Lægesekretær til fast stilling i Øjenafdelingen, Næstved Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Det er din heldige dag

Vi har fået en ledig stilling 30-37 timer på Øjenafdelingen i Næstved pr. 01.01.22

Trives du med patientkontakt, direkte som indirekte samt mangeartede opgaver med løbende udvikling i opgaveløsningen samt godt tværfagligt samarbejde, så er Øjenafdelingen med garanti noget for dig.

Vi er et team på 8 sekretærer i Næstved med 7 gode kolleger i Roskilde. Vi medvirker til og sikrer at de patientadministrative opgaver løses samt udfordrer i fællesskab hele tiden metoder i opgaveløsningen.

Vores fremtidsudsigter er lyse. Planen er en fysisk fusion på SUH, Køge i 2026.

Vi ensretter og udvikler allerede på tværs af geografier og er en samlet gruppe om at løse afdelingens opgaver.

Vi arbejder i rotation. Det betyder, at du har funktion èn uge ad gangen. Det være sig bl.a.

  • Sagsbehandling af ambulant og kirurgisk aktivitet

  • Telefonkonsultationer med patienter, pårørende samt samarbejdspartnere

  • Reception med booking

  • Visitation og fordeling af Øjenafdelingens henvisninger


Dernæst besidder sekretærer i afdelingen tovholder-/specialopgaver som bl.a. kodningsansvarlig, udrulning af kalender, superbruger, elevansvarlig, D4-ansvarlig med mere. Vi har stadig brug for flere af den slags kompetencer i afdelingen, så besidder du sådanne kompetencer, vil de komme i spil hos os.

Vi forventer, at du er uddannet lægesekretær (ufravigeligt krav). Du har lyst til og mod på alle sekretærfunktioner, trives i et travlt miljø samt er i stand til at prioritere og arbejde med korte tidsfrister.

Vi foretrækker at du har ambulatorieerfaring og kendskab til Sundhedsplatformen.

Lyder ovenstående som noget for dig, så kan vi til gengæld tilbyde et udfordrende job med mangeartede opgaver samt et rigtigt godt tværfagligt samarbejde og gode kolleger.

Vi tror på at en god introduktion og oplæring giver en god kollega. Du tilkobles derfor en mentor gennem hele din oplæring i rotationen. Dernæst vil du blive tilbudt at se diverse undersøgelser og behandlinger mhp. viden om øjenspecialet i samarbejde med vores kolleger.

Lægesekretærerne har daglig arbejdstid mellem kl. 7.30-15.30. Arbejdstiden aftales i fællesskab med dig og med hensyn til afdelingens øvrige drift.

Kolleger fortæller hvorfor du skal komme og arbejde hos os:

Louise, lægesekretærelev ”På Øjenafdelingen møder man et personale, hvor det kan mærkes at alle faggrupper ønsker at gøre det bedste for patienterne. Lægesekretærerne har et godt indbyrdes samarbejde og er gode til at dele viden og tips med hinanden. Øjenspecialet har mange diagnoser, men man lærer heldigvis de gængse termer og sygdomme hurtigt. Det der overraskede mig mest, da jeg startede i Øjenafdelingen var, at der også er rigtigt mange børn, så der er stor variation i patientgruppen”.

Suzanne, lægesekretær ”Jeg værdsætter det tætte tværfaglige arbejde og at vi hjælpes ad med at få opgaverne løst. At arbejde i rotation gør, at arbejdet ikke bliver rutinepræget og det giver et godt kollegialt sammenhold”.

Lise, Tillidsrepræsentant ”I Øjenafdelingen deles vi om alle funktionerne i sekretariatet. Det giver en god variation i hverdagen og større forståelse for de enkelte opgaver, når man kender dem alle. Vi værdsætter det gode samarbejde, både kollegialt men også tværfagligt og på tværs af vores 2 matrikler i Roskilde og Næstved”.

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere om os og stillingen, er du velkommen til at komme og hilse på. Det kan ske via aftale med konstitueret ledende lægesekretær Teresa Jacobsen, mail [email protected] eller telefon 56 51 33 19.

Vi glæder os til at høre fra dig

Ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

Samtaler forventes afholdt fredag d. 26.11.21


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Næstved
  • Onsdag den 17. november 2021

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Næstved over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1