauenborg


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 27. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Nykøbing Falster over tid

Dato Alle jobs som læger
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1