AKT-lærer til fast stilling i strukturklassen [xxxxx] - meget gerne med kompetencer til musikundervisning i inds...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Da en af vores lærere i strukturklassen på Hals Skole fik andet job før sommerferien, søger vi en ny AKT-lærer med tiltrædelse fra september måned, eller hurtigst muligt derefter.
I strukturklassen er der pt. 20 elever – 17 drenge og 3 piger. Vi er normeret til 24 elever. Eleverne er opdelt i 2 grupper, indskoling/mellemtrin og mellemtrin/udskoling. Der er et klart fagligt, socialt og personligt sigte med hver elev, og vi har en målsætning om at inkludere eleverne i almen-skolen, når den enkelte elev er parat til det.
Elevgruppen er sammensat af elever med komplekse problemstillinger, og de har bl.a. udfordringer i forhold til koncentration, opmærksomhed, motorik, sansebearbejdning og kommunikation. Eleverne kan fremstå meget psykisk sårbare, og de udviser ofte symptomer på psykisk belastning, som eksempelvis kan give sig til kende sig ved stress, angst/uro, udadreagerende adfærd, eller at de trækker sig fra sociale fællesskaber.
Eleverne har behov for en anerkendende specialpædagogisk tilgang, der er helhedsorienteret og tager udgangspunkt i elevens ressourcer og allerede opnåede kompetencer. Der arbejdes altid ud fra et ressourceorienteret børnesyn med udgangspunkt i neuropædagogik, hvor vi ser på elevens styrker og forsøger at tage udgangspunkt i disse for at fremme udviklingen både fagligt, socialt og personligt.
Der arbejdes altid ud fra, at eleven skal være i trivsel for at kunne lære. Derfor vægter vi højt, at der er en god relation til barnet, ro omkring det og tillid til at turde begynde og lære, med de erfaringer barnet har med sig fra tidligere skoletilbud, som ofte har været nederlagspræget.
Til strukturklassen er der tilknyttet 4 lærere og 4 AKT-pædagoger samt en afdelingsleder med ⅔ undervisningstid. Som kommende AKT-lærer vil man i dette skoleår være tilknyttet de yngste elever, hvor der pt. er elever fra 3.-7. klasse. Man arbejder sammen i et fast team omkring børnene, og man har den samme gruppe elever hele dagen. Der undervises i alle fag, og man samarbejder om det i teamet. Skoledagen er inddelt således, at eleverne om morgenen fra 8-10 arbejder med deres individuelle faglige materiale. Fra 10-13.15 er der emneorienteret undervisning og herefter dus. I emneundervisningen kobles der forskellige fag på, således man arbejder ud fra fælles mål i flere forskellige fag af gangen. Fx kan et emne være Sundhed. Her vil fagene N/T (biologi, kroppen, forbrænding), dansk (læsning af tekster og gennemgang af materialer), matematik (fx udregne kalorier, hvor langt kan vi løbe på 1 min), idræt (fysisk træning, øvelser, løbetest) bl.a. indgå. Et emne varer typisk 4-6 uger, hvor vi også inddrager eleverne i forhold til ønsker til indholdet. Der arbejdes meget på at lave praktisk, alternativ og bevægelsesorienteret undervisning, ligesom social træning er en stor del af hverdagen.
Din fagkombination er ikke det vigtigste, da vi arbejder tæt sammen om forberedelsen af alle fag og emner - dog vil kompetencer inden for musik være meget velkommen. Det vægtes dog højest, at vi får den rette person.
Hals Skole har ca. 250 elever fra 0. til 9. klasse, og der er i alt ca. 50 ansatte på skolen.
Vi tilbyder en udviklende og inspirerende arbejdsplads, hvor der samarbejdes i et positivt og kollegialt givende arbejdsmiljø. Vi fik i 2020 nye møbler og undervisningsmiljøer på hele skolen samt Dussen, og vi har optimale udearealer til alternativ undervisning, hvor der er dyrehold, undervisningspavillon med strøm, wifi og vand samt tilstødende å, skoleskov og åbne eng-områder.
Pædagogisk og udviklingsmæssigt set har vi aktuelt fokus på, at alt pædagogisk personale er på kompetenceudvikling i adfærds- og læringsledelse samt relationskompetence.
Yderligere information om skolen henvises til skolens hjemmeside www.halsskole.dk. og Facebookside Hals Skole.
Ligeledes kan yderligere oplysninger fås ved at henvende sig til skolen (9982 4025), skoleleder Søren Frost (2520 5895) eller afdelingsleder Ditte Albertsen (4240 8212).

Ansøgningsfrist: torsdag den 26. august 2021
Samtaler forventes afholdt mandag den 30. august 2021
Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Velkommen til Skoleforvaltningen. Vi er en organisation i konstant udvikling, for det skal vi være for at følge med og i fællesskab gøre det allerbedste for børn og unge. Vores vision hedder Noget at have det i, og igennem den er det vores fornemmeste opgave at danne og udvikle dem, der er en del af vores skoler og skoletilbud. For uanset hvad vi arbejder med, og hvordan vi gør det, det er dem, det hele handler om – børn og unge i vores kommune.
Frugten af vores fælles arbejde skal være elever, der trives og bliver så dygtige, som de overhovedet kan, og det kræver meget af både voksne, børn og unge. Vi har store ambitioner og vi arbejder sammen for, at vores fælles vision når helt ud i alle kroge af forvaltningen og helt ind i kerneopgaven. Ingen må være i tvivl om, at i folkeskolen i Aalborg Kommune har vi noget at have det i.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Aalborg
  • Torsdag den 26. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
5. juli 2024 31
4. juli 2024 29
3. juli 2024 28
2. juli 2024 26
1. juli 2024 22
30. juni 2024 26
29. juni 2024 26
28. juni 2024 26
27. juni 2024 26
26. juni 2024 25
25. juni 2024 28
24. juni 2024 29
23. juni 2024 30
22. juni 2024 29
21. juni 2024 36
20. juni 2024 45
19. juni 2024 47
18. juni 2024 46
17. juni 2024 51
16. juni 2024 53
15. juni 2024 55
14. juni 2024 41
13. juni 2024 37
12. juni 2024 40
11. juni 2024 39
10. juni 2024 44
9. juni 2024 51
8. juni 2024 51
7. juni 2024 52
6. juni 2024 59
5. juni 2024 60

Værd at vide når du søger job som lærer i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!