Lægesekretær til NSR Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Et helt specielt speciale….

Vi har brug for dig som et fast omdrejningspunkt på Operationsgangen og i vores ambulante kirurgiske afsnit. Her får du muligheden for at blive en del af et fantastisk team i NSR Anæstesiologisk Afdeling.

Har du lysten til at være en del af en engageret sekretærgruppe med mange specialfunktioner i en stor, spændende afdeling - og har du mod på, at bidrage til afdelingens lægesekretærfaglige opgaver - så er det lige dig vi mangler.

Vi søger en lægesekretær på 37 timer ugentligt med fast tilknytning til sekretærgruppen på Slagelse Sygehus.

Om Anæstesiologisk Afdeling

Vi er en stor afdeling med ca. 400 medarbejdere. Dagligdagen er præget af et godt humør i et uformel miljø, hvor en række dygtige og fagligt ambitiøse medarbejdere hver dag bestræber sig på at bidrage til gode patientforløb.

NSR Anæstesiologisk Afdeling varetager bedøvelse til undersøgelse og operation, overvågning for smerter og kredsløb ved opvågning efter operation, behandling af intensivt syge patienter samt behandling af patienter med kroniske, non-maligne smerter.

Vi har årligt 16.000 operationer, og ca. 8.500 ambulante besøg i vores Tværfaglige Smertecenter.

Vores sekretærgruppe består af 13 lægesekretærer og 1 kontorassistent fordelt på 2 matrikler.

I Slagelse har 2 lægesekretær primær funktion på Intensiv/Intermediært Afsnit, 2 lægesekretærer på den centrale operationsgang og 1 lægesekretær i Ambulant Kirurgi (det kan blive dig). Funktionerne er planlagt i rul primært mellem ambulant kirurgi, operationsgangen og intensiv.

I Næstved har vi 3 lægesekretærer i Tværfagligt Smertecenter, 2 lægesekretærer i Anæstesisekretariatet, beliggende i nær tilknytning til den centrale operationsgang, og 1 kontorassistent i receptionen i det Sammedagskirurgiske Afsnit.

Desuden har 2 lægesekretærer deres primære arbejdsopgaver med vagtplanlægning for hhv. læger og sygeplejersker.

Lægesekretærernes opgaver spreder sig vidt - lige fra opgaver i Sundhedsplatformen til en række spændende specialistopgaver. Vi supplerer hinanden fint i sekretærgruppen med vores forskellige personligheder og kompetencer, og vi er gode til at hjælpe hinanden i det daglige med gensidig respekt og masser af godt humør. Den kultur forventer vi, at du også vil være en del af.

Vi ønsker en lægesekretær, der har lyst til at påtage sig en mangfoldighed af opgaver og som kan bidrage til at udvikle opgaveløsningen, så der sikres en sammenhæng og ensartet kvalitet i arbejdet. Vi lægger stor vægt på det tværfaglige samarbejde i vores afdeling, hvilket gør det til et spændende og interessant sted at være.

I ambulant kirurgi består arbejdet i at modtage og registrere planlagte og akutte ambulante patienter, organisere patienter, der skal til præ-samtale, telefonbetjening, klargøring af dagens program, servicering af patienter og pårørende samt tværfaglige opgaver sammen med de læger og sygeplejersker, der har funktion i ambulant kirurgi.

Som lægesekretær tænker vi at dine specialfunktioner vil bestå af:

  • Den primære person og det centrale omdrejningspunkt på OP og i Ambulant Kirurgi
  • Deltage i øvrige rul, opgaver og funktioner på OP og ITA
  • D4
  • Nøgleperson for telefoni
  • Nedetidsansvarlig
  • På sigt muligvis elevansvarlig/studievejleder for SAK

Du vil naturligvis starte med et grundigt oplæringsforløb i samtlige funktioner.

Du er:

God til at samarbejde. I stillingen vil du få mange samarbejdspartnere både internt og eksternt. Du er god til at formidle din monofaglige viden og erfaring, og du er samtidig god til at lytte til og inddrage dine tværfaglige kollegaers perspektiver og kompetencer.

Fagligt engageret. Lægesekretærens rolle og arbejdsopgaver er under stadig forandring, vi har derfor brug for en kollega, der sammen med de øvrige lægesekretærer kan se udviklingspotentiale i vores arbejdsopgaver og arbejdsgange.

Nysgerrig. Du har en interesse og nysgerrighed ift. udviklingen og optimeringen af vores opgaver. Du byder ind med forslag til nye tiltag og deltager engageret i vores udvikling. Du skal også være nysgerrig på dine kolleger og dig selv, så I flytter jer som team, og altid arbejder for at skabe de bedste patientforløb.

Af kvalifikationer forventer vi, at du

  • Er uddannet lægesekretær.
  • Kan bidrage og give faglig sparring ift. sekretærernes opgaveløsning.
  • Har et indgående kendskab til og erfaring med arbejdet i sygehusvæsnet.
  • Kan bidrage til et godt arbejdsmiljø og motivere til en positiv tilgang til opgaveløsningen.

Af personlige kvalifikationer søger vi en person, hvor samarbejde er i højsædet - med gode kommunikative evner, som har humor og empati og evnen til at fremme trivslen og det gode arbejdsmiljø.

Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk sekretærgruppe - i en afdeling, hvor der ikke er to dage, der ligner hinanden.

Stillingen er på 37 timer.

Stillingen ønskes besat 1. december 2022 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte ledelseskonsulent Pia van der Watt på tlf. 56 51 47 96 eller mail [email protected]

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist er den 26. oktober 2022.

Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Slagelse
  • Onsdag den 26. oktober 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Roskilde

    Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Børnepsykiatrisk sengeafsnit U3, Roskilde, er en stilling som lægesekretær på 37 timer om ugen, ledig fra den 15.09.2024. Stillingen er en del af en sam..
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær (vikar) i Holbæk

    Er du vores nye kollega i en spændende og unik barselsvikariat som lægesekretær i vores Børne- og Ungdomspsykiatriske klinik i Holbæk. Er du en teamspiller, der formår at spille sig selv og sine ko..
    • Lægesekretær
    • Holbæk
    Få mere info
  • Lægesekretær (vikar) i Holbæk

    Kom og bliv en del af vores Børne- og Ungeafdeling, hvor du bliver en stor del af at samle alle de administrative tråde til gavn for patienter, familier og kollegaer. Vi står og mangler en udda..
    • Lægesekretær
    • Holbæk
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Vi søger en lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til Klinisk Onkologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Vi søger: Vi søger dig som en ny kollega til et spændende .
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0