Dedikeret natur-entusiastisk pædagog og pædagogmedhjælper til Skovbørnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vi har i Skovbørnehaven Skovsneppen 44 skovtrolde, der står klar til at tage i skoven hver dag. Vi søger to dedikerede natur-entusiastiske kolleger fra 1. august 2021, eller snarest derefter, til at indgå i vores team på 4 pædagoger, 3 pædagogmedhjælpere og en pædagogisk leder for afdelingen.
  • Pædagog i en fast stilling, 30 timer om ugen.
  • Pædagogmedhjælper i en tidsbegrænset stilling til 28. februar 2022, 30 timer om ugen.


Ravnsholtklyngen består af fem afdelinger, 2 børnehaver, 2 vuggestuer og os Skovsneppen, som skovbørnehave. Vi har egen indgang fra legepladsen, garderober og en lille stue, hvor vi kan være i ydertimerne. Ellers er vi i skoven fra 9-15 hver dag, året rundt.

Ravnsholtklyngen ligger tæt på skoven, og derfor går vi til og fra skoven hver dag. Børnene kender vejen, og vi beslutter fra dag til dag, hvor i skoven vi går hen.

Om os
Frilufts nørder, med så mange ideer, at vi nærmest har alt for lidt tid til det vi gerne vil nå med børnene. I Skovsneppen er vi et personale, som lægger hjerteblod for sagen. Vi elsker at give vanter på mange gange på en våd og kold dag, og vi fortæller gladelig om de 100 myggestik vi selv har fået.

Derudover hører vi til en stor Klynge, Ravnsholtklyngen. Vi bruger hinanden som et kæmpe netværk af kollegaer vi kan sparre med. Vi samarbejder på tværs, der hvor det giver mening, fx. vores storebørnsgruppe, som er på tværs af de 3 børnehave afdelinger.

Vi er rigtig gode til at give børnene oplevelser med det, som skoven kan byde på. Vi er dybt professionelle i vort arbejde med børneperspektivet, således er vi gode til at følge børnenes spor og tager deres ønsker med ind i vores planlægning af dagligdagen.

Vi har, på lige fod med resten af kommunens institutioner, mulighed for at booke tider på Vestrehus og have en dag med naturvejlederen et par gange i løbet af året. Ligesom vi har mulighed for at bruge et skovløber hus en sjælden gang imellem.

I Klyngen lægger vi vægt på faglig begejstring og i 2021 skal vi arbejde med bl.a. ICDP (barneperspektivet) samt styrke systematisk evaluering af vores arbejde med Læreplanen.

Om stillingerne
Regn, slud, sol og hagl… Vi er ude i det hele. Vi pakker vognene om morgenen og drager afsted med vores 2 faste grupper børn. Både børn og voksne har madpakker med hjemmefra og pakker selv rygsække. I skoven kan vi finde på alt fra at snitte, save, lave bål, synge osv., til at gå på en god skattejagt, fortælle om drager og sunkne slotte og finde nye steder i skoven vi vil være.

Det er din vigtigste opgave at lære børnene at elske skoven, få gode stærke relationer, udvikle sig og have et magisk børnehave liv.

Om dig
  • På pædagog seminariet drømte du om at tage på skovtur med børnene hver dag.
  • Du synes det bedste i verden er et godt bål til at riste madder på. Du har intet problem med, at kollegaerne lugter af røg – du var jo selv med til bålhygge i weekenden.
  • Du håber at børnene har lyst til at snitte og save HVER dag!
  • Du er sprængfyldt med ideer til, hvad man kan lave også på en kold og våd skovdag.
  • Du er god til at have overblik over dine 22 børn, i en u indhegnet skov.
  • Du glæder dig til at møde ind mandag og fortælle dit nyeste frilufts -hack.
  • Du tager alle børns udfordringer, vådt tøj og nogen gange mudrede børn med et smil.
  • Du er fagligt stærk og god til at reflektere over egen og andres praksis.


Derfor skal du vælge os
Fordi stillingen lyder for god til at være sand. Du skal søge stillingen, hvis du tror på, at skoven og naturen er et af de bedste læringsrum der findes. Nærværet med børnene og autencitet i vores hverdag, betyder alt for arbejdet med børnene. Vi er i naturen sammen med børnene, på lige fod med børnene.

Vi nyder at være refleksive over for egen praksis, og der er derfor god mulighed for, at sætte sit præg på hverdagen. Vi er en erfaren og positiv personalegruppe, som nyder at lave ting sammen i ny og næ. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt og er klar til at tage imod dig med åbne arme.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst med BUPL / FOA.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.

Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder Peter Paaschburg 51205587 i uge 27, fra uge 28 er det enten : Koordinerende pædagog Thomas Raagaard på 21389558 eller Klyngeleder Mette Ohland-Andersen på 21341915 eller [email protected] for at høre nærmere om stillingen og aftale et evt. besøg i uge 28 eller 29.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og dit uddannelsesbevis via linket i annoncen senest d. 22 juli. Der vil løbende blive holdt samtaler. Vi træffer først beslutning efter fristens udløb.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler senest i uge 30 2021.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f4092659)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Allerød
  • Torsdag den 22. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2