Faglærer til vores værksted.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Aaby

Til Socialcenter Lillebælt, Egely den sikrede døgninstitution for anbragte børn og unge, søger vi en faglærer med svendebrev til vores værksted. – Målgruppen er unge i alderen 12-17 år – De unge tilbydes skole og værkstedsaktiviteter, i et struktureret og overskueligt dagsprogram. Du kan læse mere om Egely her; Socialcenter Lillebælt (socialcenterlillebaelt.dk)

Som Faglærer, skal du kunne planlægge, aktivere og undervise, således at eleverne opdager, at de er gode til noget, at de opnår tro på egne evner – og bliver motiveret. Målet er at give vores børn og unge en mulighed for fremtidig uddannelse, og mulighed for selvforsørgelse. De pædagogisk nøgleord er motivering, anerkendelse og medinddragelse.

Stilingen omfatter desuden, at du kan…

  • Planlægge, gennemføre og evaluere læringsforløb for små hold på op til 6 elever, i fagets praktiske dele og teoretiske grundelementer, værktøjslære, sikkerhed m.m.
  • Optræde særdeles kontaktstærk og autentisk, over for en sårbar og udfordrende målgruppe
  • Opbygge og udvikle en værkstedskultur, der kan motivere til interesse for håndværket
  • Tæt samarbejde med vores skoledel, om at afdække de unges ressourcer, og vanskeligheder – og kunne beskrive og dokumentere disse – i samarbejde med lærerne på Skolen.

Vi forestiller os, at du er…

  • Uddannet håndværker med svendebrev inden for træ-fagene (Tømrer/Snedker ell. Lign.)
  • Evt. har erfaring som Faglærer, samt evt. kendskab til målgruppen
  • Er opdateret på fagområdet, og har kendskab og erfaring inden for ungdomsuddannelserne på området
  • Kan navigere i et læringsmiljø, der udfordrer dine evner i, at lære fra dig.

Stillingen kræver kørekort til personbil.

Så tilbyder vi….

Et afvekslende job, i en dynamisk og spændende organisation, som er under stor udvikling, og hvor inddragelse og involvering af vores unge er omdrejningspunktet. Vi har derfor brug for personale, der vil være med i denne kulturforandringsproces, hvor muligheden for at sætte sit faglige fodspor er stort. Du kommer til at møde ind på en arbejdsplads, som vil være præget af forandringer og nytænkning omkring Egelys udvikling og Værkstedets opgave. Alt sammen til gavn for de børn og unge som bor i en periode hos os. Du vil derfor få stor indflydelse på dine arbejdsopgaver – og dine gode ideer påskønnes. Vi garanterer et udfordrende læringsmiljø, samt dygtige kollegaer og skønne børn og unge med hver deres udfordringer, som gør at de har brug for netop dig.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer. Løn efter gældende overenskomst.

Du kan læse mere på vores hjemmeside - Værkstederne (socialcenterlillebaelt.dk) eller kontakte afd. leder for skole og værksted – Kasper Tikøb tlf. 21636586/mail; [email protected]

Ansøgningsfrist: Torsdag den 15. august 2024

Samtaler: Forventes afholdt mandag den 19. august 2024 fra kl. 12.00

Tiltrædelse: 1. oktober 2024

Der indhentes referencer samt børne- og straffeattest. Det er en betingelse for ansættelsen, at attesterne vurderes tilfredsstillende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Aaby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Nørre Aaby
  • Torsdag den 15. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Nørre Aaby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Nørre Aaby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Nørre Aaby over tid

Dato Alle jobs som lærere
16. august 2024 1