Dramalærer til FGU Vestegnen - Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

FGU Vestegnens afdeling i Brøndby søger dramalærer til Musik og Dramalinje

_________________________________________________________________________

FGU Vestegnen er et nyt uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse, og som heller ikke er i beskæftigelse. Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) skal give de unge kompetencer og motivation til at begynde en ungdomsuddannelse eller et job.

Alle forløb tilpasses individuelt og kan justeres undervejs, så de unge får de bedste forudsætninger for at få deres fremtids­drømme opfyldt i forhold til uddannelse og job. FGU består af tre spor; almengrunduddannelse (AGU), produktionsgrunduddannelse (PGU) og erhvervsgrunduddannelse (EGU). FGU Vestegnen har afdelinger i Albertslund/Glostrup, Brøndby, Hvidovre og Ishøj.

FGU Vestegnen Brøndby søger en dramalærer, der kan indgå i afdelingens Musik og dramalinje.
Du skal i fællesskab og i tæt samarbejde med den nuværende musiklærer planlægge og varetage den daglige undervisning af en gruppe FGU-elever, som er til stede i op til 30 timer om ugen.
Undervisningen på linjen tager udgangspunkt i konkrete produktioner og praksis.
Stillingen er en fuldtidsstilling.

Dramalæreren skal bl.a. stå for at

  • Skabe et trygt, kreativt og udviklende læringsmiljø for eleverne, hvor eleverne oplever lærernes glæde og interesse ved faget, ved fællesskabet og den enkelte unge.
  • Skabe en Musik og Dramalinje hvor der er sammenhæng mellem mængden af opgaver, opgavetyper og elevernes læring. Linjen kræver organisering og struktur, således at lærerne i dagligdagen kan være kreativt deltagende, nærværende og understøttende ift. elevernes læring, fremmøde, motivation, trivsel og udvikling.
  • Tilrettelægge månedsplaner og årshjul ift. events og arrangementer, faglige temaer, øvelsesdage, afholde forløbssamtaler, lærings- og progressionsdokumentation etc.

Vi forventer at:

  • Du selv er eller har været udøvende indenfor teaterfaget og har god tilknytning til miljøet
  • Du er uddannet skuespiller, dramalærer eller lignende
  • Har undervisningserfaring og pædagogiske kompetencer, samt god relationskompetence
  • Du har masser af energi og kan lide at tage initiativ.
  • Du kan tænke kreativt og kan holde mange bolde i luften
  • Du brænder for at videregive din viden i sammenhæng med konkrete produktioner og praksis
  • Du kan tage ansvar, arbejde selvstændigt og struktureret, og at du samtidig er en teamplayer

Vi vil kunne tilbyde en attraktiv stilling i et spændende uddannelsesmiljø, og søger en person, der ønsker at indgå som en aktiv deltager i udviklingen af linjen og den nye uddannelse på FGU Vestegnen Brøndby.

Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) er en ny uddannelse med pædagogisk afsæt i de tidligere produktionsskoler og undervisningen på VUC. Uddannelsen kombineres af praktisk undervisning, undervisning i almene fag, virksomhedspraktik, vejledning og almen dannelse. Der er fokus på at udvikle elever fagligt, socialt eller personligt gennem et struktureret, rummeligt og individuelt tilpasset undervisningsmiljø, og det stiller særlige krav til lærernes og vejledernes pædagogiske kompetencer.

FGU Vestegnens afdeling i Brøndby har Kultur, Oplevelser og Events til mennesker som omdrejningspunkt. I Brøndby bygger læring og undervisningsmiljø på kulturarrangementer, teater- og musikproduktioner, video/visuel kommunikation, og i tæt samarbejde med lokale aktører både i Middelalderbyen og i Kulturhuset Kilden. FGU Vestegnen Brøndby er beliggende på Nykær 44, 2605 Brøndby og har pt. ca. 130 FGU-elever og KUU-elever i alderen 16-25 år.

Du kan fra 10. sept. læse mere om FGU Vestegnen på www.fguvestegnen.dk – indtil da på www.phsbrondby.dk

Stillingen er en fuldtidsstilling med start senest 1. oktober 2019 – og gerne før.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til aftale mellem Finanministeriet og Lærernes Centralorganisation/ Uddannelsesforbundet – ansøgere bedes orientere sig på forhånd om løn- og ansættelsesforhold https://www.uddannelsesforbundet.dk/medlemmer/fag-faglighed/forberedende-grunduddannelse/overenskomst-for-fgu/

Yderligere information om FGU Vestegnen og afdelingen i Brøndby: www.fguvestegnen.dk eller kontakt afdelingsleder Sanne E. Jessen: 5127 2454 eller [email protected].

Ansøgning til [email protected] senest onsdag d. 18. sept. 2019 kl. 12.00. Samtaler vil blive afholdt torsdag d. 26. sept. og fredag d. 27. sept. 2019.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brøndby
  • Onsdag den 18. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2