Undervisere med sundhedsfaglig baggrund søges til undervisning på Randers Social- og Su...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SØ

Vi søger 2 undervisere med sundhedsfaglig baggrund til undervisning på Randers Social- og Sundhedsskole

Vi søger 2 nye undervisere med sygeplejefaglig baggrund.

Stilling 1 er en fast stilling primært til Randers Social- og Sundhedsskoles Grenå afdeling. Du må gerne være sygeplejerske - gerne med solid somatisk erfaring. Stillingen har fokus på undervisningsopgaver på grundforløbet og hovedforløbet til social- og sundhedshjælper samt social- og sundhedsassistent uddannelserne. I stillingen som underviser er der ligeledes opgaver forbundet til funktionen som kontaktlærer og opgaver i forbindelse med deltagelse i projekter..

Stilling 2 er en midlertidig stilling på et år primært til Randers afdelingen og med fokus på efter-videreuddannelse, og der vil også være underviseropgaver på skolens øvrige uddannelsesforløb. Du må gerne være sygeplejerske eller terapeut og have et indgående kendskab til demensområdet/hverdagsrehabilitering. I stillingen som underviser er der ligeledes opgaver forbundet til funktionen som kontaktlærer og opgaver i forbindelse med deltagelse i projekter.

Om dig

  • Du besidder en stærk faglighed og brænder for undervisning og relationsarbejde.
  • Du har min. 5 års erfaring som sygeplejerske og kan undervise i sundheds- og sygeplejefaglige fag, herunder enten psykiatri, farmakologi eller naturfag
  • Du favner bredt og kan vinkle din sygeplejemæssige viden samt undervise både unge elever og voksne kursister.
  • Du trives i et tværfagligt og helhedsorienteret miljø, som er omskifteligt og til tider uforudsigeligt.
  • Det er naturligt for dig at tænke samarbejde og indgå i et tværfagligt og helhedsorienteret miljø.
  • Du er robust og fleksibel i akut opståede situationer og tænker kreativt i problemløsningen med fokus på elevernes læring.
  • Du har pædagogisk indsigt og måske undervisningserfaring. Det vil være en fordel, hvis du er i gang med eller allerede har en erhvervspædagogisk diplomuddannelse, men det er ikke et krav.
  • Du har kendskab til og interesse for brug af IT i undervisningen.
  • Du har lyst til at være med til at udvikle social- og sundhedsuddannelserne.

Om os

Randers Social- og Sundhedsskole er en erhvervsskole, der tilbyder uddannelserne: Pædagogisk assistent, Social- og Sundhedshjælper samt Social- og Sundhedsassistent, herunder EUX-velfærd. Desuden udbyder skolen en bred vifte af kurser, efteruddannelser og før-uddannelsesforløb.

Skolen optager hvert år godt 600 elever og har omkring 1.000 kursister. Der er knap 80 medarbejdere på skolerne i Randers og Grenå.

Randers Social- og Sundhedsskole er en levende skole, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd, hvor nysgerrighed og lyst til udfordringer blomstrer, og hvor ansvarlighed og gensidig respekt er en selvfølge. Skolens dagligdag bygger på værdier som rummelighed, engagement, bevægelighed og professionalitet.

Yderligere information

Stillingen er på 37 timer ugentlig med ansættelse på Randers Social- og Sundhedsskoles afdeling i Grenå eller Randers. Stillingerne er primært tilknyttet én af skolens afdelinger, men der vil være undervisningsopgaver på begge afdelinger.

Tiltrædelse pr. 1. august 2020 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos uddannelseschef Dorte Engsig Greve på tlf. 2519 2423.

Læs mere om Randers Social- og Sundhedsskole og uddannelserne på skolens hjemmeside sosuranders.dk.

Ansøgning

Jobbet kan kun søges elektronisk ved at klikke på knappen "søg job" nederst i jobannoncen, hvor ansøgning, CV og eksamensbeviser vedhæftes som PDF-filer.

Ansøgningsfrist tirsdag d. 2. juni 2020 kl. 12.00.

Samtaler vil blive afholdt tirsdag d. 9. juni 2020, og der vil eventuelt også være en 2. samtale.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til cirkulære fra 2019 om organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller andet etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Jobbet kan kun søges elektronisk ved at klikke på knappen "søg job" nederst i jobannoncen, hvor ansøgning, CV og eksamensbeviser vedhæftes - helst som PDF-filer. Skriv gerne i din ansøgning, om du søger stilling 1 eller 2 - eller begge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Randers SØ
  • Tirsdag den 09. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Randers SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Randers SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Randers SØ over tid

Dato Alle jobs som lærere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 2