Ledende lægesekretær i tidsbegrænset stilling til afdelingen for Lungesygdomme til Sydvestjysk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Drømmer du om en stilling med ledelsesansvar, hvor du har fingeren på pulsen? – Så er denne stilling måske noget for dig? Pr. 1. august 2021 eller efter aftale og indtil 31. juli 2022 søges en ledende lægesekretær, som også bliver en del af den daglige drift. Vi forestiller os, at stillingen fordeles med 80% til drift (almindelige sekretæropgaver såsom journalskrivning, registreringer, post, telefonfunktion mv.) og 20% til ledelse alt afhængig af indsatser og projekter i afdelingen. Du får ledelsesansvar for 6 sekretærer.

Adelingen for Lungesygdomme:
Lungemedicinsk afsnit er et specialeafsnit med plads til 27 patienter. Afdelingen har 25 lungepladser og 2 øre/næse/hals pladser. Afsnittet varetager en del terminale forløb, og har bredt tværfagligt samarbejde omkring disse forløb.

I ambulatoriet udredes, behandles og kontrolleres et bredt udvalg af lungemedicinske patienter herunder KOL, astma, høfeber og allergi, tuberkulose, sarkoidose samt initial diagnostik lungefibrose. Patienter med hjemme-NIV opstartes ligeledes ambulant. Der laves naturligvis også udredning og behandling af thorakale smerter, dyspnø- og hostepatienter. Vi har årligt 10-11.000 konsultationer. Ambulatoriet håndterer mere end 2000 nyhenviste patienter årligt.

Der er ca. 75 personer ansat i lungemedicinsk regi (læger, sygeplejersker, Social- og sundhedsassistenter og sekretærer). For os hører høj faglighed, fokus på kerneopgaven og trivsel sammen samt medarbejderinddragelse prioriteres højt i ledelsesarbejdet.

Vi søger en ledendelægesekretær:
Vi søger en ledende lægesekretær, der har lyst til at være en del af den rivende udvikling inden for sundhedsområdet, som vil betyde ændringer i vores måde at drive sygehus på. Vi skal fortsat optimere vores patientforløb samt anvende ressourcerne på rette tid og sted. Derfor skal du som ledende lægesekretær have lyst, vilje og evne til at stå i spidsen for udvikling og forandringsledelse på tværs af dit ledelsesfelt, hvor du på empatisk og anerkendende vis evner at se medarbejdernes potentialer, samt evner at få medarbejderne med i en kontinuerlig udviklings- og omstillingsproces frem mod de fælles mål.

Vi forventer, at:
Du er god til at skabe overblik, er handlekraftig og trives i en hverdag, der sjældent er forudsigelig - men meget udfordrende, hvorfor erfaring med ledelse, kvalitetssikring og udvikling prioriteres. Du er god til at skabe og udvikle relationer til alle samarbejdspartnere i og uden for organisationen. Du er kendt for at være en holdspiller, som formår at få det bedste frem i dine medarbejdere og kolleger uanset faggruppe. Du arbejder struktureret og har økonomisk sans, er god til at prioritere og koordinere, så opgaverne løses med høj kvalitet.

Du er uddannet lægesekretær, og vi ser gerne du har en videreuddannelse på diplomniveau.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt lederjob, hvor du kan se dig selv som en aktiv medspiller i afdelingens drift og udvikling i samspil med medarbejdere og afdelingsledelse.

Løn:
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgning:
Ansøgningen, CV og relevante bilag sendes elektronisk via HR manager.

Hør mere:
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Lene Klemensen, mobil nr. 2172 6484 e-mail: [email protected]

Din ansøgning skal være os i hænde senest d. 22. juli 2021.
Der afholdes ansættelsessamtaler d. 29. juli 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Esbjerg
  • Torsdag den 22. juli 2021

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Sydjylland

    Vi har drøntravlt og søger derfor endnu en engageret og dygtig lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til vores dygtige team på hospitalet i Kolding. [xxxxx] Nærhospitaler oplever st..
    • Lægesekretær
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Lægesekretær i Kolding

    Vi søger en frisk, udadvendt teamsekretær pr. 1. oktober eller tidligere. Stillingen er en midlertidig ansættelse i 12 måneder, og vi håber, at stillingen derefter bliver permanent. Du har således .
    • Lægesekretær
    • Kolding
    Få mere info
  • Lægesekretær i Vejle

    Hos os er arbejdsfællesskab et vigtigt nøgleord. Det er vigtigt for os, at alle trives og har det godt. Derfor lægger vi stor vægt på et godt og solidt arbejdsmiljø, hvor tonen er god, og alle er..
    • Lægesekretær
    • Vejle
    Få mere info
  • Lægesekretær i Aabenraa

    Hjerne- og Nervesygdomme søger en lægesekretær/ sundhedsadministrativ koordinator til en fast stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. oktober 2024 eller efter nærmere aftale.Afdelingen .
    • Lægesekretær
    • Aabenraa
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1