Hedelyklasserne på Hedelyskolen søger lærer til specialundervisning i udskoling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Hedelyklasserne på Hedelyskolen søger lærer til specialundervisning i udskoling

”Her (ud)danner vi mennesker”

Jobbet:
Hedelyklasserne søger en lærer til specialundervisning i udskolingen, da vores kollega har valgt at søge nye udfordringer. Stillingen er en fuldtids-fastansættelse. Det er med tiltrædelse 3. oktober 2022. Du skal kunne se dig selv arbejde i en fantastisk specialafdeling for elever med generelle indlæringsvanskeligheder.

Du vil som udgangspunkt være i et fast klasseteam omkring 9/10. kl. bestående af tre lærere (inkl. dig selv), der dækker samtlige fag (med undtagelse af tysk og fysik/kemi), og undervisingen planlægges i fællesskab med teamet. Størstedelen af dine UV-timer vil være placeret i pågældende klasse, men du skal forvente at skulle lægge nogle lektioner i andre klasser fra mellemtrinnet og op.

Om Hedelyklasserne:

Hedelyklasserne er et specialtilbud, der er placeret på almenskolen Hedelyskolen. Hedelyklasserne er i en spændende progression , der kontinuerligt skal imødekomme den udvikling, man ser hos elever i samgundet, der har behov for et specialtilbud.

Der er i skrivende stund indskrevet 67 elever, som er fordelt i 6 klasser/grupper fra 0. til 9/10. klasse.

Med de generelle indlæringsvanskeligheder følger også for eleverne i Hedelyklassernes tilfælde, at mange af dem har en IQ, som er lavere end gennemsnittet for aldersgruppen.

Dig:
Du skal være læreruddannet, didaktisk stærk, have stor tålmodighed, roligt sind og gerne erfaring i at undervise i en specialklasse. Du skal kunne se værdien i at arbejde med en systemisk tilgang til eleverne, der tager udgansgpunkt i en generel anerkendelse samt forståelse af, at børn gør det bedste, de kan, under de forudsætninger, de møder og har, samt at deres udtryk og adfærd hænger sammen med omkringliggende faktorer, og at vi i arbejdet med eleverne på denne måde søger at se ”bag ved” adfæren for bedst at kunne møde dem i deres individuelle behov.

Det er et krav, at du skal kunne undervise i dansk i udskolingen.

Det er ikke et krav, men vil være en fordel, hvis også du kan undervise i nogle af naturfagene. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med at føre til FSA.

Vi vægter et positivt og udvidet forældresamarbejde højt, hvilket du skal kunne se som en del af helheden i arbejdet med eleven.

Derfor skal du vælge os:
Du vil blive ansat på Hedelyskolen, hvor Hedelyklasserne vil være din tilknyttede afdeling. I afdelingen arbejder yderst dygtige medarbejdere med store faglige, sociale og didaktiske kompetencer, som lykkes i deres arbejde ved blandt andet at have tætte relationer til elever og forældre. Her er rart at være både for elever og personale, og der er et godt sammenhold i personalegruppen.

I Hedelyklasserne vægtes et tæt, fagligt samarbejde mellem lærere/ledelse/PPR omkring alle elever højt.

Vi efterstræber at leve op til folkeskolelovens ambition om både at give børnene faglige udfordringer og en social forståelse. Vi koncentrerer os i særlig grad om at udvikle en skole, hvor Fællesskab, Faglighed og Livsduelighed er i fokus, så eleverne kan få det bedst mulige udgangspunkt. Derfor hænger elevernes trivsel, et fagligt udfordrende læringsmiljø og en inkluderende tilgang uløseligt sammen.

Der arbejdes med undervisning med meget faste rutiner og gentagelser. Der er høj grad af undervisningsdifferentiering, og der lægges stor vægt på praksisnær undervisning. Børnene har alle behov for meget høj grad af struktur, rammer og forudsigelighed i deres hverdag, hvor der anvendes specialpædagogiske redskaber i læringsmiljøet. Det pædagogiske personale anvender guidning og visuel struktur.

Samarbejdet mellem skole og hjem har stor prioritet både i forhold til det enkelte barn, klassen og elevens videre forløb ud i verden. Den tætte relationelle kommunikation mellem skole og hjem er omdrejningspunktet for et godt skole-/hjemsamarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Sten Schaksen på [email protected]

Der er mulighed for at komme ud og se skolen i uge 31.

Ansøgning:
Ansøgningsfristen e rmandag den 08-08-2022 kl. 12.00, og ansættelsessamtaler vil blive afholdt onsdag den 10-08-2022 om eftermiddagen.

OBS!:

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest inden evt. ansættelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Greve

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Greve over tid

Dato Alle jobs som lærere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 1
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 4
19. september 2024 6
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 9
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 12
9. september 2024 12
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 10