Vil du sætte dit tydelige præg på det pædagogiske felt?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Center for Pædagogik i Slagelse søger 4-6 adjunkter eller lektorer til at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning og forskning. Professionshøjskolen Absalon arbejder målrettet på at inddrage de studerende i engagerende undervisning, der placerer den enkelte i centrum for sin egen læring – sammen med andre. Derfor forventer vi, at du besidder en sprudlende didaktisk kreativitet.

Din profil
Du får en vigtig funktion i forhold til at undervise nuværende og kommende pædagoger. Vi synes derfor, at det er vigtigt, at du kan genkende dig selv i nedenstående:

Erfaring fra det pædagogiske felt. Du trækker på en bred pædagogisk erfaring fra dine tidligere beskæftigelser i det pædagogiske felt i Danmark eller udlandet. Du brænder for at gøre en forskel, og du trives i en kompleks organisation med varierende arbejdstider og steder.

En tydelig profil. Du har en brændende interesse for at sætte dit tydelige aftryk på nuværende og kommende pædagoger. Det vil være på enten skole/fritidsområde, det socialpædagogiske område eller det specialpædagogiske område. Her har du kendskab til recovery rettet mod socialt udsatte med nedsat funktionsevne og/eller social- og specialpædagogiske indsatser i arbejdet med udsatte børn, unge og voksne. Herudover kan du bringe et af følgende områder helt tæt på pædagogisk praksis:
  • Gaming, programmering, digital kreativitet og dannelse
  • Musik
  • Drama
  • Iværksætteri og innovation
  • Krop og bevægelse
  • Andre skabende udtryksformer, fx værksted og billedkunst.


Du har erfaring med at uddanne og/eller efteruddanne pædagoger. Erfaringen kommer fra en professionshøjskole, kommune, institution eller lignende dansk eller international uddannelsesudbyder. Du har et stærkt netværk til praksisfeltet, som du gør værdiskabende for både studerende, kursister og organisationen.

Du har et skarpt blik for den enkelte og et bredt udsyn. Du har kendskab til det pædagogiske og socialpædagogiske felt, og du bruger dit udsyn og dit netværk til at designe læreprocesser i samarbejde med institutioner, pædagoger, børn, borgere og brugere.

Derudover forventer vi os, at du:
  • har en master- eller kandidatuddannelse inden for det eller de hovedområder, du skal undervise på.


Dine arbejdsopgaver
Som underviser i Center for Pædagogik vil du opleve, at dit arbejde har tre vinkler, som du skal beskæftige dig med:

Undervise på grunduddannelsen. Der vil være underviseropgaver på grunduddannelsen både bredt og på en af uddannelsens specialiseringer.

Undervisning på efter- og videreuddannelsen. Du skal være klar til at indgå i et teamsamarbejde omkring design og gennemførelse af efter- og videreuddannelsesforløb. I én uge kan du have undervisning flere forskellige steder i regionen - en anden uge kan du have god tid til forberedelse.

Finde svar på udfordringer. Du skal indgå i praksisnære og innovative forsknings- og udviklingsprojekter. Projekterne skal være med til at producere nye og implementerbare svar på feltets udfordringer.

Imellem de tre vinkler udspiller der sig et levende og dynamisk arbejdsliv. Du skal alene og sammen med dine dygtige kollegaer, skabe synergier mellem dine opgaver, være hovedperson i din egen faglige udvikling og samtidig være god til at give og modtage sparring.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

På Absalon ser vi adjunkturet som en uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder.

For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingsstrukturens anvendelsesområde. Bemærk at det kræver, at du er bedømt efter BEK nr. 990 af 28. august 2015 eller BEK nr. 1227 af 23. oktober 2018. Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her. (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358)

Dine kollegaer
Du bliver en del af Center for Pædagogik, som er fordelt på fire af Absalons campusser. På pædagoguddannelsen i Slagelse er vi en dynamisk arbejdsplads, hvor 23 dygtige medarbejdere hver eneste dag arbejder for at uddanne fremtidens pædagoger og gøre nuværende pædagoger dygtigere. Du vil være tilknyttet flere engagerede teams, men en væsentlig del af din tid administrerer du selv. Du må forvente, at der er aktiviteter som du skal deltage i på andre af vores lokationer.

Vi er en personalegruppe med store ambitioner og højt til loftet. Du må være indstillet på sang til personalemøderne. Vi synger højt.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingerne er på mellem 30 og 37 timer ugentligt, og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. januar 2020.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Laurits Rasmussen på telefon 7248 2067.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side, senest den 17. november 2019.
  • Vi forventer at afholde samtaler den 22. november 2019.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Slagelse
  • Søndag den 17. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som lærere
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 9
12. september 2024 9
11. september 2024 8
10. september 2024 6
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 6
27. august 2024 5
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 10
21. august 2024 11