Tre introduktionsstillinger i Intern Medicin på DIH, Nuuk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Vi har 3 ledige stillinger med tiltrædelse 1. juli 2024

Har du lyst til at arbejde sammen med os i det Grønlandske Sundhedsvæsen på Medicinsk Afdeling, og opleve en del af vores mærkesager: Ansvar, meningsfuldhed, fleksibilitet, lægekunst og udvikling

Du vil blive en del af en fagligt dygtig gruppe af læger med meget forskellige interesser og erfaringer.

Vi tilbyder:

En spændende, bred intern medicinsk introstilling i en dynamisk og kompleks afdeling

Her er rigtig gode udviklingsmuligheder, da du vil få praktisk erfaring med patienten i centrum, og samtidig prioriteres faglig kvalitet og uddannelse også højt

Det medicinske arbejdsområde er meget bredt, spændende og udfordrende. Stort set alle typer af medicinske lidelser findes, herunder også sygdomme, som sjældent ses andre steder

Du vil opleve lægekunsten på en anden måde, end det du kender fra danske forhold. I hverdagene skal du i samarbejde med dine kollegaer gå stuegang på sengeafsnittene, det intermediære afsnit og Patienthotellet og du vil varetage medicinsk ambulatoriearbejdet, som er tilpasset specielt til dig.

Vi har 7-skiftet vagt af 24 timers varighed. Som læge i en introduktionsstilling bliver du personlig læge for patienter med langvarige forløb og du får dermed mulighed for at få et godt og meningsfuldt kendskab til disse patienter og deres forløb

Vi søger dig, der:

Kan kombinere lægefaglighed med menneskelighed, og har en god logistisk sans

Du skal være fleksibel og indstillet på at være på en afdeling, hvor alt ikke er som det plejer – der er sjældent noget, vi plejer at gøre og du skal være motiveret for, at planlægge det gode, individuelle patientforløb.

Du vil hurtigt få et stort ansvar, men du vil aldrig være alene, da vi har god kollegial holdånd i afdelingen og med specialister på Rigshospitalet, der kun er et telefonopkald væk hele døgnet rundt

Om os:

Medicinsk Område har ambulatorium, onkologisk dagafsnit, sengeafdeling med 38 sengepladser og et børneafsnit med 8 pladser. Til patienter med hjertesygdomme og andre akutte sygdomme har vi et intermediær afsnit med 6 pladser med moderne telemetriovervågning. En stor del af behandling og udredning af komplekse patienter, som kommer fra byer udenfor Nuuk, foregår på vores Patienthotel.

Du vil møde engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, som er meget fleksible og bevidste om gode samarbejdsrelationer og tværfaglighed

Vi har en kultur præget af tillid og respekt, hvilket er afgørende for vores hverdag og patientbehandling

Det betyder meget, at der er en person bag lægekitlen, og vi har højt til loftet[MR1]

Vi modtager patienter fra hele Grønland og regelmæssigt er vores læger med på patienttransport, hvor kritisk syge patienter skal transporteres fra regionssygehusene til Dronning Ingrids Hospital.

[MR1]Før hed sætningen: ”Personen bag ved læger betyder rigtig meget og vi har højt til loftet” – jeg har bare lige ændret den lidt.

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om sommeren oplever du midnatssol, mens fiskeri, hvalsafari og vandreture er populært. I vintermånederne er nordlys en del af din hverdag, ligesom du kan stå på både langrend og alpinski.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Læge/Tandlæge: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.gjob.gl

Startdato: 1. juli 2024

Ansøgningsfrist: 5. januar 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende Overlæge Uka Wilhjelm Geisler på tlf. (+299) 34 4731 eller på e-mail: [email protected]

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: [email protected]

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 5. januar 2024

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Udlandet
  • Tirsdag den 19. december 2023

Lignende jobs

  • Læge i Udlandet

    Læge søges til organisation/virksomhed i Udlandet
    • Læge
    • Udlandet
    Få mere info
  • Læge i Udlandet

    Fast stilling som fastlege i Trøndelag.Trøndelag byr på en uslåelig miks av naturskjønne omgivelser, spennende historie og lokale matopplevelser. Legekontoret ligger i et område som er kjent for .
    • Læge
    • Udlandet
    Få mere info
  • Læge i Udlandet

    Læge søges til organisation/virksomhed i Udlandet
    • Læge
    • Udlandet
    Få mere info
  • Læge i Udlandet

    Speciallæge indenfor intern medicin og / eller geriatri søges til fast ansættelse som regionslæge dvs. i overlægestilling på Aasiaat Regionssygehus pr 1. september 2024, eller efter aftale.Vi t..
    • Læge
    • Udlandet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som læger
10. juli 2024 5
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 5
6. juli 2024 5
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 5
17. juni 2024 6
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 8
11. juni 2024 9
10. juni 2024 8