Stabslæge til Sundhedsstrategisk Planlægning, Regionshuset Sorø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Sundhedsstrategisk Planlægning søger en stabslæge (overlæge), som vil få en central rolle i udviklingen af Region Sjællands samlede sundhedsvæsen. Stabslægen skal bibringe centeret stærke faglige input, være nysgerrig på nye faglige og organisatoriske tendenser og samtidig være god til at opdyrke netværk og styrke sammenhængskraften i både centret, den regionale administration og Region Sjællands sundhedsvæsen.

Om os

Sundhedsstrategisk Planlægning er et tværgående center bestående af 5 enheder og et sekretariat, der sammen sætter strategisk retning for et brugerorienteret sundhedsvæsen i Region Sjælland, der både er fagligt, organisatorisk og økonomisk bæredygtigt.

Sundhedsstrategisk Planlægning har i alt cirka 80 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver inden for bl.a. sygehusplanlægning, kvalitetsudvikling, Sundhedsplatformen, patientsikkerhed, lægeuddannelse og Sygehusbyggeri.

Vi tilbyder:

  • Stor indflydelse på eget arbejde og en meget stor berøringsflade på tværs af hele Region Sjælland.

  • Gode muligheder for at præge udviklingen af regionens sygehus- og sundhedsvæsen og potentiale til at styrke dine karrieremæssige muligheder for fremtidige centrale ledelsesmæssige roller i regionen.

  • Et motiverende og afvekslende job i et center med mange spændende ansvarsområder, hvor du indgår i et tæt samarbejde med centrets ledergruppe.

  • Et godt, fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil få en bred kontaktflade til regionens samlede sundhedsvæsen.


Om jobbet

Der er tale om en nyoprettet stilling, som du i høj grad selv vil være med til at definere. Opgaverne vil favne bredt på tværs af centeret og funktionen skal bl.a. medvirke til at bringe ny viden ind i de forskellige arbejdsopgaver og sikre sammenhæng på tværs af lægefaglige opgaver i centeret. Den endelige opgaveportefølje kommer bl.a. til at afspejle centrets behov, dine kvalifikationer og erfaring.

Opgaverne kan f.eks. være:

  • Sundhedsfaglig rådgivning, ledelse af arbejdsgrupper og konkrete opgaver inden for sygehus- og specialeplanlægning; eksempelvis den forestående fødeplan, opdatering af regionens sundhedsplan og forberedelse af ny regional sygehusplan.

  • Bidrage til arbejdet med organisatorisk at udbrede og implementere Patientansvarlig læge-konceptet i regionen.

  • Bidrage til øget brugerinddragelse – i forhold til det sundhedsstrategiske arbejde.

  • Sætte kvalitet på dagsordenen som et vigtigt fælles fokus på tværs af centret og i samarbejdet med alle øvrige samarbejdspartnere i regionen.

  • Yde lægefaglig sparring til ”Perspektiv 20-23”, som er et regionalt udviklingsprogram med fokus på udvikling og optimering af alle de større kliniske områder.

  • Medvirke til at videreudvikle lægeuddannelsen i Region Sjælland; herunder udvikle og implementere en strategi for kvalitetsudvikling af lægers videreuddannelse i regionen og medvirke til den fortsatte udvikling af kandidatuddannelsen.


Du vil endvidere deltage i en række strategiske regionale og nationale mødefora.

Stillingen er forankret i centrets sekretariatet med reference til centrets direktør. Stabslægen indgår i centrets ledergruppe, men stillingen involverer ikke direkte personaleledelse.

Om dig

Vi forventer, at du er udannet speciallæge, gerne i samfundsmedicin – eller med relevant supplerende (master)uddannelse. Måske har du arbejdet med ledelse og administration på statsligt eller overordnet regionalt niveau, f.eks. i en styrelse, en sygehusadministration eller i en sygehusledelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk ledet organisation og kendskab til det regionale sundhedsvæsen.

Derudover forventer vi, at du:

  • Kan lede arbejdsgrupper, udvalg o.l.

  • Kan varetage selvstændige ansvarsområder og indgå i direkte dialog og samarbejde med sygehusledelser og lignende interne og eksterne samarbejdspartnere.

  • Er opsøgende og i stand til at se, hvor du kan understøtte med lægefaglige kompetencer i konkrete opgaveløsninger.

  • Er tillidsfuld, konstruktiv og kan indgå i et godt samarbejde med kolleger og chefer på tværs af organisationen,

  • Er stærk i både skriftlig og mundtlig kommunikation og har erfaring med at omsætte komplekse input til lettilgængeligt materiale og beslutningsoplæg.

  • Er bekendt med at arbejde med forbedringsmetoder, herunder PDSA-metoder og datadrevet udviklingsarbejde.


Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Direktør for Sundhedsstrategisk Planlægning, Mads Ellegaard Christensen.

Ansøgningsfrist: torsdag den 18/2. Samtaler forventes afholdt tirsdag den 23/2.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Sorø
  • Torsdag den 18. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som læger i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Sorø over tid

Dato Alle jobs som læger
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1