Vikarstilling: Uddannet lægesekretær søges til vikariat i kombinationsstilling Hæmatol...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi er en lægesekretærgruppe, som er fyldt med energi og gode kompetencer? - Nu mangler vi bare dig. Er DU klar til at komme og være i et vikariat på 1 år.

Mit navn er Elin, jeg er ledende lægesekretær på Hæmatologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde, for en stærk og stabil lægesekretærgruppe med bred erfaring og god aldersspredning. Jeg har været ledende lægesekretær i mange år, og vægter synlighed, udvikling af personalets kompetencer, fagligt engagement og loyalitet højt. Souschef Mette er en stor del af lægesekretærgruppen og vægter fordelingen af arbejdsopgaver højt og er skarp på at få inkluderet alles kompetencer.

Vi søger en lægesekretær, som har kompetencer i Sundhedsplatformen, stærk i registrering og har lyst og evner til at være i en kombinationsstilling i Hæmatologisk Afdeling. Du får bl.a. en plads i ambulatoriet, med funktioner i både ambulatorium, call-center og sengeafsnit.

Hvem er du?
Du er uddannet lægesekretær, som kan se sig selv i en kombinationsstilling i Hæmatologisk Afdeling. Du deler din erfaring og viden, med kollegaerne, ligesom du lytter til dine kollegers input. Du kan lide medindflydelse og arbejder kvalitetsbevidst. Du er venlig i din kontakt til patienterne for at yde den bedste service til dem. Samtidig værner du om arbejdsmiljøet og er med til at skabe tryghed og respekt i afdelingen.

Det vil være en fordel, at du er mødestabil, har god erfaring, som lægesekretær og med Sundhedsplatformen. Er du stærk i registrering, er det absolut også en fordel.

Om lægesekretærgruppen på Hæmatologisk Afdeling
Vi er i alt 12 lægesekretærer, som dækker alle kliniske administrative opgaver i afdelingen.

Arbejdsopgaverne i ambulatoriet er mangeartede: Koordination af patienternes videre forløb i afdelingen, opfølgning på ordinationer samt sende henvisninger mv.
Vi har en kontaktlæge/kontaktlægesekretær makker-parordning, der gør, at vi sidder med i konsulationsrummene hos lægerne og derfor er i tæt kontakt med patienterne.

Derudover varetages der call-center, bookingbetjening og postfunktion.

På sengeafsnittet håndteres alle opgaver omkring de indlagte forløb og her koordineres også det videre forløb for patienterne, når de udskrives. Der læses desuden notater og gennemføres registreringer.

Som tillæg til ovennævnte sørger vi for, at patienterne og de pårørende føler sig ventet og velkomne.

Der er 9 engagerede og dedikerede lægesekretærer i vores ambulatorium og på hvert af vores to afsnit på sengeafdelinger, er bemandingen en lægesekretær på henholdsvis L-afsnit og M-afsnit, som er ligeså engagerede og dedikerede. Alle arbejder selvstændigt, men hvor samarbejde samtidig vægtes højt. Der er elever tilknyttet afdelingen i forskellige perioder.

Vi har fællesskab, engagement, effektivitet som nøgleord. Vi går derfor ikke af vejen for at byde ind på andre opgaver, når egne opgaver er løst. Samtidig brænder vi for en udfordrende hverdag, hvor vi kan dele ud af vores viden. Desuden har vi fokus på service, drift og kvalitet. Vi har et sundt arbejdsmiljø i lægesekretærgruppen, der er præget af ovennævnte nøgleord og værdier.

Hvad kan vi tilbyde dig
Kombinationsstillingen er et vikariat på 12 måneder med 37 timer ugentligt, fra 1. august 2020, eller snarest herefter.
Der er 16-vagt om fredagen, som er på rul i ambulatoriet og 2 x om ugen efter nærmere aftale.
Vi har mentor-ordning, som sammen med dig følger dit introduktionsprogram, hvor der tages afsæt i din forudgående viden. Der er åbenhed om læring i hele lægesekretærgruppen, som er gode til at lære fra sig. Vi har intern læring ifm. nye tiltag.

Er du blevet nysgerrig
Så er du velkommen til at komme forbi og hilse på og se vores faciliteter, hvor der også vil være mulighed for at få en snak om arbejdsopgaverne.

Du kan ringe på 4732 4804 eller skrive til mig [email protected], eller souschef Mette Grymer [email protected] for nærmere aftale, eller hvis du har spørgsmål.

Ser frem til at høre fra dig.

Løn- og ansættelsesforhold følger overenskomsten.

Ansøgningsfrist den 12. juni 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 25.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Roskilde
  • Fredag den 12. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 4