Sagsbehandler til Luftdygtighedssektionen i Flyverkommandoen - 7470

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Er du officer og ønsker du udfordringer med komplekse sagsområder indenfor luftdygtighed, logistik og styring af drift og vedligeholdelse af luftfartøjer? Motiveres du af at skulle udvikle og sætte præg på Flyvevåbnets måde at arbejde på og den fremtidige styring af kernekapaciteterne?
Så har du mulighed for et job, hvor du rykker helt tæt på topledelsen i Flyvevåbnet (FLV), og som giver dig mulighed for at få erfaring fra en niveau II stab, og jobbet er et godt springbræt i din videre karriere.

Om os

Luftdygtighedssektionen er placeret i Logistikafdelingen i Flyverkommandoens (FLK) Planlægnings- og Styringsdivision.
Sektionen er ansvarlig for den materielfaglige drift og vedligeholdelse af operative flykapaciteter og derudover for projekter i forhold til drifts- og luftdygtighedsmæssige og logistiske forhold, herunder den operative logistiske forvaltning og direktivgivning i FLV, som en del af FLK rolle som materieldriftsstyringsansvarlig myndighed.

Sektionen har det faglige ansvar for FLK Continuing Airworthiness Management Organisation (CAMO) og varetager på vegne af CH FLK det overordnede ansvar for den vedvarende luftdygtighed.

Denne organisation er under implementering i henhold til Technical Airworthiness Authority implementeringsdirektiv omhandlende luftdygtighedsregime.

Sektionen bidrager herigennem til opretholdelse af det nødvendige materielberedskab i forhold til at kunne understøtte den operative opgaveløsning. Som materieldriftsstyringsansvarlig for samtlige materielkapaciteter, herunder fly og sensorer, er logistikafdelingen ansvarlig for at driftsstyring, -planlægning og vedligeholdelse gennemføres effektivt, sikkert og i overensstemmelse med det givne forvaltningsgrundlag, og at det prioriteres i overensstemmelse med de operative behov, herunder gensidig koordination mellem underlagte og eksterne myndigheder, værnene og operationsstaben i forhold til logistiske sammenfaldende interesser.

Logistikafdelingen løser en stor varians af logistiske opgaver eksempelvis relateret til projekter i koordination med Udviklings- og koordinationsstabens og Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Vores team – som nyder en uformel men professionel tilgang til opgaveløsningen – er bredt repræsenteret med specialister fra Flyvevåbnets kernekapaciteter. Vores berøringsflade i Flyvevåbnet generelt og øvrige eksterne myndigheder er således meget omfangsrig, og det giver derfor gode muligheder for en stor berøringsflade i en videre karriere.

Om stillingen

I forbindelse med implementeringen af Danish Military Airworthiness Requirements (DKMAR) undergår luftdygtighedssektionen en forandring ved etablering af en CAMO forankret i FLK.

Sektionen vil fremover have fokus på at varetage den overordnede styring af den vedvarende luftdygtighed, gennem udvikling og udgivelse af Airworthiness Policy and Procedures, i rammen af en CAMO.

Luftdygtighedssektionen har en ledig stilling som sagsbehandler, Airworthiness Policy and Procedures som får til opgave at bidrage til sektionens opgaver med udarbejdelsen, vedligeholdelsen og udviklingen af direktiver og bestemmelser og expositions i forhold til materielfaglige aspekter og styring af den vedvarende luftdygtighed i rammen af CAMO funktionsområderne Maintenance Planning/Coordination, Technical Publications/Documentation/Records Management, Engineering and Reliability Management samt Competency Management.

Det er en fordel, hvis du kan bibringe sektionen faglige kompetencer inden for Quality Management og Compliance Monitoring. Dette er et væsentligt udviklingsområde, som gør afdelingen i stand til at styre og varetage det krævede tilsyn med regelefterlevelse, der stilles til en CAMO. Derfor er det en fordel, hvis du besidder et indgående kendskab til Quality Management og Compliance Monitoring i både teori og praksis. Du kan forvente andre enkeltsager relateret til implementeringen af DKMAR.

Arbejdsopgaverne omfatter indledningsvis etablering og efterfølgende drift af en CAMO, som omfatter hele FLV. Dette som en konsekvens af implementering af DKMAR i Forsvaret. Det forventes, at du bliver omdrejningspunkt i implementeringen af CAMO i FLK og FLV.
Hertil kommer andre driftsrelaterede logistiske opgaver relateret til rollen som materiel driftsstyringsansvarlige myndighed.

Om dig

Du er uddannet teknisk officer, ingeniør eller har tilsvarende relevant civil uddannelse og har en god erfaring omkring udøvelse og styring af flyvedligeholdelse. Det er væsentligt at du har et godt kendskab til det materielfaglige forvaltningsgrundlag. Der vil blive lagt vægt på, at du har erfaring med EMAR standarden herunder et indgående kendskab til EMAR M. Herudover er det væsentligt, at du har en forståelse for sammenhængen og vekselvirkningen mellem luftdygtighed, materielberedskab og omkostninger.
Et væsentligt personligt træk er at du optræder diplomatisk, og er en dialogsøgende type. Du skal have evnen til at slå igennem og gå efter målet, uden det påvirker de fremadrettede samarbejdsrelationer. Du har samtidig en evne til at formulere dig kort og præcist i skrift og tale. Ligeledes vil der blive lagt vægt på, at dine analytiske anlæg er gode, hvor du også evner at adskille væsentligt fra uvæsentligt. Du er kendetegnet ved at være en god leder, og ud over den daglige ledelse kan du også omsætte dine tanker og beslutninger ved en niveau II stab i et ledelsesmæssigt perspektiv ved niveau III.
Du er nysgerrig af natur, hvor du søger og ønsker udvikling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriet koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landet grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggendel, fredsbeavrende, fredsskabende, humnaitære og andre lignende opretioner.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til Chefen for
Flyverstabens Logistiksektion Henrik Schandorf Sørensen på tlf. direkte: +45 728 11592 eller mobil: +45 2551 1866 eller Chefen for Luftdygtighedssektionen Henrik Boesdal på tlf. direkte +45 728 12220 eller mobil: +45 2551 1870.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at ringe til HR konsulenten ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, afdelingsleder Malene Nørgaard Abel på telefon 728 19142.

Ansøgningsfristen er den 7. juni 2020.
Samtaler foregår umiddelbart herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en enventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om os på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 07. juni 2020

Lignende jobs

  • Commissioning Supervisor

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Service Field Trainers / Lead Supervisors - DK, Vi...

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Supervisor

    Har du erfaring fra vindmøllebranchen, og har du erfaring med service og reparation af WGT? Kan du tænke dig en hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor samarbejdsevner samt en positiv og fleks..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 6