Lærer til ordblindeundervisning og studiestøtte - 2000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Frederiksberg VUC & STX søger en lærer til undervisning på OBU, FVU og SPS

Vi søger en lærer til ordblindeundervisningen (OBU), den forberedende voksenundervisning (FVU) og studiestøtte (SPS). Har du kompetencerne, er der også mulighed for en koordinatorfunktion på området.

Om stillingen

Vi søger en uddannet lærer, der vil være med til at opbygge viden og kapacitet om ordblindhed og IT på skolen. Vi drømmer om at videreudvikle og professionalisere vores ordblindetilbud, og der vil derfor være rum for udvikling med høj grad af IT brug i samarbejde med kolleger. Stillingen kræver derfor, at du har et indgående kendskab til kompenserende IT, og vil holde dig ajour med nye digitale muligheder og tendenser for at kompensere ved skriftsproglige vanskeligheder. Stillingen er på fuld tid med start 1. august 2020.

Stillingen rummer bl.a. følgende arbejdsopgaver:

• IT-kyndig med ansvar for at udbrede viden til de øvrige kolleger på skolen

• IT-instruktion til kursister med IT-rygsæk gennem SPS

• Undervisning af kursister i brug af digitale kompenserende hjælpemidler

• Ordblindeundervisning på almindelige OBU og evt FVU-hold

• Evt. koordinator for området.

Om at undervise på OBU, FVU og SPS

Da vores kursister har forskellige baggrunde og behov, søger vi en kollega, der har lyst til og mod på at undervise i en mangfoldighed af mennesker, aldersgrupper, sproglige baggrunde og kulturer. Vi lægger derfor vægt på rummelighed og på lyst til såvel faglig som pædagogisk udvikling. Vi har mange kursister med en række forskellige vanskeligheder, så du skal ligeledes være indstillet på at arbejde med motivation og læringspotentiale.

Om dig

Vi forventer, at du enten er uddannet audiologopæd med speciale inden for logopædi eller har de ordblindefaglige moduler fra diplomuddannelsen inden for læsning - gerne i kombination med en læreruddannelse.

Om Frederiksberg VUC & STX

Vi er en udviklingsorienteret skole med høje ambitioner. Vi tilbyder en aktiv og motiveret kursistgruppe, kolleger med et højt fagligt niveau og stort engagement og en ledelse, der brænder for kursistcentreret skoleledelse. Som organisation satser vi på vækst og forsat udvikling af nye tilbud inden for rammerne af en stram økonomi. Vi vil være en skole, der konstant udvikler udbud, pædagogik og didaktik, og som emmer af læring, med høj faglighed, seriøsitet og engagement i trygt læringsmiljø .

Vi har seks forskellige uddannelsestilbud: almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning for voksne, højere forberedelseseksamen (hf), 2-årigt STX og gymnasial supplering (GSK). Du kan læse mere om os på www.frbvuc.dk

Tiltrædelse og ansøgning

Der er frist for ansøgning mandag den 1. juni, og vi holder ansættelsessamtaler tirsdag den 9. juni.

Tiltrædelse 1. august 2020. Ansøgning, CV og evt. bilag fremsendes via linket. Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingsopslaget, kan du kontakte uddannelseschef Julie Kock Clausen på tlf. 23652022 eller på mail [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Frederiksberg
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Underviser til IT Teknolog-uddannelsen

    Har du stor viden om embedded systemer og vil du være med til at udvikle branchen ved at give din viden videre til næste generation af IT-teknologer?Som underviser på IT-teknologuddannelsen vil du .
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Danmarks gladeste børn går på Store Magleby Skole ...

    og de ser frem til at møde deres nye lærer i matematik og naturfag den 1. november 2024.Hvis du kan se dig selv på en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, og hvor vi tager lysten t..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 1
20. august 2024 2