Lektorater i privatret og international ret på Juridisk Institut, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Ved Juridisk Institut vil 1-2 lektorater i hhv. privatret og international ret være ledige til besættelse pr. 1. maj 2023 eller efter nærmere aftale. Tjenestestedet er SDU Campus Odense eller SDU Campus Esbjerg.

Stillingsindhold
På Juridisk Institut har vi en vision om at medvirke til at forme og præge fremtidens samfund og bidrage til at skabe en bæredygtig verden gennem

• skabelse af nye og relevante retsvidenskabelige forskningsresultater af høj kvalitet
• uddannelse af en mangfoldig talentmasse til dygtige og efterspurgte dimittender
• interaktion og samarbejde med det omkringliggende samfund
• formidling og udveksling af vores forskningsbaserede viden.

Vi søger lektorer, som vil være med til at virkeliggøre denne vision.

Vi er særligt interesserede i ansøgere, der arbejder med privatretlige reguleringer samt ansøgere, der har et særligt fokus på samspillet mellem menneskerettigheder og international ret, retshåndhævelses- eller sikkerhedsspørgsmål.

Vi forventer, at ansøgere forskningsmæssigt er idérige og kan bidrage aktivt og engageret til forskningen og forskningsdagsordenen inden for instituttets forskningsgruppe i hhv. privatret og international ret/EU-ret samt indgå aktivt i forskningssamarbejder med udgangspunkt heri.

Undervisningsmæssigt skal ansøgere kunne undervise og vejlede inden for en eller flere af de juridiske grunddiscipliner inden for privatret eller international ret eller i krydsfeltet mellem privatret og økonomi.

Kvalifikationskrav
For at være kvalificeret til stillingerne skal ansøgere opfylde Juridisk Instituts meriteringskriterier, der kan findes her. Denne vurdering foretages af et bedømmelsesudvalg, der nedsættes af institutlederen.

For at komme i betragtning til stillingerne er det afgørende, at ansøgere udgør et match ift. instituttets aktuelle behov, instituttets strategi og de med stillingerne forbundne opgaver, som beskrevet indledningsvist. Denne vurdering foretages af et til lejligheden nedsat ansættelsesudvalg og sker bl.a. på baggrund af ansøgerens forsknings- og undervisningsmæssige profil, den fremsendte forskningsplan, karakteren af bedømmelsen og indtrykkene fra en eventuel ansættelsessamtale. I forlængelse af de fremhævede rekrutteringsbehov vil der ved ansættelsen blive lagt afgørende vægt på ansøgerens forventede bidrag til instituttets udvikling.

De(n), der ansættes, forventes desuden at udvise engagement og synlighed i forhold til instituttet og at bidrage positivt til instituttets arbejdsmiljø, dagligdag og løbende drift.

Ansøgere skal kunne undervise på dansk og/eller engelsk. Vi forventer, at ansøgere, der ikke behersker dansk, inden for tre-fem år tilegner sig dansk på et niveau, der muliggør undervisning på dansk.

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv
Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ansøgningen skal indeholde følgende:

• Motiveret ansøgning
• CV
• Eksamensbeviser (kandidat- og ph.d.-bevis)
• Fyldestgørende publikationsliste med angivelse af de publikationer, der vedhæftes
• Undervisningsportfolio indeholdende dokumentation for dine undervisningskvalifikationer og en redegørelse for dit læringssyn og refleksioner over undervisningsmetoder og udvikling heraf. Formkrav og krav til undervisningsportefølje findes på her.
• Forskningsplan indeholdende oplysninger om planlagte forskningsaktiviteter, publiceringsplaner og evt. planer for ansøgning om eksterne midler
• Op til seks videnskabelige publikationer, som du ønsker dig bedømt på grundlag af. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation
• Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring med angivelse af ansøgers bidrag som en del af den pågældende pdf-fil. Filen skal indeholde informationer som i dette eksempel. Eksemplet er kun til inspiration.
• Såfremt din ph.d.-afhandling fremsendes som en af de påberåbte publikationer, skal den skriftlige bedømmelse heraf medsendes

Dokumenter, der ikke er på dansk, norsk eller svensk, skal oversættes til engelsk. Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan universitetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel.

Ansøgningsprocedure
Ved ansøgningsfristens udløb udvælges et antal ansøgere til faglig bedømmelse (shortlisting) ud fra en overordnet vurdering af, hvilke ansøgere der ift. deres forsknings- og undervisningsprofil bedst matcher stillingsopslaget og instituttets rekrutteringsbehov. Bedømmelsesudvalget kan kræve yderligere materiale inddraget. I så fald påhviler det ansøgeren at tilvejebringe fornødne eksemplarer af materialet. Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører vedkommende selv. Udvalgte ansøgere inviteres til en ansættelsessamtale.

Ansøgninger som ikke opfylder de formelle krav i forhold til stillingsopslaget vil ikke blive bedømt af bedømmelsesudvalget

Ifølge SDU’s interne retningslinjer skal der til en opslået videnskabelig stilling være mindst tre kvalificerede ansøgere, før denne kan besættes.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Uploadede filer skal være i Adobe PDF (ulåst) eller Word format.

Læs vejledning til ansøgere.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til:

Institutleder Hanne Søndergaard Birkmose
E-mail: [email protected]
Tlf.: 6550 4336

Nærmere oplysninger om instituttet og dets strategi og aktiviteter findes på instituttets hjemmeside.

_______________________________________________________________________________________

Juridisk Institut er en del af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, der består af i alt seks institutter. Instituttet har ca. 60 fastansatte medarbejdere samt en række deltidsansatte undervisere fordelt på fire forskningsgrupper (Privatret, Offentlig ret, International ret samt Retten i Samfundet) og et sekretariat. Derudover har instituttet et forskningscenter, Centre for Law, Sustainability & Justice. Instituttet arbejder for at sikre høj kvalitet og samfundsmæssig relevans inden for retsvidenskabelig forskning, uddannelse og videnudveksling. Juridisk Institut udbyder den traditionelle jurauddannelse samt kombinationsuddannelsen HA(jur.)/cand.merc.(jur.). Instituttet varetager endvidere undervisningen i de øvrige juridiske fag, der udbydes på SDU, bl.a. på cand.merc.aud., HA- og HD-uddannelserne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Odense M
  • Onsdag den 15. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som lærere
7. november 2024 0
6. november 2024 0
5. november 2024 0
4. november 2024 0
3. november 2024 0
2. november 2024 0
1. november 2024 0
31. oktober 2024 0
30. oktober 2024 0
29. oktober 2024 0
28. oktober 2024 0
27. oktober 2024 0
26. oktober 2024 0
25. oktober 2024 0
24. oktober 2024 0
23. oktober 2024 0
22. oktober 2024 0
21. oktober 2024 0
20. oktober 2024 0
19. oktober 2024 0
18. oktober 2024 0
17. oktober 2024 0
16. oktober 2024 0
15. oktober 2024 0
14. oktober 2024 0
13. oktober 2024 0
12. oktober 2024 0
11. oktober 2024 0
10. oktober 2024 0
9. oktober 2024 0
8. oktober 2024 0