Underviser til Produktionsteknologuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Har du lyst til at uddanne fremtidens teknologer inden for produktionsområdet?

IBA Erhvervsakademi Koldings teknisk orienterede uddannelser omfatter en to-årig fuldtidsuddannelse som produktionsteknolog og flere deltidsuddannelser inden for produktions-, automations- og energiteknologi.

Din primære base bliver som underviser på produktionsteknologuddannelsen, hvor du kommer til at arbejde i et mindre team.

Produktionsteknologuddannelsen

Formålet med uddannelsen er at kvalificere den uddannede til selvstændigt at kunne planlægge, organisere og gennemføre opgaver inden for udvikling, konstruktion og optimering af produkter, maskiner, driftstekniske løsninger, industriel produktion samt teknisk salg og indkøb i erhvervsvirksomheder primært inden for industrien.

Du kommer til at undervise i fagområdet produktionsoptimering.

Fagområdet indeholder forberedelse af produktion samt opbygningen, driften og optimeringen af produktionsapparatet med henblik på en optimal anvendelse af virksomhedens ressourcer. Fagområdet har desuden fokus på virksomhedens styringssystemer, projektstyring og ledelse, samt den logistiske del af værdikæden, herunder teknisk salg og indkøb.

Vi lægger vægt på en anvendelsesorienteret og praksisnær tilgang, og undervisningen er derfor i stor udstrækning tilrettelagt som problemorienteret projektarbejde, som ofte foregår i tæt samarbejde med lokale og regionale virksomheder.

En undervisningsform der også matcher vore studerende, der typisk har en erhvervsmæssig baggrund som håndværkere eller en gymnasial baggrund.

Som færdiguddannet får man ofte job i koordinerende funktioner som projektleder, konstruktør, produktionsplanlægger, kvalitetsmedarbejder, driftsleder, produktudvikler eller konsulent inden for tekniske systemer.

Arbejdsopgaverne

Du har stor indflydelse på den videre udvikling af uddannelsen, herunder både tilrettelæggelse af den daglige undervisning og den fremtidige udvikling af uddannelsens profil.

Arbejdsopgaverne er,

  • Planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisningen, primært inden for produktions- og virksomhedsteknik samt indgå i undervisningsforløb omkring materiale- og fremstillingsprocesser samt automatisering.
  • Vejledning i forbindelse med de studerendes projekter.
  • Kontakt til områdets virksomheder, både i forhold til at indsamle konkrete problemstillinger, der kan indgå som undervisningsopgaver og i forhold til at få virksomhedsrepræsentanter til at være gæsteundervisere.

Derudover består dit arbejde som underviser også i at sikre uddannelsens videngrundlag til gavn for både de studerende og for det erhvervsliv, de får job i efter uddannelsen.

Dette sker via:

  • ajourføring af dine egne kompetencer gennem interne og eksterne kurser, deltagelse i faglige udviklingsnetværk sammen med andre undervisere, deltagelse i konferencer der udbydes af IDA mm.
  • fremskaffelse af ny viden eller omsætning af viden gennem din deltagelse i forskningsbaserede netværk og ved at du selv gennemfører forsknings-, udviklings- og innovationsaktiviteter.

Du bliver ansat som adjunkt og i løbet af de første år gennemgår du et internt kompetenceudviklingsforløb med fokus på pædagogisk udvikling og videnarbejde, herunder forskningsmetodologi.

Profil

Du er Produktionsingeniør eller har anden lignende uddannelse og kan sætte din faglighed i spil over for studerende og kolleger på en måde, så du gør det komplekse let forståeligt.

Du har viden og erfaring fra dit arbejde med:

  • Produktion og procesoptimering
  • Ledelse og projektstyring

Du interesserer dig for mennesker og relationer, og har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Samtidig er det en fordel i jobbet som underviser, at du er robust og har en analytisk og struktureret arbejdsform, da der ofte er mange bolde i luften.

Du har erfaring med netværksarbejde fra erhvervslivet og kan trække på cases derfra, som kan omsættes i undervisningen.

Hvis du allerede har erfaring med undervisning og/eller videnproduktion, er det kun et plus.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuldtid og der ønskes tiltrædelse snarest. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende relevant overenskomst mellem Finansministeriet og forhandlingsberettiget organisation.

Du ansættes som adjunkt med henblik på kvalificering til lektorbedømmelse og overgang til lektorvilkår indenfor en periode på 4 år.

Arbejdssted

Som ansat på IBA Erhvervsakademi Kolding indgår du i et godt arbejdsmiljø i vores nye moderne bygning på havnen i Kolding. Du bliver en del af en professionel, humørfyldt og socialt orienteret organisation, hvor der er god plads til individet med respekt for helheden.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at komme forbi og møde dine nye kolleger, er du velkommen til at ringe til uddannelseschef Hans Mikkelsen på tlf. 25 28 41 19 eller mail [email protected]

Ansøgningsfrist

Ansøgninger indsendes via elektronisk link.

Ansøgningsfristen er mandag 18. maj 2020.

Samtaler forventes gennemført uge 22, 2020.

På IBA ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Kolding
  • Mandag den 18. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som lærere
26. november 2024 5
25. november 2024 6
24. november 2024 7
23. november 2024 6
22. november 2024 6
21. november 2024 7
20. november 2024 7
19. november 2024 8
18. november 2024 11
17. november 2024 11
16. november 2024 11
15. november 2024 11
14. november 2024 12
13. november 2024 12
12. november 2024 11
11. november 2024 11
10. november 2024 11
9. november 2024 11
8. november 2024 10
7. november 2024 10
6. november 2024 11
5. november 2024 9
4. november 2024 7
3. november 2024 7
2. november 2024 7
1. november 2024 7
31. oktober 2024 6
30. oktober 2024 6
29. oktober 2024 6
28. oktober 2024 6
27. oktober 2024 6