Mon du er vores nye børnehaveklasseleder ?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

SOLVANGSKOLEN I FARUM SØGER PR. 1. JANUAR 2022, IKKE HVEM SOM HELST, MEN DEN HELT RIGTIGE BØRNEHAVEKLASSELEDER

Med andre ord en tidlig julegave, hvor heldig har man lov til at være? Eller et oplagt nytårsfortsæt til dig som er i god tid og dig, som hopper ned fra stolen, når året rinder ud, sætter nye mål, forfølger sine drømme og ambitioner.

Minimiljø – en del af noget større
Fra skoleåret 2022-23 vil 0. og 1. årgang udgøre en samlet enhed – vi kalder det "Minimiljøet". Et læringsmiljø, hvor der arbejdes tæt sammen omkring alle elevers læring (0-1. årg.) og hvor fagligheder og professioner spiller hinanden gode og spiller sammen. Vi ser en styrke i at være er hinandens medspillende modspillere. Sigtet er, at teamet omkring Minimiljøet vil være et "fast" team bestående af skolepædagoger, lærere og børnehaveklasseledere – og altså dig!

Vi tror på, at vores kommende Minimiljø skal være med til, at sikre en endnu bedre skolestart, deltagelsesmulighed for flere elever, hvor Liv – Lyst – Leg og Lyden af Læring går hånd i hånd med lige stor vægt på barnets faglige-, personlige- og sociale kompetencer. Vi kommer til at arbejde på tværs, aldersintegreret, projektorienteret, niveaudelt, fagligt differentieret og med udskudt klassedannelse (ikke rullende skolestart), og hvor Guided Reading, udedidaktik og tværfaglighed vil være en hjørnesten i elevernes (og din) skoledag.

Vi er i gang med at "projektere" organisationsændringen og mangler dig, som også kan se muligheder i umulighederne, dig som er nytænkende, nyskabende og nysgerrig på elevernes vegne. Bare rolig vi har ikke alle svarene på Hvordan?, så du kan sagtens nå at være med og få dine gode ideer og erfaringer bragt i spil. Herudover har Byrådet været i gavehumør og tilført midler til indretningen af fremtidens læringsmiljø, så også her vil din indre entreprenør og kreativitet blive udfordret, så skolens "Mini-læringsmlijø", bliver verdens bedste sted at lære og være.

[Pssst – til at starte med og frem til sommerferien, vil du blive en del af vores nuværende og dygtige 0. årgangsteam]

Hvem er du…?
Det siger sig selv, at du som kompetent børnehaveklasseleder, er den afgørende faktor for elevernes læring og trivsel.Stillingen kræver ingen SUPER(WO)MAN, men dig som elsker at være børnehaveklasseleder. I vores optik er det derfor særligt vigtigt at, du…
  • har pædagogisk og relationel tæft og har et særligt blik (og hjerte) for de elever, som har brug for en betydningsbærende voksen, der ser potentiale i alle børn og kan være hånden i ryggen når skolelivet indimellem slår knuder.
  • evner at skabe et godt og trygt læringsmiljø for A L L E elever som en del af et inkluderende fællesskab, hvor der er rart at være og lære.
  • har en didaktisk ekspertise dvs. en veludviklet evne til at planlægge undervisning og formidle det faglige stof, sikre deltagelsesmulighed for alle, udøve aktiv klasseledelse dvs. du kan lede, sætte dig igennem, skabe arbejdsro og lyden af læring.
  • er omstillingsparat, selvledende, holdspiller og kan jonglere med mange bolde i luften og gribe de fleste. Resten griber vi sammen
  • er dygtig til at skabe god dialog og relation til forældrene som du ser som en vigtig ressource og medspiller i dit arbejde for at lykkes.


Vi sigter mod dig, som…
  • har erfaring med og brænder for begynderlæsning, lydrette ord, lavt lixtal og skrivning.
  • har en eksperimenterende og anvendelsesorienteret didaktisk tilgang, hvor uderummet og det omkringliggende samfund er en naturlig del af skolelivet.
  • kan undervise i krop & bevægelse og/eller den praktiskmusiske dimension på årgangen.</li


Du lykkes ikke alene - bare rolig - for med i "gaven" får du mange nye og kompetente kollegaer, herlige elever og samarbejdende forældre. Hos os vil du blive en del af et funktionelt teamsamarbejde med vægt på såvel TEAM som SAMARBEJDE, som vi ser som en organisatorisk nøgle for at lykkes - fælles børn fælles ansvar.

Hvem er vi også…?
Solvangskolen er en tresporet skole i Furesø Kommune, som i dag er organiseret i et børnemiljø [0.-5. kl.] og ungemiljø [6.-9. kl.]. Skolen ligger 10 minutters gang fra Farum Station og med et fantastisk naturområde i "baghaven", som kun kalder på at blive inddraget både pædagogisk og didaktisk. Men vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar og herved et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere.

Hvad er også vigtig viden…?
Stillingen er en fast fuldtidsstilling.
Ansøgningsfrist: Søndag d. 21. november. Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job.
Der vil blive afholdt samtaler d. 24. november fra klokken 15.00. For mere information eller en rundvisning er du mere end velkommen til at kontakte skoleleder Andreas Hundebøll på tlf. 72357484.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=caaada18)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Farum
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Nordsjælland

    Det mener vi på Stavnsholtskolen i allerhøjeste grad, at man kan. Og vi vil gerne fortælle dig, hvordan vi gør :)Vi starter med arbejdsmiljøet, hvor vi sammen har fokus på tid og nærvær:Vi .
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Gruppeordningen på Hareskov Skole er en del af Furesøs gruppetilbud i kommunen og er placeret på den hyggelige skole i Hareskoven i dejlige grønne omgivelser.Vores tilbud har elever fra 0.-5. kla..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    Vi søger en lærer, der ligesom vi mener, at Folkeskolen er for alle eleverVi forestiller os, at du brænder for dine elevers læring og gerne vil bringe undervisningen ud i autentiske læringsmiljøer .
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lærer i Nordsjælland

    NU har du chancen for at skyde det nye skoleår ind med et BRAG af en mulighed for at blive en del af et fantastisk skolemiljø. På [xxxxx] i Farum har vi nemlig fået mulighed for at ansætte..
    • Lærer
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Farum over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1