Struktureret og proaktiv projektkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

På DTU Compute søger vi en udadvendt og proaktiv medarbejder, der skal assistere vores forskere med at skaffe forskningsmidler til alle deres spændende projekter og derefter understøtte at projekterne styres sikkert i mål. DTU Compute beskæftiger sig med en bred vifte af emner af stor interesse for samfundet, som bl.a. energilagring, kunstig intelligens (AI), Visual Computing, Cyber Security, Machine Learning og Big Data, og vi brænder for at gøre en forskel.

Du bliver en del af DTU Computes velfungerende Funding Support Team, som tæller i alt 7 medarbejdere, der sammen aktivt og engageret støtter op omkring instituttets forskningsadministration. I teamet har vi et rigtigt godt samarbejde og en uhøjtidelig omgangstone.

Du har enten en del erfaring inden for flere af de ansvarsområder der nævnes nedenfor og vil kunne arbejde relativt selvstændigt med udvikling og optimering af dit arbejdsområde - eller du har få års erfaring og er indstillet på at specialisere dig inden for de områder, hvor der er det største behov.

Funding Supports primære ansvarsområder er at:
  • være administrativ tovholder på projekter, hvor du aflaster den faglige projektleder ved at tage ansvar for rettidig opfølgning ift. projektoprettelse, økonomi- og ressourcestyring, kontraktarbejde og generel fremdrift samt kontakt med projektpartnere. Derudover sikrer du sammen med projektleder, at alle aftaler om fx hjemmeside, Data Management Plan og publikationer overholdes
  • agere bindeled mellem forskerne og DTU's centrale enheder, som fx økonomiafdelingen, det centrale forskningskontor og Afdeling for Jura & Kontrakter, samt danske og internationale bevillingsgivere og sørge for instituttets kvalitetssikring af fx aftaler og budgetter </li
  • rådgive og sparre med vores forskere ved alle typer ansøgninger og på eksisterende projekter
  • sikre at vi overholder DTU's regler samt gældende lovgivning, bl.a. i forhold til dokumentation
  • at være administrativ projektleder/tovholder (mulighed hvis der er større koordinator-projekter).


Fysisk vil du sidde i en af vores forskningssektioner med tæt kontakt til forskerne, men du vil også have rig mulighed for at sparre med dine søde og kompetente kollegaer i Funding Support-teamet, lige som du forventes aktivt at vidensdele, samt i øvrigt at bidrage til at løfte opgaver på tværs af instituttet, fx udvikling/optimering af vores interne procedurer eller udvikling og afholdelse af workshops med fokus på forskningsansøgninger.

Hvem er du?
Du har en videregående uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende. Det er afgørende, at du er serviceminded, selvstændig, proaktiv, empatisk, struktureret og ansvarsbevidst, samt har en høj grad af personlig gennemslagskraft, så du fremstår som en kompetent og ligeværdig sparringspartner for vores forskere.

Du tilrettelægger og prioriterer selv dine opgaver, opsøger aktivt informationer og sørger for at holde styr på komplicerede og forskelligartede retningslinjer, mens du bevarer det store overblik.

Vi ser gerne, at du kan se dig selv i en del af det følgende:
  • Formidlingsevner i top, både på dansk og engelsk
  • Evne til at analysere komplekse sager
  • God økonomi-indsigt
  • Erfaring med ansøgninger til - / administration af bevillinger under EU's rammeprogrammer
  • Kendskab til arbejdet med forskningsprojekter i det offentlige
  • Kendskab til danske og udenlandske fonde/bevillingsgivere
  • Kendskab til arbejdet med kontrakter og aftaler
  • Erfaring med udvikling og afholdelse af seminarer/workshops eller lignende aktiviteter inden for forskningsadministration


Hvad tilbyder vi dig?
På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Vi tilbyder dig en udfordrende stilling med rigtigt gode muligheder for at præge dit jobindhold og udvikle dig i takt med dine egne ønsker inden for rammerne af instituttets behov. Arbejdssted vil være på DTU Compute, Lyngby Campus, hvor vi har en åben og tillidsfuld kultur, samt fleksible rammer, når du selv sørger for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver så deadlines bliver mødt og vores forskere bliver aflastet.

Løn og ansættelsesvilkår
Afhængig af dine kompetencer og hidtidige erfaring ansættes du som enten AC-fuldmægtig eller Specialkonsulent efter Overenskomst for Akademikere i Staten. Stillingsindholdet vil blive tilpasset dine kompetencer og erfaring. Stillingen ønskes besat den 1. oktober 2021 (evt. tidligere).

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning inkl. reference(r) senest den 8. august 2021. Åbn linket 'Ansøg online', hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV, og eksamensbeviser. Vi hører også gerne om, hvad du ellers brænder for i dit liv.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for Funding Support Rikke Nielsen på [email protected] eller 2132 6322.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Compute
DTU Compute er et unikt og internationalt anerkendt akademisk miljø, der spænder over videnskabsdisciplinerne matematik, statistik, datalogi og ingeniørvidenskab. Vi udfører forskning, undervisning og innovation af høj international standard - der producerer ny viden og teknologibaserede løsninger til samfundets udfordringer. Vi har en mangeårig involvering i anvendt og tværfaglig forskning, big data og datavidenskab, kunstig intelligens (AI), internet of things (IoT), smarte og sikre samfund, smart fremstilling og life science.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 04. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Hørsholm

    Do you have an interest in managing logistic and production processes in an SAP environment? Are you motivated by driving implementation of changes and improving setup of SAP within the operational..
    • Projektleder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Are you motivated about driving and facilitating technology projects within a dynamic and innovative manufacturing environment? Are you an experienced Project Manager with a track record of success..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you a skilled Maintenance Project Manager or have a background within maintenance projects with a passion for optimizing operations and maintenance in GMP environments? Do you want to be part o..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Hillerød

    Here it is! The opportunity to create a smarter tomorrow, today, together in a fast-changing environment, while growing your career. Are you passionate about leadership and taking ownership of init..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. juli 2024 6
25. juli 2024 6
24. juli 2024 6
23. juli 2024 6
22. juli 2024 6
21. juli 2024 6
20. juli 2024 6
19. juli 2024 6
18. juli 2024 6
17. juli 2024 6
16. juli 2024 6
15. juli 2024 6
14. juli 2024 4
13. juli 2024 4
12. juli 2024 4
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3