Social/sundhedsfaglig medarbejder søges til Kirkens Korshærs varmestue og botilbud Stubben i Helsingør.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Stubben er et botilbud med plads til 11 borgere, samt en varmestue med dagligt besøg af 20-30 mennesker. Vi søger en medarbejder, som har lysten til at arbejde tæt på og sammen med Stubbens beboere og brugere.

På Stubben arbejder vi med relationer gennem empati, omsorg og tilstedeværelse, og kun i mindre grad med administrative opgaver. Vi hjælper beboerne og varmestuebrugerne med store og små udfordringer med udgangspunkt i deres behov, og er dermed med til at gøre hverdagen som socialt udsat, lidt lettere. Vi arbejdet for fællesskab i hverdagen gennem samtaler, aktiviteter og praktiske opgaver, herunder madlavning og lettere rengøring.

Du skal kunne organisere og tage ansvar i relationen og aktiviteterne med beboere og brugere i samarbejde med leder og kolleger, ligesom du skal have lyst og erfaring til at samarbejde, koordinere og motivere engagerede frivillige.

De frivillige medarbejdere, som i samarbejde med de ansatte arbejder for at skabe en god varmestue til gavn for vores brugere og vores beboere i et unikt botilbud, som understøtter beboerne i deres daglige liv og fremtid. Vi tilbyder dig en arbejdsplads med masser af mening, i udvikling og med en uforudsigelig hverdag, og hvor du har stor indflydelse på dit arbejde.

Det er vigtigt, at du har blik for målgruppen, fremstår med ro og autoritet og kan inddrage mennesker omkring dig i fællesskabet, uanset ressourcer og at du er klar til at give alle, som ønsker det at være en del af huset, en chance. Du skal kunne arbejde omhyggeligt og struktureret og forestå en fortsat udvikling af arbejdet med bl.a. at inddrage frivillige, beboere og brugere i husets forskellige opgaver og aktiviteter mv.

Det er en forudsætning, at du har erfaring med arbejdet med vores målgruppe – mennesker, der har et misbrug, er hjemløse, kender til ensomhed eller har psykiske lidelser. Derudover ser vi gerne, at du

  • har en uddannelse som socialrådgiver eller anden relevant faglighed.
  • har erfaring med samarbejde og kontakt til myndigheder og øvrige samarbejdspartnere, både mundtligt og skriftligt.
  • har lyst til at bidrage til at profilere Kirkens Korshærs arbejde og skabe netværk lokalt og nationalt.

Du skal være medlem af folkekirken og i samarbejde med lønnede og frivillige samt brugere arbejde ud fra Kirkens Korshærs kristne livs- og menneskesyn og vores værdier om nærvær, omsorg og respekt.

Ansættelsen er 1 år, med mulighed for forlængelse. Din ugentlige arbejdstid er på 37 timer fordelt på alle hverdage. Enkelte aften- og weekendarrangementer må forventes, ligesom du vil have tilkaldevagt i botilbuddet. Løn i overensstemmelse med Kirkens Korshærs lønregulativ. Du kan læse mere om Kirkens Korshær på www.kirkenskorshaer.dk.

Skriftlig ansøgning med CV, samt relevante bilag sendes til [email protected] senest 12. juli kl. 12.00. Ansættelsessamtaler holdes i uge 28. Hvis du er forhindret/bortrejst i perioden så skriv det gerne i din ansøgning. Tiltrædelse 1. september eller snarest muligt.

Alle informationer opbevares og håndteres fortroligt, samt slettes efter ansættelsesforløbet. For afklarende spørgsmål i forbindelse med ansøgningen er du velkomment til at skrive til leder på Stubben, Line Pinstrup på mail: [email protected]

Kirkens Korshær har 450 ansatte og 9000 frivillige, som blandt andet driver varmestuer, herberger og genbrugsbutikker med glæde. Vores arbejde er baseret på det kristne menneskesyn og støttes af stat og kommuner, men finansieres grundlæggende af private midler, doneret af mennesker, som tror på den store værdi af de små, gode øjeblikke.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Helsingør
  • Mandag den 12. juli 2021

Lignende jobs

  • Børnehuset Siv søger pædagog med stor erfaring med...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at indgå i en lille, engageret personalegruppe, hvor du kan være med til at udvikle og. skabe glæde for sårbare børn? Er du nysgerrig og trives du i et miljø med børn, der har behov for. struktur, forudsigelighed og skærmning, 1:1 støtte og faste dagsrutiner? Så er det lige dig, vi har. brug for.
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • To pædagoger til Chili

    I dagtilbud Chili er vi vilde med natur og udeliv og følger børnenes invitationer.I Chili siger forældrene:"Der bliver lyttet og spurgt ind til, hvad børnene går op i og synes er spændende""Der a..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Uddannet pædagog 35-37 timer i vuggestue

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog/skolepædagog 30-32 timer/ugen til SFO samt...

    Vi søger en pædagog/skolepædagog til HFO (Hillerød fritidsordning) Mini (0.- 2. klasse) og indskoling, Kornmarkskolen [xxxxx] Kornmarkskolen har to matrikler i henholdsvis Skævinge og L..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 8
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 5
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5
15. august 2024 5
14. august 2024 6
13. august 2024 6
12. august 2024 5
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 6
8. august 2024 6