AC’ere til Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Synes du, at det er vigtigt, at alle børn og unge trives og får en god skolegang? Kunne du tænke dig et meningsfuldt arbejde, hvor du igennem implementering af politiske aftaler og lovgivning er med til at styrke kvaliteten af landets folkeskoler og den forberedende grunduddannelse (FGU)? Så er du måske vores nye kollega i Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Styrelsen har til opgave at understøtte, at politiske aftaler og ny lovgivning udmøntes i praksis, og at følge op på og understøtte, at skoler og uddannelsesinstitutioner leverer høj kvalitet. Det gør vi via udviklingsprojekter, vejledning af sektoren og tilsyn.

Vi søger et antal AC’ere med interesse for folkeskole eller forberedende grunduddannelse. Vi søger generalister såvel som specialister, der har særlig indsigt i enten tilsyn, udsatte børn og unge, fag og undervisning eller analyse og behandling af kvantitative data. Fælles for stillingerne er, at vi har brug for nye kolleger, der både kan lede projekter, sikre fremdrift og udtænke løsninger på de udfordringer, vi møder i praksis.

Om arbejdsopgaverne

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får en alsidig hverdag, hvor du kommer tæt på beslutningsprocesserne. Vi har en uformel omgangstone og du vil få en masse engerede og fagligt dygtige kollegaer og der er altid en kollega, der er parat til at sparre eller give en hjælpende hånd til løsning af opgaverne.

Du vil komme til at arbejde med en eller flere af nedenstående opgaver:

  • Tilsyn med kvalitet og regler - hvor vi både udvikler metoder og indikatorer fx i nye tilsynsmodeller på specialundervisningsområdet og til tilsynet med den forberedende grunduddannelse, og hvor vi på basis af data og redegørelser udarbejder vurderinger og afgørelser i tilsynssager
  • Projektledelse og implementering af initiativer i forlængelse af politiske aftaler vedrørende folkeskole eller den forberedende grunduddannelse. Det kan fx være udviklingsprojekter, der skal styrke udsatte børn og unges skolegang og inklusion, læreplansudvikling og digitalisering i folkeskolen eller inkluderende læringsmiljø og forløbsplaner i den forberedende grunduddannelse
  • Samarbejde med parter og interessenter
  • Udarbejdelse af bidrag til politiske udspil
  • Kommunikation til institutioner, skoler og kommuner
  • Udbud og leverandørstyring
  • Skriftlig og telefonisk vejledning af kommuner, institutioner, skoler og borgere
  • Udstedelse af bekendtgørelser og vejledninger og bidrag til lovforslag


Om dig

Du kan have en relevant kandidatuddannelse i fx statskundskab, uddannelsesvidenskab, pædagogik, sociologi, jura eller lignende uddannelsesmæssig baggrund. Det er en fordel, hvis du har kendskab til arbejdet i centraladministrationen eller fra en anden politisk ledet organisation. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med tilsyn og/eller indsigt i undervisningsområdet. Nyuddannede med gode teoretiske færdigheder og med blod på tanden for at lære nyt kan også komme i betragtning.

Som vores nye kollega vil det være en fordel, hvis:

  • du har gode kommunikative evner og forstår at formidle ud fra et modtagerperspektiv
  • du har stærke metodiske og analytiske evner
  • du kan koordinere og sikre fremdrift i dine opgaver
  • du drives af samarbejdet med dine kollegaer og gerne giver en hjælpende hånd, også når arbejdstempoet er højt
  • samtidig arbejder du selvstændigt, struktureret og omhyggeligt, og tager ansvar for egne opgaver
  • du har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation

Lyder det som noget for dig? Så ser vi meget gerne en ansøgning fra dig, hvor du med din baggrund og erfaringer beskriver, hvordan du kan bidrage til arbejdet i Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse.

Om os

Center for Folkeskole og Forberedende Grunduddannelse har det samlede ansvar for folkeskolen og den forberedende grunduddannelse i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, herunder løbende drift og udvikling af fag og indhold, tilsyn, rammer, herunder lovgivning og bekendtgørelser, udsatte elevgrupper og vejledningsområdet.

Styrelsen er en central samarbejdspartner for departementet i både udvikling og implementering af policy, og i centret arbejder vi tæt sammen med resten af styrelsen for at sikre, at der er et solidt fagligt grundlag for de politiske beslutninger. Derudover har vi tætte samarbejder med andre myndigheder, ligesom vi indgår i en tæt og løbende dialog med interessenter på området.

Centret består af ca. 60 medarbejdere fordelt på fire teams og to kontorchefer. Du vil ved ansættelse blive placeret i et team med reference til teamets teamleder.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi ønsker at besætte stillingerne snarest muligt eller senest 1. oktober 2022. Du vil blive ansat som fuldmægtig efter fællesoverenskomsten for akademikere i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Vi ansætter både til faste og midlertidige stillinger.
Ansættelsessted: Frederiksholms Kanal 26, 1220 København

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder i Team fag og undervisning, Marie Bilde på telefon 21491204 eller teamleder i Team udsatte og særlige elevgrupper, Lea Holst Reenberg på telefon 40 14 50 52.
Du kan også læse mere om vores arbejde på vores hjemmeside www.stukuvm.dk eller www.uvm.dk/job.

Sådan søger du

Send din ansøgning, CV, kandidatbevis og karakterudskrift via stillingsopslaget på vores hjemmeside senest søndag den 7. august 2022. Vi holder samtaler i uge 33 og 34. Der vil i forbindelse med 2. samtaler indgå en case.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København K
  • Søndag den 07. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København K over tid

Dato Alle jobs som lærere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0