Underviser/specialundervisningslærer søges pr. 1. august[xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ansager

Underviser/specialundervisningslærer søges pr. 1. august 2020

Vi søger en lærer med erfaring, der både har lyst til at undervise i sammenlæste klasser og være støtte-/specialundervisningslærer for børn, der bl.a. har behov for tydelige pædagogiske rammer.

Der er støtte-, /undervisningsbehov i 0.-9. kl. i matematik, dansk, naturfag og praktisk-musiske fag, så fortæl os, hvad du brænder for. Undervisningstiden er halvdelen af jobbet, så det er vigtigt, at du også har lyst til at være en del af de andre opgaver: morgensamlingerne, fællesspisning, gårdvagt, lejrskole, arbejdsdage og emneuger samt samarbejdet med forældre og i teams.

Vi er i gang med efteruddannelse i positiv psykologi, fordi det ligger godt i tråd med vores formål og værdier. Det er en forudsætning, at du vil arbejde indenfor de rammer og bidrage aktivt til det gode arbejdsmiljø.

Har du lyst til at blive en del af arbejdsfællesskabet på vores friskole?

Så kontakt Skoleleder Jette Bech Mathiesen på tlf. 88 43 70 43 for et telefoninterview i tidsrummet fra d. 17.-19. juni, kl. 9.00-13.00

Vores skoleleder Jette vil stille de samme spørgsmål til alle, der henvender sig. Vi vil f.eks. gerne vide, hvorfor du er interesseret og hvad du kan bidrage med.

Du vil efterfølgende blive kontaktet, hvis du skal til samtale på skolen. Hvis du ikke hører fra os, er du ikke kommet i betragtning til jobbet. Alle indhentede oplysninger slettes 30.6.2020 medmindre andet aftales.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 26.

Løn og ansættelsesvilkår følger Fællesoverenskomst og Organisationsaftale for lærere indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ansager.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Ansager
  • Lørdag den 20. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Ansager

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Ansager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Ansager over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1