Vikarstilling: Hee Skole søger en barselsvikar til matematik og idræt - 6950

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Vi kan tilbyde dig et vikariat på en lille og vågen folkeskole, hvor alle skolens medarbejdere arbejder sammen om at udfordre og udvikle elevens faglige, personlige og sociale udvikling i et stærkt fællesskab. Teamet består af såvel yngre som mere erfarne lærere og andre medarbejdere, som motiveres af at lære af hinandens praksis og udnytte hinandens viden og erfaringer til at holde god skole.

Eleverne går i små årgangsdelte klasser, men vi vægter, at de ofte undervises på tværs af to årgange. Vi oplever, at dette gavner det sociale og faglige fællesskab mellem eleverne, og samtidigt giver det såvel elever som medarbejdere gode muligheder for at samarbejde, prøve nye tiltag af og lære af hinanden.

Stillingen er et vikariat fra d. 1. august til d. 30. november 2020. Vikariatet er en 80%- stilling. Undervisningen består primært af matematik i 1. og 3. klasse, idræt i 2.-3. klasse; 4.-5. klasse; og 6. klasse, svømning i 4. klasse og faglig fordybelse (lektielæsning).

Vi forventer, at du:
  • Har undervisningskompetence i matematik, idræt og svømning
  • Er fagligt dygtig, inspirerende og engageret
  • Kan stimulere og understøtte børnenes interesse og læring i matematik
  • Vil styrke og udvikle børnenes naturlige glæde ved idræt og bevægelse
  • Besidder en naturlig autoritet og humoristisk sans
  • Er tydelig og struktureret
  • Formår at opbygge gode relationer, der bygger på gensidig respekt
  • Vil indgå i et forpligtende og professionelt læringsfællesskab
  • Er indstillet på at tage ansvar og bidrage positivt til skolens udvikling

Hee Skole er den lokale folkeskole for børn fra 0.-6. klasse, der bor i landsbyerne Hee og No. Hee har gode tog- og busforbindelser til og fra Ringkøbing samt Holstebro. Skolens fysiske rammer er pæne og tidssvarende med store lyse undervisningslokaler, der er veludstyret med computere, iPads og interaktive tavler. Vores undervisningslokaler er indrettet med fokus på ergonomi, lys og akustik for et bedre lærings- og arbejdsmiljø. Skolens læringsmiljø er trygt, anerkendende og udfordrende for alle, og vi har en genkendelig struktur og varierende læringsaktiviteter.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi alle har et fælles ansvar for at opretholde en god skole for vores elever. Vi har et humørfyldt arbejdsmiljø, som bærer præg af, at vi kan lide vores arbejde. Vi forventer, at alle yder deres bedste, og vi hjælper og lærer gerne af hinanden. Der er stor opbakning og interesse for skolen, - både hos forældre, vores støtteforening, skolebestyrelse og i lokalmiljøet.

På skolens hjemmeside: www.heeskole.dk kan du læse mere om skolen, og du kan få et indblik i vores hverdag på Facebook, Hee Skole og SFO. Du er velkommen til at ringe til skoleleder Birgit Paabøl Svendsen på tlf. 30570213 for at høre nærmere.

Ansøgningsfrist er søndag d.7. juni kl. 23.59. Der indhentes børneattest på den, der ansættes.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" herunder. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF- eller DOC-format.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=45496624)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Ringkøbing
  • Søndag den 07. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Ringkøbing over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1