Obstetrisk overlæge til Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du være med til at skabe et styrket og bedre fødeområde, hvor du samtidig får mulighed for at folde din faglighed ud?

Som led i en ambitiøs opnormeringsplan for styrkelse af afdelingen, søger vi en kollega i det obstetriske team. Vi søger en overlæge, som har lyst og kompetencer til at bidrage til afdelingens opbygning og udvikling. Hvis du ønsker at være del af en afdeling med høj faglighed, godt tværfagligt samarbejde og masser af spændende kliniske udfordringer, så er stillingen måske noget for dig?

Et universitetshospital med fokus på uddannelse og et prioriteret forskningsmiljø
Du vil blive en del af en regionens største og specialiserede afdeling, hvor vi vægter uddannelse og forskning højt. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med undervisning og supervision, og en evidensbaseret tilgang opnået gennem forskning eller arbejde med kliniske retningslinjer eller lignende. Vi vægter, at du er faglig dygtig og har høje ambitioner på patienternes, fagets og afdelingens vegne; at du er god til at kommunikere komplicerede budskaber og inddrage den gravide og dennes familie i en fælles beslutningsproces; samt at du er dygtig til at samarbejde og har en løsningsorienteret tilgang til tingene.

Simulationstræning og casebaseret undervisning er en integreret del af obstetrikken i afdelingen. Som Sjællands Universitetshospital har vi høje ambitioner om at skabe et hospital, hvor drift, forskning og udvikling går hånd i hånd. Uddannelse er højt prioriteret i afdelingen, og vi varetager blandt andet undervisning af medicinstuderende. Det er en del af målsætningen at etablere et stærkt forskningsmiljø i afdelingen, og der vil derfor være gode udsigter for at søge et lektorat i forbindelse med ansættelsen.

Ser du dig selv i en afdeling med højt til loftet og nemt til beslutningerne?
Du vil som overlæge i afdelingen få indflydelse på de daglige beslutninger og mulighed for at være med til at sætte en retning for obstetrikken. Vi er åbne for idéer til, hvordan afdelingen til stadighed kan levere høj faglighed, patientsikkerhed og tilfredshed. Du vil få mulighed for at bevare bredden og samtidig folde din faglighed ud indenfor den specialiserede obstetrik. Afhængig af dine kvalifikationer og ønsker, vil du få et eller flere ansvarsområder.

Hos os får du mulighed for at videreudvikle den brede faglighed
Afdelingen er kendetegnet ved, at vi hjælper hinanden på tværs af subspecialer, faggrænser, viden og erfaringsgrundlag. Det bidrager til den gode stemning og høje grad af kollegialitet, som man oplever i afdelingen. Der er tradition for et tæt samarbejde mellem det føtalmedicinske og det obstetriske område, og mulighed for en kombineret stilling i obstetrik og føtalmedicin, hvis det har din interesse. Som obstetriker i afdelingen vil du have et tæt samarbejde med kollegerne på pædiatrisk og anæstesiologisk afdeling. Vi har desuden et godt samarbejde med de andre fødeafdelinger i Region Sjælland og i de andre regioner.

Vi ønsker at understøtte psykologisk tryghed blandt personalet bl.a. gennem systematisk debriefing; at styrke løbende kvalitetssikring bl.a. gennem perinatal audit og adgang til tidstro data; samt at udvikle vores barselstilbud bl.a. gennem etablering et bristningsambulatorium i samarbejde med det urogynækologiske team.

Fakta om afdelingen
Afdelingen er normeret til 2500 fødsler om året og har regional obstetrisk funktion indenfor insulinkrævende gestationel diabetes, monochoriske gemelli, stofskiftesygdomme, epilepsi, inflammatorisk tarmsygdom, og varetager bl.a. gravide med svær præeklampsi og præterm fødsel fra gestationsuge 28. Vores svangreafsnit har 4 senge til indlagte svangre og håndterer akutte og subakutte henvendelser i graviditeten og i forbindelse med fødsel samt igangsættelser. Der er 7 fødestuer på fødegangen og 16 senge på vores barselsafsnit. Gynækologisk har afdelingen en betydende almen gynækologisk aktivitet, samt højt specialiseret funktion indenfor behandling af livmoderkræft, regionsfunktion indenfor urogynækologi, og forestår behandling af ufrivillig barnløshed.

Afdelingen er beliggende i Roskilde, mens fertilitetsklinikken ligger i Køge. I 2026 samles afdelingen på matriklen i Køge, når vi flytter ind i Fremtidens Sjællands Universitetshospital.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Forpligtelse til at varetage 10-14 skiftet tilstedeværelsevagt som bagvagt med en forvagt. Vagtberedskabet udvides med endnu en bagvagt, når opnormeringen er implementeret.

Ansøgningsfrist:
Der er ansøgningsfrist den 22. september 2022 og samtaler vil blive afholdt i den efterfølgende uge.
Ansættelse per. 01.01.2023 eller efter aftale.

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger. Den faglige bedømmelses beror på en vurdering af ansøgers kompetencer indenfor de syv lægerollerne, hvorfor du bedes forholde dig konkret til de syv lægeroller i ansøgningen. Ansøgere skal i udgangspunktet have været ansat som afdelingslæge eller tilsvarende inden for specialet i en samlet periode på minimum fem år efter opnået speciallægeanerkendelse. Der kan i visse tilfælde gives dispensation for ansøgere med mindre end 5 års erfaring.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som læger
7. september 2024 4
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 7
18. august 2024 9
17. august 2024 9
16. august 2024 9
15. august 2024 10
14. august 2024 10
13. august 2024 8
12. august 2024 7
11. august 2024 8
10. august 2024 8
9. august 2024 8
8. august 2024 8