Studieadjunkt/-lektor inden for fagområdet Musikproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ved Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) opslås en stilling som studieadjunkt/-lektor inden for fagområdet Musikproduktion til besættelse pr. 1. august 2023.

Stillingen
RMC er på udkig efter en ny underviser, som sammen med de øvrige undervisere i faget skal udvikle og drive undervisning inden for fagområdet Musikproduktion. Vores nye kollega skal dermed være med til at kvalificere nye generationer af unge musikproducere til at kunne løfte musikken og musikbranchen ind i fremtiden og derigennem indfri konservatoriets vision om at være en pionér på sit område.

Stillingen omfatter undervisning i faget Musikproduktion på konservatoriets bacheloruddannelse Musikproduktion samt efter behov på konservatoriets øvrige uddannelser. Hertil kommer øvrig faglig koordinering, vejledningsopgaver og prøvemedvirken. Undervisningssproget er dansk. Undervisere på RMC forventes at kunne gennemføre undervisning på engelsk, hvor det skønnes relevant. For information om fagene henvises til uddannelsernes studieordninger, som findes på konservatoriets hjemmeside.

Kvalifikationer
Ansættelse som studieadjunkt/-lektor forudsætter normalt en relevant kandidateksamen eller tilsvarende fagligt niveau. Ved besættelse af stillingen lægger vi endvidere vægt på, at ansøgeren har omfattende og bredtfavnende erfaring som musikproducer, erfaring med faglig koordinering samt relevant undervisningserfaring.

Ansøgningen
Ansøgningen skal indeholde:

  • Eventuelle eksamensbeviser
  • CV med vægt på relevant faglig erfaring og relevant undervisningserfaring
  • Redegørelse for ansøgerens vision for de opslåede fagområder
  • Eksempel på en undervisningsplan for et fagligt forløb for så vidt angår indhold, metoder og undervisnings- og arbejdsform.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen besættes på deltid med et gennemsnitligt ugentligt timetal på minimum 12 timer om ugen, hvilket svarer til en 32% stilling. Ansættelsen er tidsbegrænset for en periode på 5 år med mulighed for forlængelse i yderligere 3 år.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten samt cirkulære af 4. februar 2022 om stillingsstruktur for kunstnerisk/videnskabeligt personale ved musikkonservatorierne under Kulturministeriet. Lønindplacering afhænger af din anciennitet og kvalifikationer. Evt. tillæg forhandles særskilt. Bibeskæftigelse vil være tilladt i det omfang, det er foreneligt med ansættelsen på RMC.

Bedømmelse af ansøgere sker i henhold til Kulturministeriets bekendtgørelse nr. 1123 af 22. august 2018 om ansættelse af kunstnerisk/videnskabeligt personale ved visse uddannelsesinstitutioner under Kulturministeriet. Rektor udpeger en eller flere sagkyndige personer til at foretage en faglig bedømmelse af de modtagne ansøgninger. Når bedømmelsen foreligger, modtager ansøgeren den del af bedømmelsen, som angår den enkelte ansøger. De ansøgere, der indkaldes til ansættelsessamtale, skal i forbindelse med samtalen deltage i en undervisningsprøve.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Henrik Sveidahl, tlf. 4188 2517. Oplysninger om konservatoriet kan findes på www.rmc.dk.

Deadline for ansøgning er senest den 8. februar 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 19.

RMC er en videregående kunstnerisk uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Konservatoriet arbejder i de kommende år på at indfri følgende vision:

RMC er en pionér blandt uddannelses-, videns- og kulturinstitutioner inden for samtidsmusik. På RMC udvikler studerende og ansatte sig i et dynamisk miljø baseret på inspirerende dialog og nyskabende udforskning. RMC uddanner fremtidens innovatorer, som skaber musik og musikopleveler, der beriger og bevæger. Båret af dyb indsigt og højt udviklet kunnen træder RMC’s dimittender aktivt ind i samfundet og forløser potentialer i et mangfoldigt netværk af relationer, både lokalt og globalt.

Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) ser et mangfoldigt, rummeligt og nysgerrigt uddannelses- og udviklingsmiljø som en forudsætning for at kunne indfri sin vision om at være en pionér blandt uddannelses-, videns- og kulturinstitutioner inden for samtidsmusik, der uddanner fremtidens kunstneriske innovatorer. RMC opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, social baggrund, etnisk baggrund eller kunstnerisk baggrund samt individuelle psykiske og fysiske forudsætninger til at søge de ledige stillinger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København K
  • Torsdag den 08. februar 2024

Lignende jobs

  • Inklusionspædagog

    Formår du at se potentialet i hver eneste elev? Kan du se indad og være nysgerrig på, hvad vi som professionelle skal ændre hos os selv – og ikke ændre hos eleven? Brænder du således for at underst..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer

    Vi har fokus på anerkendelse i relationerne, elevernes trivsel og en stærk faglighed.Er du uddannet lærer med linjefag eller undervisningskompetence i en kombination af to eller flere af følgen..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Niels Brock Executive søger en AC-timelærer i mikr...

    Lærer søges til organisation/virksomhed i København
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Er du vores barselsvikar i engelsk samt musik og l...

    H.C. Ørsted Gymnasiet på TEC – Technical Education Copenhagen er et af Danmarks største gymnasier med omkring 1.400 elever på vores afdelinger i henholdsvis Ballerup, Lyngby og Frederiksberg. Vi ha..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København K over tid

Dato Alle jobs som lærere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0