Analytiker til Analyseenheden, Sjællandsuniversitetshospital i Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Er du analytisk skarp, interesseret i at arbejde med sundhedsdata, og vil du være med til at opbygge professionel ledelsesinformation på vores hospital samt lave vigtige dataanalyser? Så har vi en spændende stilling som analytiker i stabsenheden Analyse på Sjællands Universitetshospital (SUH) i Køge.

I stillingen er du med til at gøre en forskel i en stor organisation med 6.500 ansatte og et budget på godt 5 mia. kr. SUH er Danmarks yngste Universitetshospital. Hospitalet er i rivende udvikling og et nyt stort hospitalsbyggeri i Køge begynder at tage form.

Om Analyseenheden

Vi er i Analyseenheden 7 medarbejdere og en chef, hvor medarbejderne spænder fra at arbejde med back-end (datatræk i registre, bygning af ledelsesinformation) til front-end (vejledning i anvendelse af ledelsesinformationssystemer og dataformidling). Medarbejderne har forskellige uddannelsesbaggrunde, herunder økonomi, bioinformatik og folkesundhedsvidenskab. Tonen i enheden er uformel, og vi har et rigtigt godt samarbejde på tværs.

I enheden arbejder vi primært med aktivitetsdata (fx operationer, indlæggelser, ambulante besøg) fra Sundhedsplatformen og Landspatientregisteret.

Enhedens ansvarsområder er:

  • At levere data og større/mindre analyser til afdelinger, staben og sygehusledelsen
  • At hjælpe de forskellige ledelseslag til større dataunderstøttelse og indsigt i aktiviteten gennem effektiv brug af hospitalets ledelsesinformationssystemer med fokus på ”hjælp til selvhjælp”, herunder:
    • Oplæring i systemer
    • Bistand til dataforståelse
    • Facilitering af viden mellem kliniske afdelinger og centrale dataorganisationer

  • At stå for udvikling og drift af nødvendige lokale BI-løsninger
  • At drive udvalgte dataunderstøttede optimeringsprojekter på hospitalet (fx har vi pt. projekt om optimering af den centrale operationsgang i samarbejde med en privat aktør).

Vores arbejde foregår således i tæt samspil med vores samarbejdspartnere, hvor vi er de dataspecialister, der er tættest på den kliniske virkelighed og de behov, der er i driften.

Om opgaverne

Du vil indgå på tværs af enhedens ansvarsområder, men med særligt fokus på:

  • I samarbejde med kollegaer fra enheden at tegne det samlede BI-setup for hospitalet og stå for udviklingen af lokale BI-løsninger
  • At udarbejde større og mindre analyser af hospitalets mange aktiviteter
  • At drive afdelingsspecifikke dataindsatser, hvor du i tæt samarbejde med cheflæger og chefsygeplejersker hjælper en afdeling med at forstå deres data og blive mere datadrevet i dagligdagen

Hospitalet har et hav af data, og der er et potentiale for at data på bedre vis kommer fra databaser ud til medarbejdere og ledere på en brugbar måde. Det kræver både forståelse af datateknik, af organisationen og af sundhedsdata. Der er tale om en spændende stilling med mulighed for at lære en masse, at gøre en forskel for vores hospital og at sætte sit eget aftryk.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant akademisk baggrund
  • Har stærke analytiske evner
  • Er vant til at lave analyser på data og benytte værktøjer som f.eks. pivottabeller i Excel
  • Har erfaring med store datasæt, databaser, kodning og dataudtræk, fx med Power BI, SAS, R eller SQL
  • Kan gøre data relevant for klinikere og beslutningstagere samt har evne til at skabe koblingen mellem ”regnearket” og virkeligheden
  • Kan begå dig i en kompleks, offentlig organisation samt indgå i tæt dialog med de kliniske afdelinger

Det er en fordel, hvis du har kendskab til sygehusvæsenet, sundhedsdata og/eller Sundhedsplatformen.

Du kan både være nyuddannet med vilje og lysten til at lære eller en mere erfaren profil med relevant erhvervserfaring.

Vi kan tilbyde dig

Enheden Analyse er en del af den administrative stab, med dygtige medarbejdere og et bredt, velfungerende samarbejde på tværs. Staben er en vigtig del af hospitalet, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at understøtte hospitalets øverste ledelse og de kliniske afdelinger bedst muligt med vores faglighed i såvel udviklings- som driftsopgaver. Vi udfører vores opgaver i tæt og givende samspil med blandt andet de kliniske afdelinger, sygehusledelsen, Regionshuset i Sorø samt de centrale dataorganisationer SP Sundhedsdata og Koncern Digitalisering.

Som medarbejder i Staben gør du en forskel ved at spille ind med din viden og dine kompetencer, og du får samtidig rig mulighed for at udvikle dig fagligt, blandt andet via samarbejde med de mange forskellige fagligheder i Staben og på hospitalet. Som arbejdsplads lægger vi vægt på trivsel, arbejdsmiljø og work-life balance. Du vil bl.a. opleve en arbejdsplads, der som udgangspunkt har fysisk fremmøde, men samtidig har en fleksibel hjemmearbejdspolitik, der giver muligheder for hjemmearbejde. Du vil opleve inddragelse, åbenhed og tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere, og fokus på at skabe fælles rum til socialt samvær og faglige arrangementer, også i en travl hverdag.

Staben er placeret på Lykkebækvej 2 i Køge, meget tæt på s-togstationen Ølby og lige over for sygehuset i Køge. Du kan forvente mødeaktivitet i hele regionen, herunder på vores tre sygehusmatrikler i Roskilde, Køge og Nykøbing Falster. En del møder afvikles virtuelt.

Om ansættelsen

Stillingen er på 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst afhængig af erfaring og kompetencer.

Stillingen ønskes besat 1. marts 2024, eller efter aftale.

Ansøgningsfrist 7. januar 2024. Vi forventer at afholde samtaler i uge 3. Der kan indgå test i samtalerne.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at kontakte analysechef Silas Skovsbo (tlf. 60 86 93 35 eller pr. mail [email protected]) eller chefkonsulent Charlotte Aakjær (tlf. 23 32 95 59 eller pr. mail [email protected]).


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Køge
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Læge (vikar) i Holbæk

    Weekend- og ferieafløsere/vikariat til Holbæk Sygehus Serviceafdeling Er du studerende, afholder sabbatår eller har brug for et sommerjob? Er du serviceminded, udadvendt og trives med varierend..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Fast stilling som overlæge 15 timer om ugen Stillingen er vagtfri. Sexologisk Klinik er organisatorisk en del af Psykiatrisk Klinik Roskilde, Psykiatrien Øst i [xxxxx] Psykiatris..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Plastikkirurgien på Sjællands Universitetshospital: Ledig stilling som Overlæge Plastik- og Brystkirurgisk Afdeling ved Sjællands Universitetshospital Roskilde søger til Plastikkirurgien en eng..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Gør du dig tanker om hvordan man former fremtidens sygeplejersker? Kan du bruge dig selv som det gode eksempel? Så håber vi du vil læse videre og overveje, om ikke vi skal arbejde sammen, om lige p..
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Køge over tid

Dato Alle jobs som læger
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 5