To overlægestillinger i almen gynækologi og urogynækologi ved Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du være med til at sikre et gynækologisk behandlingstilbud af høj kvalitet til kvinder i Region Sjælland?

Som led i en ambitiøs opnormeringsplan til styrkelse af afdelingen, søger vi nye kolleger, der har lyst og kompetencer til at udvikle afdelingen. Hvis du ønsker at blive en del af en afdeling med høj faglighed, godt tværfagligt samarbejde og masser af spændende kliniske udfordringer, så er stillingen måske noget for dig?

Vi søger:
Overlæge i almen gynækologi

Som overlæge i almen gynækologi vil du indgå i vores operative benigne team. Vi ser gerne, at du har kompetencer indenfor gynækologisk endokrinologi og interesse for ambulante behandlingstilbud med lyst til at deltage i omorganiseringen, hvor flere mindre indgreb varetages i ambulatoriet og dagkirurgisk afsnit fremfor på operationsgangen.

Overlæge til urogynækologi
Som overlæge til urogynækologi vil du blive en del af et nyt team med læger og sygeplejersker, der sammen skal løfte urogynækologien fagligt og forskningsmæssigt. Vi har regionsfunktion og varetager det meste udredning og behandling. Det er vores ambition at styrke det urogynækologiske tilbud til kvinderne i regionen. Vi ønsker bl.a. at opbygge et bristningsambulatorium til håndtering af komplicerede fødselsbristninger og sphincterruptur.

I begge stillinger tilbyder vi mindst én ugentlig operationsdag og ansvarsområde samt kompetenceudvikling afhængigt af dine ønsker og behov. Vi er åbne for idéer til, hvordan afdelingen til stadighed kan levere høj faglighed, patientsikkerhed og tilfredshed.

Ønsker du ansvar og gode mulighed for at præge den faglige udvikling i afdeling
Du vil som overlæge i afdelingen have stor indflydelse på de daglige beslutninger og kunne præge afdelingen, der som del af Sjællands Universitetsafdeling skal være med til at løfte uddannelse og forskning indenfor specialet. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med undervisning og supervision, og en evidensbaseret tilgang opnået gennem forskning eller arbejde med kliniske retningslinjer eller lignende. Vi vægter høje ambitioner på patienternes, fagets og afdelingens vegne samt gode evner til at kommunikere og samarbejde med patienter og kolleger.

Om afdelingen
Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital varetager en bred palette af gynækologisk udredning og behandling.

Afdelingen har højtspecialiseret funktion indenfor behandling af livmoderkræft og varetager behandling af ufrivillig barnløshed på fertilitetsklinikken i Køge. Vi har en betydende almen gynækologisk aktivitet og et ønske om at styrke den gynækologisk endokrinologi og minimal invasive surgery indenfor den benigne gynækologi, herunder udvidet tilbud om ambulante indgreb i ambulatoriet og dagkirurgisk regi. Afdelingen er normeret til 2.500 fødsler om året. Vi har regionsfunktion indenfor urogynækologi og varetager det meste f.eks. vaginaltops-operationer, recidiv i samme kompartment og operation for stress urininkontinens samt ambulant botox-behandling.

Vi har adgang til otte operationsstuer om ugen på den centrale operationsgang og seks operationsstuer om ugen på dagkirurgisk afsnit. Vi råder over en robot en dag om ugen, blandt andet til operation af livmoderkræft. Den operative kapacitet forventes udvidet med endnu en robot med mulighed for evt. oplæring i robotkirurgi.

Afdelingen har et 7-døgns gynækologisk sengeafsnit med 6-8 sengepladser og en betydelig ambulant funktion. I det gynækologisk ambulatorium foretages mindre ambulante indgreb inkl. hysteroskopi og botox-behandling i tæt samarbejde med vores specialuddannede sygeplejersker.

Afdelingen er beliggende i Roskilde, mens fertilitetsklinikken ligger i Køge. I 2026 samles afdelingen på matriklen i Køge, når vi flytter ind i Fremtidens Sjællands Universitetshospital.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og forpligtelse til at varetage 10-14 skiftet tilstedeværelsevagt som bagvagt med en forvagt. Vagtberedskabet udvides med endnu en bagvagt, når opnormeringen er implementeret.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist 22. september 2022. Samtaler forventes afholdt ugen efter. Ansættelse per. 01.01.2023 eller efter aftale.

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger. Den faglige bedømmelses beror på en vurdering af ansøgers kompetencer indenfor de syv lægerollerne, hvorfor du bedes forholde dig konkret til de syv lægeroller i ansøgningen. Ansøgere skal i udgangspunktet have været ansat som afdelingslæge eller tilsvarende inden for specialet i en samlet periode på minimum fem år efter opnået speciallægeanerkendelse. Der kan i visse tilfælde gives dispensation for ansøgere med mindre end 5 års erfaring.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som læger
7. september 2024 4
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 7
18. august 2024 9
17. august 2024 9
16. august 2024 9
15. august 2024 10
14. august 2024 10
13. august 2024 8
12. august 2024 7
11. august 2024 8
10. august 2024 8
9. august 2024 8
8. august 2024 8