Lillevang Skole søger specialklasselærer til afdeling Lillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Brænder du for at arbejde med børn og hjælpe dem godt på vej og har du lyst til at sætte dig selv i spil?
Er du dygtig til at lede klasserummet og er du inkluderende i både tankegang og praksis?

Så er det dig, vi søger!


Lillevang skole søger en lærer til vores to ældste specialklasser på afdeling Lillerød. Stillingen er på fuld tid og ledig pr. 1. januar 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Om stillingen
Vi søger en lærer, der kan dække en af nedenstående profiler. Stillingen kan eventuelt kombineres med opgaver i almenområdet.
  • Dansk og en humanistisk fagpakke
  • Matematik og en naturfaglig fagpakke.


Specialklasserækken er Allerød Kommunes skoletilbud for børn med generelle indlæringsvanskeligheder. Vores elever er lige så forskellige som alle andre børn. Dog har de det tilfælles, at læring er en udfordring på den ene eller anden måde. De har brug for en særlig indsats for at kunne udvikle deres potentiale bedst muligt. På Lillevang Skole har vi typisk mellem 5 - 9 elever i hver specialklasse.

Vi har brug for en lærer, som i samarbejde med kollegaer, ledelse og PPR kan være med til at skabe læring og trivsel for eleverne i specialklasserækken.

Om dig
  • Du synes det er spændende at finde veje til den enkeltes læringsudvikling, fordi det ikke er givet, at den gængse vej virker
  • Du kan strukturere og visuelt planlægge en hverdag for klassen og for de enkelte elever med udgangspunkt i deres behov og formår at justere undervisningen, når der er behov for det
  • Du har gode relationskompetencer og fokus på elevernes deltagelsesmuligheder
  • Du er stærk i klasserumsledelse
  • Du er læreruddannet og har gerne erfaring fra det specialpædagogiske område
  • Du vælger bevidst sammen med den enkelte elev at fejre de små sikre succeser med; Det eleven lykkes med og det eleven kan - og altid i en grundlæggende anerkendende tilgang til kerneopgaven.


Du bliver en del af et kerneteam, som planlægger med høj grad af holddannelse på tværs af de to specialklasser på afdelingen således, at eleverne får de mest optimale rammer for deres læring og udvikling. Du har lysten til at indgå i teamsamarbejdet, og du har evnen til at reflektere over undervisning, elevernes trivsel og pædagogisk udvikling sammen med kerneteamet. Samarbejdet er tværfagligt med pædagoger, pædagogmedhjælpere, PPR og andre relevante fagpersoner.

Der er løbende supervision med PPR-psykologen for at understøtte teamets sparring, faglige refleksioner og handlemuligheder. Der vil være løbende mulighed for kompetenceudvikling både individuelt og i teamet.

Om os
Lillevang Skole er en distriktsskole med to afdelinger: 0. - 5. klasserne på afdeling Skovvang og 6. - 9. klasserne på afdeling Lillerød. Derudover har vi modtageklasse og Centerklasser. Skolen rummer ca. 900 elever på det almene område og ca. 125 elever i de forskellige gruppeordninger.

Se mere her: https://lillevangskole.aula.dk/

På Lillevang Skole går faglighed, trivsel og fællesskab hånd i hånd. Det er i fællesskabet, at vi inspireres og udvikles og bliver til dem vi er. Vi ruster eleverne fagligt til fremtiden og til at indgå positivt i de fællesskaber den byder på. Læs mere om Allerød Kommunes fælles børne- og læringssyn: Det fælles børne- og læringssyn

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj Social Kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave – at skabe værdi for borgerne.

Du er meget velkommen til at kontakte leder for specialklasserækken Ditte Fogsgaard Munk på 21 80 99 65 for yderligere oplysninger.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. I ansøgningsperioden vil der løbende blive indkaldt til samtaler og vi indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og dit uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 29. november 2021.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=af465149)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Allerød
  • Mandag den 29. november 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Nordsjælland

    Det mener vi på Stavnsholtskolen i allerhøjeste grad, at man kan. Og vi vil gerne fortælle dig, hvordan vi gør :)Vi starter med arbejdsmiljøet, hvor vi sammen har fokus på tid og nærvær:Vi .
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Gruppeordningen på Hareskov Skole er en del af Furesøs gruppetilbud i kommunen og er placeret på den hyggelige skole i Hareskoven i dejlige grønne omgivelser.Vores tilbud har elever fra 0.-5. kla..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Vi søger en lærer, der ligesom vi mener, at Folkeskolen er for alle eleverVi forestiller os, at du brænder for dine elevers læring og gerne vil bringe undervisningen ud i autentiske læringsmiljøer .
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    NU har du chancen for at skyde det nye skoleår ind med et BRAG af en mulighed for at blive en del af et fantastisk skolemiljø. På [xxxxx] i Farum har vi nemlig fået mulighed for at ansætte..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 3
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1