Egebakkeskolen søger tre lærere pr. 1. august[xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Ansøgningsfrist: 3. juni 2020

Kontakt: Skoleleder Jens Peter Vrist

Tlf.: 51576430

Mail: [email protected]

Egebakkeskolen er en fri grundskole i Brabrand. Vi plejer at beskrive vores skole med afsæt i et egetræ, hvor rodnettet er et kristent livssyn på et folkekirkeligt grundlag, stammen er det forpligtende fællesskab og kronen er en vidensbaseret og musisk-kreativ tilgang til læring. Vi ønsker, at hele egetræet er med til at vise retningen for både undervisning, fritidstilbud, forældresamarbejde og alle øvrige aktiviteter på Egebakkeskolen. Derfor er det vigtigt for os, at du kan bakke op om og identificere dig med såvel denne tilgang, sammen med vores børnesyn, som findes på forsiden af vores hjemmeside.

Sidste år udvidede vi igen skolen med én klasse, så vi nu har 13 klasser med 306 elever i alt. Vi arbejder med en klyngeopbygget struktur med 4-5 klasser per klynge. Grundet det øgede elevoptag, en kollega der går på pension, og en kollega, som har søgt nye udfordringer, kommer vi til at mangle tre lærere fra kommende skoleår. De tre nye lærere skal til sammen dække ca. 2,5 fultidsstillinger. Det kunne være to fultidsansættelser og én deltidsansættelse, men det er også muligt med én fuldtidsansættelse og to deltidsansættelser. Fordelingen vil vi gerne i dialog med mulige kandidater om. Skriv derfor tydeligt i din ansøgning, hvilke fag du kan byde ind med, og hvilken ansættelsesgrad du måtte være interesseret i.

To af stillingerne er fastansættelser, mens den sidste vil være tidsbegrænset frem til juni 2021. Ved 80 % ansættelse eller derunder er det muligt for os at skemalægge en fast ugentlig fridag.

Lærerstillingerne skal til sammen dække følgende fag:

  • Dansk i indskolingen
  • Dansk i udskolingen
  • Samfundsfag
  • Naturfag
  • Matematik på mellemtrin eller udskoling

Vi er desuden meget nysgerrige på, hvilke fag du ellers kan tilbyde, og vi kunne rigtig godt tænke os ekstra hænder i f.eks. idræt, historie eller tysk.

På Egebakkeskolen deles vi om opgaverne, og der vil til danskholdene knytte sig klasselæreropgaver, som deles med en anden kollega.

Vi leder efter fagligt dygtige klasseledere, som evner at udvikle egen praksis i samarbejde med nye kolleger og med et sikkert blik for børnenes perspektiv.

Se mere på www.egebakkeskolen.dk og kontakt skoleleder Jens Peter Vrist på 51576430/86246061 eller [email protected] for at høre mere og melde dig til besøgsdag og rundvisning på skolen tirsdag den 26. maj 2020, fra kl. 14.00.

Ansøgning med relevante bilag sendes til skolens kontor på mailadressen [email protected] senest onsdag den 3. juni kl. 8.00. Samtaler afholdes mandag den 8. juni fra kl. 14.00 og tirsdag den 9. juni fra kl. 15.00.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC. Der indhentes Børneattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brabrand
  • Onsdag den 03. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som lærere
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1