Ny administrativ kollega til Lægemiddelstyrelsens Centrale Journal og Informationscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er du dygtig til skriftlig og mundtlig kommunikation? Er du servicemindet? Har du gode administrative kompetencer og erfaring med journalisering?

Vi søger en hjælpsom og videbegærlig kollega, som kan indgå i vores team af kompetente medarbejdere, der besvarer og visiterer henvendelser til Lægemiddelstyrelsen og Sundhedsstyrelsen på telefon og mail. Teamet har desuden ansvaret for sagsoprettelse og visitering af visse sager, samt god journalisering i Lægemiddelstyrelsen.

Om Centrale Journal og Informationscenter
I Lægemiddelstyrelsens Centrale Journal og Informationscenter svarer vi på henvendelser om alt fra vacciner til regler for receptudstedelser. Vi gør os hver dag umage for at finde brugbare svar til borgere, sundhedsprofessionelle og virksomhedsansatte om Lægemiddelstyrelsens og Sundhedsstyrelsens opgaver. Og folk må gerne mærke, at der er en person bag svaret.

Derudover sagsopretter og kvalitetssikrer vi sager, som går på tværs af enhederne i Lægemiddelstyrelsen, i vores journaliseringssystem.

I Central Journal og Informationscenter er vi otte fastansatte medarbejdere og to studenter.

Din hverdag hos os
I cirka halvdelen af din arbejdstid skal du svare på telefoner til Lægemiddelstyrelsens og Sundhedsstyrelsens hovednummer. Cirka en dag om ugen kommer du til at behandle mails sendt til Sundhedsstyrelsens og Lægemiddelstyrelsens institutionspostkasser. Cirka en dag om ugen skal du bidrage til driften af opgaverne vedr. sagsoprettelse, visitering og journalisering. Dertil kommer en række andre administrative opgaver, som fordeles mellem medarbejderne i teamet, ud fra kollegernes kompetencer og lyst.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en administrativ uddannelse f.eks. lægesekretær. Du trives med at hjælpe folk og er god til følgende:

  • at yde en god service i telefonen
  • at arbejde systematisk med administrative opgaver i forskellige IT-systemer
  • at formulere dig på dansk og engelsk – mundtligt såvel som skriftligt
  • at opsøge og videreformidle viden om komplekse områder.

Har du kendskab til sundhedsvæsenet eller lægemiddelområdet er det en fordel, men det er ikke et krav. Hvis du har erfaring med journalisering, ser vi det ligeledes som en bonus.

Vi tilbyder
Et arbejde, hvor du gør en forskel for andre i samarbejde med rigtig mange dygtige kolleger i de to styrelser.

Der er en uformel tone i styrelserne med god stemning og hjælpsomme kollegaer.

Styrelserne arbejder målrettet for at være fantastiske arbejdspladser, hvor du også har god mulighed for udvikling bl.a. gennem stor variation i spørgsmål og afvekslende arbejdsopgaver.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og OAO-S (Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område) samt gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Du bliver ansat i Lægemiddelstyrelsen, men en stor del af din arbejdstid skal du også arbejde for Sundhedsstyrelsen.

Det er en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicinalvirksomhed, har du dog en vis periode til at afvikle disse aktier.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til teamleder Thor Svendsen på tlf. 9359 6423.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 32. Du kan læse mere om os på www.laegemiddelstyrelsen.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • København S
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Frederiksberg

    Da vores mangeårige kollega nu går på pension, søger vi lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/10-24 eller snarest muligt. Sti..
    • Lægesekretær
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lægesekretær i København NV

    Da vores mangeårige kollega nu går på pension, søger vi lægesekretærer/sundhedsservicesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til Røntgenafdelingen BFH pr. 1/10-24 eller snarest muligt. Sti..
    • Lægesekretær
    • København NV
    Få mere info
  • Lægesekretær i Brønshøj

    Brænder du for at hjælpe patienterne, og sætter du en ære i at give patienterne den bedst mulige oplevelse, så er stillingen måske lige noget for dig?Vi søger en sekretær eller SSA til at varet..
    • Lægesekretær
    • Brønshøj
    Få mere info
  • Lægesekretær i København

    Kan du se dig selv i et spændende job med høj specialisering, patienten i centrum og gode muligheder for variation?Så har du nu mulighed for at blive en del af vores kompetente personalegruppe .
    • Lægesekretær
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i København S over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1