Undervisere til EUX - Uddan fremtidens velfærdshelte!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du lyst til at undervise anvendelsesorienteret rettet imod det SOSU-faglige felt? Kan du motivere unge, og sætte læringsprocesser i gang, der gør en forskel? Trives du i et livligt uddannelsesmiljø, hvor vi samarbejder tæt og teambaseret om opgaverne? Så er du måske SOSU H’s nye EUX-underviser!

Vi søger undervisere, der kan varetage undervisningen i Engelsk A og Biologi B på vores EUX-uddannelse. Der er tale om tidsbegrænsede deltidsstillinger ca. 15 timer ugentligt med start hurtigst muligt og ophør d. 14. januar 2022. Undervisningen foregår i vores afdeling i Brøndby.

EUX er både en erhvervsuddannelse og en toårig studentereksamen, og undervisningen er derfor praksisrettet og sigter mod et spændende fag med behov for dygtige faglærte.

Samarbejde om elevernes uddannelse

Du bliver tilknyttet et team af dygtige undervisere, der samarbejder på tværs af fag om at forberede og gennemføre varieret og praksisnær undervisning. Elevernes skema er forskelligt fra uge til uge, og I koordinerer i fællesskab dagenes indhold. Undervisningsformen varierer fra traditionel klasseundervisning til simulationsøvelser i vores praksislab. I samarbejder om at tage eleverne til eksamen og fordeler censoropgaver på andre skoler imellem jer.

”Kombinationen af praktisk og teoretisk undervisning åbner for helt nye pædagogiske muligheder - også i de traditionelle gymnasiefag. Samspillet med de andre undervisere om denne fælles pædagogiske pionér-opgave giver dynamik i hverdagen. Eleverne har besluttet sig for at tage den her uddannelse på 4,6 år, og det mærkes – de er engagerede og spørgelystne” fortæller Søren, projektleder på EUX.

Indflydelse og udviklingsmuligheder

Sammen med dine kollegaer får du mulighed for at videreudvikle den måde vi praktiserer undervisning og uddannelse på. Vi tænker grundfag tæt sammen med SOSU-praksis. Alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer.

Hvad forventer vi?

At du har lyst til at undervise og motivere unge mennesker på deres vej ind i deres fag og ud i arbejdslivet. Måske har du undervist før, men det er ikke et krav. Dog må du meget gerne have kendskab til erhvervsuddannelsesområdet og de særlige vilkår for vekseluddannelser. Dit menneskesyn er anerkendende, og du ser ressourcerne i eleverne og kan skabe et motiverende læringsmiljø. Du er god til at sætte dig ind i nyt stof og kan bevare overblikket i travle perioder. Derudover lægger vi vægt på, at du har pædagogiske kompetencer, og at du:

  • Er dygtig til relationsarbejde og kan lide det
  • Har en kandidatuddannelse i enten engelsk eller biologi
  • Har gode samarbejdsevner

Er det noget for dig? Sådan søger du

Send din ansøgning med bilag via linket.
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem staten og GL

Yderligere information kan fås ved henvendelse til projektleder Søren Nyvold Dehn, telefon: 25103696

Ansøgningsfristen er d. 15. september 2021.

Samtaler forventes afholdt i uge 38.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kursuscenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brøndby
  • Onsdag den 15. september 2021

Lignende jobs

  • Lærer i Taastrup

    Lærer søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Lærer
    • Taastrup
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Brænder du for at undervise? Kan du lide en hverdag i unge menneskers selskab? Så læs mere her! Vi søger lige nu en underviser i fysik og kemi samt evt. matematik til Vestskoven Gymnasium i Alb..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer i Brøndby

    Vores modtageklasser vokser i højt tempo. Derfor søger vi en dygtig underviser med erfaring inden for undervisning af udskolingselever og allerhelst med erfaring fra DSA-undervisning, som brænder f..
    • Lærer
    • Brøndby
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Vi søger lige nu en underviser i erhvervsjura til Vestskoven Gymnasium i Albertslund.Hvem er vi?NEXT Vestskoven Gymnasium har mere end 1000 elever, og søges af flere elever end vi har plads til..
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2