Nefrolog søges til nefrologisk afsnit, Medicin 1, Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Nefrolog søges til nefrologisk afsnit, Medicin 1, Holbæk Sygehus.

Vores skønne gule sygehus slår nu døren op for endnu en nefrolog. Vi tilbyder nærvær, hvor man kender og smiler til hinanden på sygehuset på tværs af afdelingerne, afstandene er små, specialefagligheden er høj, og work-life-balance prioriteres. Vil du bidrage til vores gode arbejdsmiljø, så håber vi at du vil kigge nærmere på denne stilling.

I Medicin 1's nefrologiske afsnit er en stilling som overlæge/afdelingslæge ledig til besættelse 1. februar 2024 eller efter aftale.

Vi søger en nefrologisk speciallæge der brænder for det kliniske, sætter patienten i centrum og skaber gode forløb for patienterne, både for de akutte forløb og for vores mange kronikere. Og vi søger naturligvis en rigtig sød og dygtig kollega, som kan indgå i vores gode arbejdsmiljø i afdelingen.

Vi vægter en god work-life-balance, og tilbyder derfor enten en fuldtidsstilling eller en deltidsstilling, hvor du selv kan komme med ønsker for hvilke dage du ønsker at arbejde. Ved deltid tænker vi f.eks. en 4 dages uge eller 3 lange dage, ca svarende til 29,6 timer om ugen. På den måde tilgodeses andre ønsker så som forskning eller privatliv, alt efter hvad man har behov for.

Vi ønsker at du som nyansat får et ansvarsområde, hvor du får øvet dig i selvstændighed, beslutningstagning og i det at skabe sig overblik og udvikle planer for fremtiden. Dette i tæt samarbejde med plejegruppen tilknyttet området. Vi tilbyder et spændende arbejde, hvor man udvikles og vokser i sit arbejdsliv. Samtidig med at ingen står alene med svære beslutninger hos os, vi hjælper hinanden. Og vi har fokus på det gode arbejdsmiljø med plads til snak og grin, selvom vi har nok at lave.

Nefrologisk afsnit

Sengeafsnit:

Sengeafsnittet rummer aktuelt 16 sengepladser. De fleste af disse patienter har nefrologiske problemstillinger, men derudover kan patienter med generelle intern medicinske problemstillinger også optage nogle få pladser. Opgaverne omfatter stuegang, tilsyn på nefrologiske patienter andre steder i huset, telefonopkald fra andre afdelinger eller praktiserende læger, koordinering af indlæggelser og udskrivelser i samarbejde med en flowkoordinator og en udskrivningskoordinator i afsnittet. Dagligt vægtes uddannelse og supervision af yngre kollegaer højt, og vi spiser frokost sammen og har middagskonference, hvor dagens patienter drøftes i stuegangsgruppen. Ofte er vi dagligt i alt 3-4 læger om alle de nævnte funktioner.

Ambulatorium:

Det nefrologiske ambulatorium er et velfungerende ambulatorium med aktuelt ca 2200 patienter tilknyttet. Der varetages over 10.000 besøg årligt. Opgaverne her omfatter udredning, behandling og kontrol af henviste patienter, ofte i et tværgående samarbejde med andre medicinske specialer. Alle diagnoser varetages i vores ambulatorium, dog vil enkelte glomerulonefritter skulle varetages andetsteds, hvis det kræver særlig ekspertbehandling (plasmaferese eller cyclofosfamid eller hvis diagnosen er sjælden, og der prioriteres landsfunktion). Til ambulatoriet er der tilknyttet en sektion for P-dialyse med aktuelt omkring 40 patienter og en sektion for transplantationskontrol.

Hæmodialyseafsnit:

Afdelingen omfatter et lokalt dialyseafsnit i Holbæk med 90 patienter i centerdialyse, 20 i selvbetjent dialyse og 3 i hjemmeHD.

Desuden har vi en dialysesatellit i Slagelse med 68 patienter i centerdialyse, 14 i selvbetjent dialyse og 2 HHD patienter.

Forventeligt vil der i slutningen af 2024 åbnes en dialysesatellit i Næstved, hvor der startes med 6 pladser og senere udvides til 18.

Peritonealdialyse:

Der er mellem 35 og 50 peritonealdialyse patienter, tallet svinger pga et stort flow ind og ud. Der er 3 sygeplejersker fast tilknyttet PD ambulatoriet.

Lægestab

Lægestaben i nefrologisk afsnit består for tiden af en ledende overlæge, otte speciallæger, 4 læger i nefrologisk hoveduddannelsesforløb og et antal reservelæger i andre hoveduddannelsesforløb og introduktionsstillinger til det intern medicinske hovedområde.

Medicin 1

Medicin 1 på Holbæk Sygehus varetager intern medicinske grenspecialer i nefrologi, endokrinologi og kardiologi. Afdelingen råder over 72 sengepladser, en række specialespecifikke ambulatorier samt 2 hæmodialyseafsnit og en peritonealdialyse enhed.

Vi har et godt og tæt fagligt samarbejde specialerne imellem. Vi ses i dagligdagen på tværs af specialerne, så uformelle råd og samtaler er der hyppigt plads til. Og vi har fælles undervisningsseancer og morgenkonferencer og fælles vagt.

Vi har en stærk forskningsenhed, med 2 professorer, 2 overlæger ansat i 50% forskningsstilling hvoraf den ene er forskningsansvarlig overlæge for hele Medicin 1.

I Medicin 1 trives vi rigtig godt med at søge nye veje i måden vi arbejder på, så vi vil være særdeles åbne for dine gode idéer og input. Brug af telemedicin, tværgående samarbejde og patientinddragelse ser vi som naturlige elementer i vores hverdag.

Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er et lokalt forankret akutsygehus for områdets borgere. Vores vision er at tilbyde patienterne sammenhængende og relevante forløb med høj patientoplevet kvalitet.

Vi ser os selv som et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling, der gerne vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme.

Holbæk Sygehus satser på velfungerende forskningsmiljøer inden for disse områder. Vi har fokus på at fastholde Holbæk Sygehus som en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted, der tiltrækker de rigtige medarbejdere.

Generel information om Holbæk

Smukt beliggende ud til fjorden. Holbæk har ca 30.000 indbyggere. Sygehuset har 1600 ansatte og er Holbæks største arbejdsplads. Der er et aktivt byliv med kultur og mange butikker og restauranter. Afstanden fra København er 65 km, og det tager ca 55 minutter i bil (man kører imod trafikken). Der kører tog hver halve time og det tager ca 45 minutter og så går man 10 minutter til sygehuset fra stationen.

Stillingsfunktion og kvalifikationer

Stillingen ønskes besat med speciallæge i intern medicin/nefrologi.

Vi forventer at du:

  • Har et højt fagligt niveau.
  • At du har erfaring i nefrologien og kan arbejde selvstændigt.
  • Er kreativ og udviklingsorienteret.
  • Har gode evner til samarbejde og formidling.
  • Er dynamisk, engageret og visionær.
  • Medvirker til at vores drift optimeres ved at tage ejerskab over dine funktioner.
  • Medvirker til at bevare den gode stemning og det gode humør hos alle medarbejdere.
  • Indgår i uddannelse af alle vores yngre kollegaer
  • Viser flexibilitet omkring vagter samt dagsfunktioner, når det er nødvendigt for driften.
  • Repræsenterer vores afdeling på bedst mulig måde overfor alle patienter, ved at være klar i kommunikation og udviser kompetence og skaber tryghed for alle vores patienter.

Du vil i denne stilling få mulighed for at sætte dine faglige kvalifikationer i spil i et afsnit med velkvalificerede og engagerede medarbejdere.

Vi kan tilbyde:

  • Vi giver dig mulighed for at påvirke vores arbejdsprocesser, så vi forbedrer os sammen.
  • Dygtige kollegaer, som du kan spare med. Vi har fælles møder og konferencer i løbet af ugen udover de daglige diskussioner.
  • Undervisning 2 gange om ugen, den ene fælles i Medicinsk Afdeling, den anden i ren nefrologi, som lægerne i afdelingen selv står for.
  • Mulighed for at fastholde en bred intern medicinsk viden, ved at vi har mange specialer samlet i Holbæk og har fælles møder på tværs. Vi lærer af hinanden.
  • Samtidig mulighed for at blive højt specialiseret i nefrologien, hvor vores dialyse funktioner og ambulatoriefunktion er en stor del af vores hverdage. Og hvor vores sengeafsnit både koncentrerer sig omkring nefrologiske problematikker og de intern medicinske brede problematikker.
  • Er du forskningsaktiv kan vi tilbyde et godt forskningsmiljø i Holbæk, hvor der kan sættes tid og ressourcer af til projekter, som du ønsker at arbejde med. Vi ønsker at Holbæk på tværs af regioner fortsat kan vise sig som et spændende forskningssted, og derfor satser vi også på samarbejde på tværs, hvis muligt.
  • Et miljø hvor vi sætter ære i at gode og trygge patientforløb er vores fornemmeste opgave.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Den nefrologiske speciallæge indgår i Medicin 1´s vagtfunktion.

Det vil sige 2-3 bagvagter i Medicin 1 (tilstedevær til kl. 21, derefter tilkald) og aftenstuegang til kl. 19 ca. 3 gange om måneden, enten i dialyse eller på nefrologisk sengeafsnit. Der er desuden nefrologisk beredskabsvagt for ansatte overlæger, ca. 4/måned, som regel sammenfaldende med anden vagtfunktion.

Der er aktuelt udekørende funktion til vores dialyse satellit i Slagelse ca. 1 gang om måneden.

Samtaler forventes i uge 3 og 4.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Anne Mette Debout på telefon 59481820, mobil 61793428, mail: [email protected] eller cheflæge Adam Blyme, mobil 51163196 eller mail: [email protected]

Holbæk Sygehus anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.

Ansøgere bedes i ansøgningen – med bedst mulig dokumentation – forholde sig konkret til de syv kompetencer.

Kontaktperson(er):

Navn: Anne Mette Frederiksen Debout
Stilling: ledende overlæge, nefrologi, Holbæk
Email: [email protected]
Telefon: 59481820
Mobile: 61793428

Navn: Adam Blyme
Stilling: Cheflæge for Medicin 1, Holbæk
Email: [email protected]
Mobile: 51163196


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Sorø
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Læge (vikar) i Holbæk

    Weekend- og ferieafløsere/vikariat til Holbæk Sygehus Serviceafdeling Er du studerende, afholder sabbatår eller har brug for et sommerjob? Er du serviceminded, udadvendt og trives med varierend..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Fast stilling som overlæge 15 timer om ugen Stillingen er vagtfri. Sexologisk Klinik er organisatorisk en del af Psykiatrisk Klinik Roskilde, Psykiatrien Øst i [xxxxx] Psykiatris..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Plastikkirurgien på Sjællands Universitetshospital: Ledig stilling som Overlæge Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital Roskilde søger til Plastikkirurgien en eng..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Gør du dig tanker om hvordan man former fremtidens sygeplejersker? Kan du bruge dig selv som det gode eksempel? Så håber vi du vil læse videre og overveje, om ikke vi skal arbejde sammen, om lige p..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Sorø over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3