Matematik- og naturfagslærer med stærke relationskompetencer søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Til vores FGU-skole i Køge søger vi en engageret og relationsstærk lærer, der har undervisningskompetence i matematik og naturfag. Du skal være dygtig til at skabe trygge, stabile læringsrum, og du skal have lyst til at tage aktiv del i udviklingen af institutionens undervisningspraksis. Som underviser hos os kommer du til at varetage almenundervisningen af vores elever på både den almene grunduddannelse (AGU) og produktionsgrunduddannelsen (PGU) og samarbejde tæt med skolens øvrige lærerstab om at udvikle nye praksisnære undervisningsforløb. Har du erfaring med virtuel undervisning, vil det være en stor styrke, da du i naturfag kommer til at undervise både i form af fysisk såvel som fjernundervisning.

Tag del i et unikt læringsmiljø

FGU Midt- og Østsjælland er en uddannelsesinstitution, der d. 1. august 2019 slog dørene op til den nye forberedende grunduddannelse (FGU). Vi søger en medarbejder, som har lyst til at være med til at videreudvikle et uddannelsestilbud, der fortsat er meget nyt, med de muligheder det giver for at sætte sit præg og få indflydelse. Vi har arbejdet med at udvikle et pædagogisk didaktisk grundlag bestående af 4 pejlemærker kombineret med løfter om undervisernes adfærd over for eleverne. Grundlag og løfter skal i 2021 omsættes til handling og adfærd i forbindelse med arbejdet med at skabe en fælles kultur på vejen mod en professionsidentitet som FGU-lærer. Med en stilling hos os bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab af almenlærere, faglærere og vejledere, der har det fælles mål at skabe de bedste rammer for den enkelte elevs potentiale, trivsel og læring. Undervisningen, som er tværfaglig og praktisk orienteret, foregår i klasselokaler, i arbejdsfællesskaber, på værksteder og som noget nyt via fjernundervisning. Målet for undervisningen er at udvikle den unges faglige, personlige og sociale kompetencer og støtte overgangen til en ungdomsuddannelse eller beskæftigelse.

Fagkombination

Vi søger en uddannet lærer med undervisningskompetence i matematik og naturfag på niveauerne: Introducerende, G, E og D. I naturfag kommer du til at undervise både i form af fysisk og fjernundervisning. Du kan læse om vores helt nye undervisningskoncept for fjernundervisning på www.fgudigital.dk

Find de samlede fagbilag og læreplaner her

Kvalifikationer

Vi forventer, at du:

  • har en læreruddannelse
  • har pædagogisk erfaring fra sammenlignelige uddannelsesinstitutioner
  • kan undervise i ovenstående fagkombinationer
  • vil undervise på alle niveauerne på AGU og PGU, hvilket vil sige ”introducerende”, G, E og D

Almenundervisning i FGU er helt særlig

Opgaven som almenlærer kræver især, at du motiveres af at udvikle en ny undervisningsform og skabe et læringsrum, der forbereder den unge til at tage næste skridt mod videre uddannelse eller arbejdsliv. Det er vigtigt, at du som almenlærer har blik for at samarbejde med faglærerne med udgangspunkt i at udvikle elevens læring gennem helhedsundervisning. Du skal evne at tænke nyt, kreativt og innovativt i arbejdet med at udvikle undervisningsforløb. Du skal tænke tværfagligt og med blik for kollegernes fagligheder og styrker. Endelig er det helt afgørende, at du er stærk på at skabe relationer til eleverne, og at du ser det som din opgave at styrke den enkelte elevs progression. Hos os arbejder vi hele tiden med vores elevers trivsel, og vi har løbende samtaler med dem for at støtte dem i deres faglige, personlige og sociale udvikling.

Personlige kompetencer

Vores elever er ml. 16-25 år og kommer med vidt forskellige baggrunde. Du skal derfor have lyst til og gerne erfaring med at undervise en mangfoldighed af unge med både faglig, etnisk, social og personlig forskellighed. Som underviser er du åben over for at afprøve differentierede og fleksible undervisningsformer, og du har interesse for at arbejde med motivation og udvikling af nye didaktiske tilgange til undervisning. Du skal kunne udvise et pædagogisk overskud over for eleverne også i en travl hverdag og evne at møde eleverne lige der, hvor de er på dagen. Du skal også være en god og ansvarsbevidst kollega, der løfter dine opgaver med høj grad af professionalisme og bidrager positivt til en kultur, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok.

Vi tilbyder:

  • en ugentlig arbejdstid på 37 timer
  • mulighed for at sætte dit præg på en ny uddannelsesform og institution
  • gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • et stærkt fagligt fællesskab af både almenlærere, faglærere og vejledere
  • tæt tværfagligt samarbejde med ledelse og gode kollegaer

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn aftales på basis af overenskomst med relevant faglig organisation samt på basis af din baggrund og erfaring.

Din ansøgning skal sendes på mail med vedhæftning af CV og eksamenspapirer til vores hovedmailadresse: [email protected]. Skriv ”Matematik- og naturfagslærer Køge” i emnefeltet.

Hovedarbejdssted: FGU-Skolen i Køge, Klemmenstrupvej 25, 4600 Køge

Ansøgningsfristen er fredag den 7. maj 2021 kl. 12. Vi holder løbende samtaler og ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Har du ikke hørt fra os inden udgangen af maj måned, kan du regne med, at stillingen er besat til anden side. Vi takker på forhånd for din interesse.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Anders Bøhm, som stillingen også refererer til på mail: [email protected] eller telefon: 60 57 98 45.

Du kan læse mere om FGU Midt- og Østsjælland på vores hjemmeside: www.fgu4you.dk

Du kan læse mere om den forberedende grunduddannelse på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside

FGU Midt- og Østsjælland opfatter forskellighed som en styrke og opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

FGU Midt- og Østsjælland er en uddannelsesinstitution med skoler i Køge, Ringsted og Faxe. Vores formål er at løfte uddannelsesniveauet i kommunerne Køge, Ringsted, Faxe, Stevns og Sorø for alle unge under 25 år. Vi forventer 355 årselever og 55 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Køge
  • Fredag den 07. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Køge over tid

Dato Alle jobs som lærere
15. september 2024 4
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 3
6. september 2024 5
5. september 2024 6
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3