Dygtig og samarbejdsorienteret lærer med specialpædagogisk tæft til gruppeordning på Ma...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Brænder dit professionelle hjerte for arbejdet med børn i udsatte positioner? Synes du, at det kunne være spændende og udviklende at være med til at opbygge et unikt gruppeordningstilbud for børn i 3. til 9. klasse med generelle indlæringsvanskeligheder?

Vi har en villa midt på skolens grund, hvor vi på andet år driver Gentofte Kommunes gruppeordning for børn med generelle indlæringsvanskeligheder. Fælles for eleverne i gruppeordningen er, at de ikke altid er blevet mødt med faglige, personlige eller sociale krav i zonen for nærmeste udvikling; børn, som har ’stået lidt for meget på tæer’ i vanlige klassesammenhænge. Vi vil hjælpe dem med at opfylde deres potentiale, være i trivsel og udvikle sig personligt, fagligt og socialt. Vi har i øjeblikket 8 børn i alderen 9-14. På lidt længere sigt er tanken, at dette særlige skoletilbud skal udvikle sig til at danne rammen om fællesskaber for ca. 16 børn på mellemtrin og i udskolingen.

Hvis du kan se dig selv i dette spændende og udfordrende arbejde og kommer med godt humør, gåpåmod og både stærk vilje og stor lyst til at samarbejde med lærere, pædagoger i skole og fritidsdelen, kan det være dig vi leder efter.

Især, hvis du også:

  • har særdeles stærke relationskompetencer

  • besidder en god portion tålmodighed og kan bevare roen – også når situationer spidser til

  • har flair for skriftlig kommunikation

  • er fagligt kompetent til at dække flere fag. Matematikdidaktiske evner vil få os til at spidse ører, men vi er som udgangspunkt åbne for mange forskellige fagkombinationer og vil lytte opmærksomt til, hvad du vil kunne bringe af særlige evner og spidskompetencer

  • formår at møde børn med generelle indlæringsvanskeligheder der, hvor de er

  • har gode erfaringer med arbejdet med specialpædagogiske tilgange og skærmede og værnende miljøer

  • nærer et brændende ønske om at skabe motiverende og lærerige processer for en gruppe herlige børn på tværs af flere årgange og med stor faglig spredning

  • besidder en positiv, humoristisk og omsorgsfuld tilgang til børn og voksne


Hvis du har erfaringer med være med til at drive en gruppeordning for elever med generelle indlæringsvanskeligheder, vil det selvfølgelig være en fordel. Det allervigtigste er dog, at du har kompetencer og mod på at bidrage til at løse opgaven i tæt samarbejde med et lille team af dygtige og samarbejdsorienterede lærere og pædagoger, der er på skolen i forvejen.

Maglegårdsskolen kan kun være det rette sted for dig, hvis du kan se en fordel i fælles planlægning, forberedelse og gennemførelse af undervisning, og har et skarpt blik for de positive muligheder den arbejdsform giver for læring i professionelle fællesskaber. Et samarbejde, der gerne altid – både når vinden er i ryggen og alt kører på skinner, og når det regner og kan være bøvlet – holder opgaven i fokus: at skabe trivsel og udvikling for børn i gruppeordningen.

Vi gør meget ud af at tage os godt af alle nye lærere. Der bliver sat tid af til at være ’ny’ og vi har intern mentorordning til alle. I gruppeordningen vil du desuden få løbende sparring, supervision og kompetenceudvikling. Dette fortæller vi gerne mere om, ligesom vi er klar til at svare på alle andre spørgsmål på telefon eller mail, eller face-to-face, hvis du har tid og lyst til at komme forbi på besøg.

Stillingen er i udgangspunkt på fuld tid. Har du brug for at være på deltid, behøver det ikke at være en deal breaker: mener du, at vi er det helt rette match, så lad os høre fra dig alligevel – vi vil strække os et godt stykke for den/de rette.

Vi sigter efter tiltrædelse pr. 1. november.

Vi afholder ansættelsessamtaler om eftermiddagen mandag d. 30. september.

På Maglegårdsskolen kigger vi altid med særlig interesse i retning af refleksive lærere, der er gode til at lede klasserum læring - Lærere, der ser potentialer i børnene og som leder efter den gode intention bag enhver handling. Vi vægter den høje faglighed og arbejdet med et tidsvarende og alsidigt kompetencebegreb, der ræsonnerer med kravene fra dette 21. århundrede. Fundamentet for både faglighed og trivsel er stærke fællesskaber båret af en god og omsorgsfuld stemning præget af menneskelighed, empati og humor. Vi er orienterede mod udvikling. Som Unicef Rettighedsskole arbejder vi naturligt med FN’s verdensmål for bæredygtig global udvikling, men har også et skarpt fokus på, at det starter med os selv – med den lokale udvikling af vores egne kompetencer og fællesskaber gennem systemisk forståelse, opmærksomhed og handlekraft, med compassion som motiv og retningsgiver. Dette sker blandt andet i et samarbejde forankret på MiT (Massachusetts Institute of Technology) og sammen med en håndfuld skoler rundt omkring i verden i regi af Compassionate Systems Framework ud fra denne beskedne ambition: transformation in education globally.

Vi får altid at vide, at vi er gode til at tage godt i mod nye medarbejdere. Det lægger vi MEGET stor vægt på og vi har sparring og mentor-ordning klar til at tage godt i mod dig. Vi lægger vægt på at tillid og fleksibilitet er med til at tegne arbejdsdagen.

21skills-og-compassionate-triple-fokus-påhvaffornoget? … Se mere om tankerne, der i disse år spreder sig til hele skolen og rundt i verden, på de lidt bedagede links og tekster om vores udskoling her: http://maglegaard.skoleporten.dk/sp/p523292/text/Udskolingen%20Maglegård

Men kom også gerne selv ud og besøg os og få en kop noget og lidt mere opdaterede ord med på vejen. Og mærk selv, om du synes stemningen og stedet også er godt for dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Hellerup
  • Onsdag den 25. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0