Lærer til Indskolingen på Byskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nakskov

Brænder du for børns gode start på skolelivet? Kan du se muligheder og potentiale i alle børn, og har du blik for deres læring, udvikling, trivsel samtidigt med, at du kan skabe rammerne for et stærkt lærings- og børnefællesskab i et inkluderende miljø? Sætter du barren højt ift. din egen faglighed og udvikling, så er du måske vores nye lærer i Indskolingen på Byskolen!

Vi søger ...
...en engageret lærer, der med naturlig autoritet, pædagogisk og didaktisk overskud samt ud fra et legende og lærende samspil, kan understøtte eleverne, så de udfolder deres potentiale både personligt, fagligt og socialt.

Du bliver en del af et engageret Indskolingsteam, der brænder for at gøre en forskel for vores elever. Vi er et rart sted at være og arbejder med mangfoldighed og nærvær som en styrke i det pædagogiske arbejde.

Vi forventer af dig, at du;
  • er uddannet lærer
  • er fagligt solidt funderet, gerne med linjefag i dansk og/eller matematik
  • er velformuleret både mundtligt og skriftligt
  • er en teamplayer og vil bidrage positivt til det kollegiale samarbejde
  • er engageret, ambitiøs og nysgerrig i dit arbejde med undervisning og læring
  • er imødekommende og anerkendende i din tilgang til elever og forældre
  • har gode IT-kompetencer ift. digitale platforme og læringsportaler.

Hvem er vi?
Byskolen er en multikulturel skole med ca. 425 elever fra 0.-10.klasse fordelt i tre forskellige huse, placeret rundt om jernbanestationen i Nakskov . Vi arbejder ud fra børnesynet; "Børn gør det rigtige, hvis de kan" og grundtanken "alle børn har ret til et skole- og fritidsliv, hvor de føler sig som en del af fællesskabet, uanset deres kulturelle og sociale baggrund". Byskolen er en mangfoldig skole - vi afspejler det omkringliggende samfund, hvilket vi er stolte af!

På Byskolen består ledelsesteamet af en Indskolings-/ SFO-leder, en afdelingssleder og en skoleleder. Vi bestræber os på, at du som medarbejder hos os får en tæt relation til din nærmeste leder. Vores indsatsområde 2022/23 er observation, reflektion og feedback på din pædagogiske praksis og undervisning.

Det kan du forvente af os
Vi er en skole og SFO med dygtige pædagoger og lærere samt en tydelig, dedikeret ledelse. Vi stiller krav til både personlige, faglige og pædagogiske kompetencer.

Du kommer aldrig til at stå alene og vil altid kunne hente sparring, vejledning samt rådgivning hos både kolleger, ledelse og tværfaglige samarbejdspartnere. Vi vægter det ligeværdige samarbejde med egen og andre faggrupper højt. Vi er en arbejdsplads:

  • hvor du aldrig står alene med en udfordring
  • som vægter et ligeværdigt samarbejde med egen og andre faggrupper højt
  • hvor vi forpligter os på at være kritisk-konstruktive i vores tilgang til skolen og hinanden
  • hvor ledelsen er tæt på.

Derfor har vi også en høj medarbejdertrivsel og et lavt sygefravær!

Gode muligheder i Lolland Kommune
Vi giver nyuddannede lærere to ekstra løntrin, de første 4 år, og derudover tilbyder vi alle lærere fleksibel arbejdstid, hvor der som udgangspunkt er tilstedeværelse til undervisning, team- og personalemøder, mens placering af den individuelle forberedelse er op til den enkelte medarbejder.

Vi ønsker at hjælpe nyuddannede lærere med at komme godt fra start og støtter derfor nyuddannede lærere med et eksternt mentorforløb, som kobler teori og praksis. Mentorforløbet indeholder tre workshops, fem coachingtimer med mentor samt mulighed for netværk med andre nyuddannede lærere.

Vil du vide mere...
...så er du velkommen til at kontakte indskolingsleder Christina Melander på tlf. 24 47 01 45 eller skoleleder Betina Siegvardsen på tlf. 51 80 02 96, hvor du også har mulighed for at aftale tid til besøg.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt med ansættelse den 1. august 2022.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet børneattest samt straffeattest på den person, der tilbydes stillingen.

Ansøgningsproces
Hvis du finder ovenstående interessant, så send os din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via nedenstående link senest tirsdag d. 7. juni 2022 kl. 23.59.

Samtaler afholdes mandag d. 13.juni 2022.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nakskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Nakskov
  • Tirsdag den 07. juni 2022

Lignende jobs

  • Lærer i Nykøbing Falster

    Har du styr på ridningens svære kunst og er du god til at lære fra dig? Så skal du søge stillingen som ridelærer i Nykøbing Falster Rideklub. Vi søger en engageret underviser til rideskolen 2 h..
    • Lærer
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Lærer i Nørreballe

    Da en af vores dygtige lærere har søgt nye veje, så søger vi en ny dygtig lærer, der kan se sig selv på en landsbyordning i lang tid. Østofte Landsbyordning søger derfor en lærer med tiltrædelse pr..
    • Lærer
    • Nørreballe
    Få mere info
  • Lærer i Nørreballe

    Da en af vores dygtige lærere har søgt nye veje, så søger vi en ny dygtig lærer, der kan se sig selv på en landsbyordning i lang tid. Østofte Landsbyordning søger derfor en lærer med tiltrædelse pr..
    • Lærer
    • Nørreballe
    Få mere info
  • Lærer i Maribo

    Spiller du tværfløjte? Så er du måske vores nye træblæser-underviser! FællesskabTrives du i fællesskab, og vil du gerne arbejde på tværs af forskellige musikgenrer – både klassisk og rytmisk?.
    • Lærer
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Nakskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Nakskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Nakskov over tid

Dato Alle jobs som lærere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1