Studieadjunkt/studielektor til Skov- og landskabsingeniøruddannelsen i Jylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Studieadjunkt/studielektor til Skov og landskabsingeniøruddannelsen i Jylland (Eldrupgård) Skovskolen på Institut for Geovidenskab, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet søger en studieadjunkt/studielektor med stor viden og erfaring inden for skovbrug og skovdrift med forventet tiltrædelse 1. august 2022.

På uddannelsen til skov- og landskabsingeniør skal de studerende kende både den teoretiske og praktiske viden inden for skovbrug, derfor lægger vi vægt på at du har erfaring og viden fra begge dele. Endvidere skal du være en dygtig formidler hvor det didaktiske og pædagogiske vægter højt. Du skal selvstændigt kunne tilrettelægge undervisningen, herunder ekskursioner og øvelser i felten. Da du ofte samarbejder med andre, når du udvikler din undervisning, vil dine samarbejdsevner være vigtige.

Du kommer til at være en del af underviserteamet på skov- og landskabsingeniøruddannelsen. Det indebærer både deltagelse i det tværfaglige arbejde om hele uddannelsen og deltagelse i faglig sparring omkring netop dit fagområde på tværs af geografi. I september – november 2022 vil du under din opstart have ca. 20-25 rejsedage til Nødebo for at følge undervisningen på Skovskolen i Nødebo. Derefter vil du skulle undervise på Skovskolen Eldrupgård og altså have få rejsedage om året.

Arbejdsstedet:

Skovskolen er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet - KU-SCIENCE. Skovskolen har godt 90 ansatte, som arbejder med uddannelser og kurser indenfor for skov, park, landskab, friluftsliv og formidling. Derudover løser Skovskolen udviklingsopgaver og udbyder efteruddannelseskurser på alle niveauer inden for fagområderne samt udbyder kurser og rådgivning som indtægtsdækket virksomhed. Skovskolen er inddelt i tre videncentre, hvor du bliver tilknyttet Videncenter for skov og natur.

Vi kan tilbyde et uhøjtideligt, fleksibelt arbejdsmiljø med en gruppe af dedikerede og engagerede undervisere og studerende. Skovskolen Eldrupgård i Jylland er placeret midt i Løvenholm Skov i unikke og smukke omgivelser.

Stillingsindhold:

Skov- og landskabsingeniøruddannelsen er i vækst. Det har i mange år været muligt at tage uddannelsen i Nødebo og siden 2020 har det også været muligt at tage uddannelsen i Auning. Derfor søger vi en dygtig studieadjunkt, der kan varetage undervisning i følgende kurser:

  • Skovdrift og samfund (kursus på 4. år)
  • International naturforvaltning (kursus på 4. år)
  • Driftsøkonomi(kursus på 1. år)

Som studieadjunkt får du kursusansvar for et eller flere af ovennævnte kurser.

Kvalifikationskrav:

  • En relevant videregående uddannelse på minimum kandidatniveau som eksempelvis forstkandidat el. økonom.
  • Minimum 5 års erhvervserfaring fra en jordbrugsvirksomhed eller anden form for arealforvaltning, hvor ansvarsområderne har været økonomi, driftsplanlægning og administration eller forskningsmæssig baggrund inden for ovennævnte, gerne med en interesse i produktionsmodellering, optimering eller skovpolitik.
  • Kendskab til skovbrugssektorens politiske, juridiske og biologiske rammebetingelser.
  • Erfaring med metodik og analyse inden for fagfeltet
  • Solid faglig viden om skovbrugets forudsætninger, roller og produkter
  • Flerårig erhvervserfaring med praksisnær skovdrift, skovforvaltning, ressourceforbrug og evt. GIS
  • Evt. kendskab til praktisk naturforvaltning
  • Et solidt fagligt netværk
  • Dygtig formidler, der brænder for at undervise – gerne erfaring med undervisning på professionsbachelorniveau
  • Stærke samarbejdsevner

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker efter overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i staten. Løn fastsættes efter principperne om ny løn, hvor der er mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer og erfaring.

Ansættelsen sker desuden i henhold til gældende stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter.

Du vil blive ansat som studieadjunkt eller studielektor afhængig af dine kvalifikationer. Indplaceringen sker efter konkret bedømmelse af sagkyndige bedømmere. Hvis ansættelsen sker som studieadjunkt, vil det være med henblik på opkvalificering til studielektorniveau.

Ansættelsesområdet er Københavns Universitet og med Skovskolen, Eldrupvej 2, 8960 Auning som tjenestested. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Du indgår i Skovskolens samlede gruppe af undervisere med reference til studielederen for Skov- og landskabsingeniøruddannelsen.

Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet og vi prioriterer faglig og pædagogisk kompetenceudvikling højt

Yderligere information, ansøgning og samtale

Yderligere oplysninger om job, ansættelsesforhold og arbejdssted fås ved henvendelse til studieleder Anders Fischer 24 34 02 92 eller uddannelseschef Rasmus Kjær 24 29 63 88.

Ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via jobportalen. Tryk på ”SØG STILLINGEN” for at fremsende ansøgningen elektronisk.

Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Stillingen ønskes besat fra den 1. august 2022 eller snarest derefter.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25

Ansøgningsfrist: mandag d. 6. juni 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København N
  • Mandag den 06. juni 2022

Lignende jobs

  • Lærer i København V

    Har du en stærk profil i forhold til arbejdet med dansk tegnsprog? Så er du måske den rette til at indgå i underviserteamet på tegnsprogs- og skrivetolkeuddannelsen.Tegnsprogs- og skrivetolkeud..
    • Lærer
    • København V
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetenc..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i Frederiksberg

    Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompet..
    • Lærer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Lærer (studiejob) i København N

    Har du lyst til at hjælpe medstuderende med at lykkes med deres faglige progression, dannelse og motivation på studiet? Er du studerende på sygeplejerskeuddannelsen og en dygtig formidler med en im..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i København N over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. juli 2024 6
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 5
2. juni 2024 6