Rådighedsstilling - Operations- eller Efterretningsofficer til reserven ved XIII Lette ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Brænder du for det operative arbejde, og vil du gerne være med til at støtte XIII Lette
Infanteribataljon under både uddannelse og øvelser? Og trives du i et miljø, hvor vi har fokus på at løse opgaven?

Så skal du søge stillingerne som operations- eller efterretningsofficer i reserven!

Om os

XIII Lette Infanteribataljon ved Slesvigske Fodregiment på Haderslev Kaserne, idet bataljonen operativt og strukturelt er underlagt 2. Brigade.

Bataljonen er fortsat under opbygning, og har p.t. opstillet stab, S7 og ét let infanterikompagni, idet yderligere ét let infanterikompagni opstilles i år.

Bataljonen bliver let bevæbnet og udrustet og vil primært operere med støtte af mindre taktiske køretøjer, der samlet set gør den særligt egnet til opretholdelse af et højt beredskab til strategisk indsættelse over større afstande til lands, vands eller i luften, herunder i krævende miljøer. Der vil derfor blive stillet højere krav til bl.a. fysik og militære færdigheder.

Reserven ved XIII Lette Infanteribataljon skal kunne støtte med opbygningen af bataljonens kapaciteter, herunder både staben og S7. Derudover vil reserven skulle bidrage med opgaver i forhold til større øvelsesaktiviteter.

Reserven skal ligeledes kunne indgå som en del af beredskabet for bataljonen og støtte op i forhold til både nationale og internationale opgaver.

Om stillingen

Som reserveofficer i Hæren bliver du ansat i en designeringsfunktion i en af Hærens mange
myndigheders respektive krise-/krigsorganisation.
Designeringsfunktionen er den funktion/ stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig.

I dagligdagen bliver du indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion, for dit vedkommende som kaptajn af reserven. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Du skal forventeligt være indstillet på at gøre tjeneste minimum 10-25 dage om året.

Om dig

Du har en baggrund som enten linje- eller reserveofficer i Hæren, gerne med erfaring inden for efterretningstjeneste, operationer, uddannelse af kamptropper og lignende.

Du har erfaring med virket som stabsofficer og eventuelt fra international tjeneste.

Du er villig og i stand til at samarbejde med andre for at få opgaven løst. Du udviser selvstændighed og initiativ med henblik på, at enheden får løst sine opgaver, og holder målrettet fokus på at nå dine mål.

Du er loyal overfor opgaven, dine kolleger og din enhed og du har en positiv tilgang til din funktion og en konstruktiv tilgang til løsning af opgaver.

Du udviser en positiv og anerkendende tilgang til andre og er med din energi og vilje med til at skabe et godt arbejdsklima for alle.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til kaptajn af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignede operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for reserveenheden, major Søren Hyre-Fenneberg på telefon 28 88 01 03.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er 2. juni 2020, idet samtaler gennemføres i Haderslev eller evt. online efter aftale i perioden umiddelbart efter.

Stillingen er til besættelse pr. 1. juli 2020 eller snarest derefter.

Der er tale om en reserve stilling med tjeneste på Haderslev Kaserne.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk, via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge
stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Om 2. BRIGADE
2. Brigade, med hovedkvarter i Slagelse, råder over en let infanteribataljon i Haderslev, en opklaringsbataljon på Bornholm, en panserbataljon i Holstebro og to uddannelsesbataljoner henholdsvis i Slagelse og Holstebro.

Brigaden er dermed ansvarlig for teknisk og taktisk udvikling inden for de tre kapacitetsområder:
opklaring, kampvogne og let infanteri. I samarbejde med Hærens Officersskole under Forsvarsakademiet uddanner 2. Brigade officerer ved Løjtnantsuddannelsen i Slagelse og er ligeledes ansvarlig for opbygning og kompetenceudvikling af Hærens reservepersonel. 2. Brigade opstilles med ca. 1.380 årsværk ved udgangen af 2024.

Brigadestaben planlægger og styrer brigaden, herunder støtter opstillingen samt gennemfører uddannelse af hærens bidrag til internationale operationer. Deri kommer nationale operationer, bl.a. bevogtningsopgaver i København og opgaver ved den dansk-tyske grænse.

Brigadestaben skal kunne opstilles som et hovedkvarter med hele eller dele af staben, der kan indgå i nationale opgaver i hele Riget, herunder terroranslag, større naturkatastrofer og tilsvarende, såvel som internationalt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Haderslev
  • Tirsdag den 02. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2