Skolen på Strandvejen søger 2 nye lærere per 1. oktober 2021

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Klampenborg

Brænder du for børn og unge med særlige udfordringer? Brænder du for at skabe og udvikle en undervisningsramme og et miljø, hvor børn og unge trygt får mulighed for at leve op til deres fulde potentiale? Er du en stærk faglig lærer, der også besidder sociale kompetencer?

Vi hører meget gerne fra dig, der besidder følgende kompetencer:

  • Relations stærk, omsorgsfuld og anerkendende i sin tilgang til børn og unge.
  • Struktureret, rolig og ikke vælter så let i modvind.
  • Er oprigtig interesseret i elevernes livsperspektiv og er nysgerrig på den bagvedliggende årsag til deres adfærd.
  • Kan holde overblikket i en til tider travl og omskiftelig hverdag - samtidig med, at du er ambitiøst på elevernes vegne.
  • Tænker, at det er attraktivt at arbejde tæt sammen med dine kollegaer om opgaven og kan bidrage til et godt kollegialt miljø.
  • Er stærk fagligt i dine linjefag og kompetencer i andre fag samt kan videreformidle din viden på flere måder, indtil det enkelte barn bliver mødt.
  • Du har erfaring fra det specialiserede miljø, hvis ikke - forventer vi, at du har stor interesse for dagbehandlingsmiljøet og har mod på de udfordringer, som du kan møde i hverdagen hos os.

Skolen på Strandvejen er Gentofte Kommunes dagbehandlingstilbud, som er en afdeling under Skovshoved skole. Vi er placeret på vores egen matrikel i en villa på Strandvejen, men har et tæt samarbejde med almenskolen, som ligger 5 minutters gang fra vores matrikel. Vi har særdeles gode faciliteter samtidig med, at vi ligger et stenkast fra strand og skov. Hos os har de ansatte fleksibel tilstedeværelsestid.

Hos os vil du blive en del af et miljø, som er kendetegnet ved høj professionalisme, bred faglighed og gode vilkår. Vi har fokus på den enkelte elevs udfordringer, hvor vi er nysgerrige og tør tænke kreativt for at skabe den bedst mulige behandling og undervisningsramme for den enkelte elev. Vi har altid fokus på, hvad der er på spil eller i klemme hos det enkelte barn. Hos os er vi sammen om at løfte opgaven om det enkelte barn i tæt samarbejde i teamet, og du vil ikke stå alene i undervisningen eller med en opgave. Derudover har vi tæt samarbejde med vores PPR-psykolog i forhold til supervision og sparring.

Vores behandlingsgrundlag tager udgangspunkt i, at forudsætningen for at skabe trivsel og faglig udvikling er ved at arbejde relationelt med den enkelte elev. Vores behandling tager teoretisk afsæt i den systemisk/narrative teori, low arousal og mentaliseringsbaseret tilgang. Vores forståelse af elevernes vanskeligheder er inspireret af neuro affektiv udviklingspsykologi. Vi forventer, at du kan og vil arbejde ud fra dette behandlingsgrundlag.

Du vil yderligere blive fast kontaktperson for et antal børn og deres familie. Du skal regne med ca. 25 undervisningslektioner om ugen.

Lærere med linjefag i dansk og matematik vil blive prioriteret - kombineret med øvrige fag med udgangspunkt i dine kompetencer.

Er du blevet nysgerrig og vil høre nærmere om vores skole eller besøge os, så kontakt afdelingsleder Charlotte Amalie Aspöck på tlf: 21806554, [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skolen på Strandvejen

Skole/dagsbehandlingstilbuddet ”Skolen på Strandvejen” er tilknyttet Skovshoved Skole og beliggende på Strandvejen 349 (tæt på Skovshoved Skole).

Skolen på Strandvejens primære målgruppe er normaltbegavede børn og unge med socio-emotionelle udfordringer, udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed samt psykiatriske diagnoser med vanskeligheder inden for autismespektret, personlighedsforstyrrelser, ADHD eller ADD.

Fokus er på elever, der har atypiske variationer inden for diagnoser og som samtidig er mere udadvendte, har glæde af at spejle sig i sociale fællesskaber og er socialt opsøgende – dvs. at eleverne spejler sig i hinanden og definerer almindelig adfærd ud fra det, de ser.

Eleverne er som udgangspunkt børn og unge visiteret til et kategori 1 tilbud – iht. de tre kategorier for dagbehandling. (ovennævnte tekst er et uddrag fra målgruppebeskrivelse for Skolen på Strandvejen)

Der er pt. visiteret 14 elever og nomineret til 7 medarbejdere, men Skole/dagbehandlingstilbuddet er efter flytning til nyrenoverede bygninger, planlagt til at rumme tre grupper med op til 20 elever i alt.

Du kan læse mere om skolen her: https://skovshovedskole.aula.dk/skolen-paa-strandvejen

Løn og ansættelse

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og aftaler med Gentofte Kommunelærerforening.
I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der på børne- og ungeområdet skal indhentes straffe- og børneattest.

Samtaler afholdes i uge 34

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Klampenborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Klampenborg
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Klampenborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Klampenborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Klampenborg over tid

Dato Alle jobs som lærere
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0