Gør en forskel - bliv lærer på [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om Jobbet
Er du optaget af at skabe læringsfællesskaber med plads til den enkelte? Har du lyst til være en del af en arbejdsplads med tid til fordybelse og et engageret hold af kollegaer? Så er du måske netop den, vi søger.

Rødovre Parkvej Skole søger to lærere til hhv. en fast stilling og et barselsvikariat på et år. Stillingerne er i vores afdeling for elever med autismespektrum forstyrrelser, eleverne kan være ramt af flere forskellige diagnoser ud over autisme som fx OCD og ADHD, de kan have familiemæssige vanskeligheder, skolevægring og de kan reagere med udadrettet adfærd. Skoledagen er præget af at skabe plads til den enkelte med individuelle tilrettelagte indsatser samtidig med, at der hele tiden arbejdes med at skabe læringsfællesskaber, venskaber og en solid oplevelse af tilhør. Eleverne har brug for lærere med stærke relationskompetencer, som kan lave læringsaktiviteter med udgangspunkt i deres interesser og skabe en sjov og meningsfuld skoledag.

Som lærer på Rødovre Parkvej Skole bliver du en del af et velfungerende tværfagligt team, hvor du i tæt samarbejde med ledelse, psykolog, familiebehandlere, pædagoger og den øvrige lærergruppe er med til at lave det allerbedste skole- og behandlingstilbud for de elever og familier, vi er heldige at få lov at arbejde med. Vi har stort fokus på inddragelse af elever og forældre, og de er vigtige aktører i alt, hvad vi gør.

Din profil
Vi ønsker os to lærere, som glædes over samværet med forskellige typer af skønne elever, som hver især har brug for forståelse, omsorg og en tryg og lærerig skoledag.

Vi drømmer om at få nye kollegaer, som
  • har lyst til at blive klog på at være lærer i en behandlingskontekst
  • kan forholde sig fleksibelt og tilpasse læringsaktiviteter til den enkelte elev
  • har mod på at undervise i bred vifte af fag
  • har lyst til at indgå i tætte skole-hjem samarbejder
  • ser forældre som vigtige samarbejdsparter
  • tager ansvar for både stort og småt
  • har lyst til at indgå i sparring med kolleger
  • både kan holde rammen og sadle om, hvis nødvendigt
  • ser dokumentation som en naturlig del af arbejdet



Derfor skal du vælge os

På Rødovre Parkvej Skole bliver du en del af en arbejdsplads præget af engagement, lydhørhed og fællesskab. Du har løbende adgang til sparring, supervision og kurser, og du vil blive en del af et udviklende miljø med kompetente kollegaer.

Her er noget af det, dine måske kommende kollegaer siger om jobbet:

"Jeg har et virkelig givende arbejde med verdens bedste kolleger"

"Jeg keder mig aldrig, og det er en fornøjelse at få lov at give eleverne en god og tryg skoledag"

"Det er en arbejdsplads med højt til loftet og med blik for den enkelte medarbejders behov"


Rødovre Parkvej Skole er Rødovre Kommunes skole- og dagbehandlingstilbud, skolen hører under Social- og Sundhedsforvaltningens børne- og familieafdeling. Skolen har i alt 60 elever fra 0.-9.klasse med en normering på 1:2,5, og alle elever har et behandlingsbehov i servicelovens forstand. Rødovre Parkvej Skole er inddelt i to afdelinger med to forskellige målgrupper, hvor indretning, skema og pædagogisk og didaktisk tilgang er tilpasset elevgruppen i særlig grad. Eleverne har forskellige faglige udgangspunkter og udfordringer, men fælles er, at de alle har brug for læringsfællesskaber, der kan tilpasses netop dem, og hvor tiltroen til dem er i højsæde.

På Rødovre Parkvej Skole arbejdes der helhedsorienteret med blik på at skabe gode børne-, skole- og familieliv og at skabe grobund for et meningsfuldt og selvforsørgende voksenliv.
Vores børnesyn er præget af, at vi ved, at alle børn gør det så godt, som de kan. Ligesom vi ved, at det er os, der skal være fleksible og drive skole på en måde, som børnene kan sige ja til.

Vi råder over rigtig gode undervisningsfaciliteter, prioriterer friluftsliv og en aktiv hverdag. Vi har to 9 personers busser, og vi tager på lejrskole to gange årligt.

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Rune Quist 30769545 eller afdelingsleder Niels Mathiasen 30769551.

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 11.12.23. Klik på knappen ”søg job” for at sende din ansøgning.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Rødovre
  • Mandag den 11. december 2023

Lignende jobs

  • Lærer til specialskolen Kirkemosegaard, Greve komm...

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig at arbejde på en anderledes skole med et stærkt DNA, dygtige kolleger og nogle fantastiske rammer – så læs lige videre. Kirkemosegaard varetager undervisning af elever med socioemotionelle vanskeligheder, autismespektrumforstyrrelser, ADHD og borderlineproblematikker.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer til Hedelyklasserne – Specialenhed for eleve...

    Fri kontakt
    Hedelyklasserne søger en dygtig og omsorgsfuld lærer til vores specialenhed for elever med læringsudfordringer. Om stillingen: Hedelyklasserne er en specialenhed under Hedelyskolen, hvor vi arbejder med elever, der har brug for ekstra støtte i deres skolegang.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Engageret lærer med interesse for autisme og ufriv...

    Fri kontakt
    Vores specialklasserække er et undervisningstilbud til børn, som profiterer af at blive undervist i et mindre miljø med struktur og forudsigelighed. Vi har vores egen afdeling i den ene ende af Arenaskolen, som ligger lige ved Hundige Station og bare ti minutters gang fra stranden.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Engelsk - og kulturfagslærer til udskolingen

    Fri kontakt
    Om skolen. Holmeagerskolen er beliggende 3 min. fra Greve station, tæt på strandens grønne områder og midt i Greve Kommune. Vores skole danner til daglig ramme for ca. 740 børn fra 0. – 9. klasse og ca.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som lærere
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 6
17. august 2024 6