Konsulent til Stab for Forskning og Udvikling, 2-årig projektstilling, 30 timer/uge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Absalons Stab for Forskning og Udvikling understøtter Absalons faglige miljøer og ledelse i at udvikle forskningsopgaven. Vi understøtter fagmiljøernes indsatser for at øge den eksterne finansiering af Absalons forsknings- og udviklingsaktiviteter, således at vi kan styrke forskningens impact i praksis og uddannelse.

I den kommende periode har vi bl.a. fokus på at styrke det tværgående samarbejde internt og eksternt om udvikling og hjemtagning af større forsknings- og udviklingsprojekter indenfor Absalons fokusområder. I den forbindelse opslås en 2-årig projektstilling på 30 timer/uge.

Du bliver en del af en mindre stabsfunktion, der i tæt samarbejde med fagmiljøer og fællesfunktioner dækker opgaver inden for funding og kvalitetssikring af Absalons forsknings- og udviklingsaktiviteter. Forskningsopgaven er stadig relativt ny for professionshøjskolesektoren, og vores forskningsmiljøer er i rivende udvikling. Du har derfor gode muligheder for at være med til at præge både organisationens udvikling og dine egne arbejdsopgaver.

Din profil
Vi søger en erfaren konsulent og lægger særlig vægt på, at du:

Har bred erfaring med fundraising og projektudvikling. Du har konkret erfaring med at understøtte projektudvikling og ansøgningsarbejde, herunder kendskab til praksis hos både private og offentlige bevillingsgivere. Du har et godt kendskab til forskningsinstitutioner og er god til at understøtte strategisk udvikling af projekter og ansøgninger, der kobler forskningsinteresser med udviklingsbehov i praksis og bevillingsgivers fokus.

Kan sikre kompetent administrativ understøttelse af udviklingsprocesser i en kompleks organisation. Du har stærke administrative kompetencer, herunder et skarpt blik for at planlægge processer, inddrage og implementere på tværs af afdelinger. Du understøtter kompetent den konkrete procestilrettelæggelse og -eksekvering på alle niveauer.

Besidder veludviklede samarbejdsevner og gode formidlingskompetencer. Du har kompetencerne til at samarbejde med både kolleger i Stab for Forskning og Udvikling samt i de øvrige fællesfunktioner, med ledere, forskere, projektledere og efter- og videreuddannelseskonsulenter i Absalons fagmiljøer. Du kommunikerer kontekstbevidst og kan understøtte samarbejdet med en bred vifte af eksterne aktører fra både professionspraksis, andre uddannelses- og forskningsinstitutioner samt offentlige og private fondssammenhænge.

Trives med en varieret opgaveportefølje. Du interesserer dig for at udvikle nye områder og procesplanlægge, men trives også med den daglige drift og mere rutineprægede opgaver som mødeunderstøttelse, intern kommunikation etc. Du kan bevare overblikket over mange processer og kan prioritere disse selvstændigt.

Derudover forventer vi os, at du:
  • har en relevant akademisk uddannelse med stærke administrative kompetencer. Projekt- og forskningserfaring er et plus.
  • har erfaring fra uddannelses- og forskningsinstitutioner og/eller relevant fondssammenhæng. Det vil her være en fordel, hvis du har indsigt i de store velfærdsprofessioners arbejdsområder og udviklingsbehov.


Dine arbejdsopgaver
Dine opgaver vil spænde bredt og bl.a. omfatte følgende:

Understøtte projektudvikling i samarbejde mellem Absalons fagmiljøer. En stor del af dit arbejde sker i tæt samarbejde med ledelse, forskere, projektledere og efter- og videreuddannelseskonsulenter i fagmiljøerne. Der er en stor grad af selvstændighed i den konkrete opgaveudførelse. Din rolle bliver bl.a. procesmæssig og administrativ understøttelse af samarbejde på tværs af fagmiljøerne om udvikling og ansøgning af større projekter.

Ansøgningsunderstøttelse. I samarbejde med de øvrige konsulenter i Stab for Forskning og Udvikling vil du indgå i den konkrete ansøgningsunderstøttelse, herunder rådgivning til projektledere, skrive- og kommenteringsopgaver, administrativ understøttelse og understøttelse af samarbejdet med eksterne partnere samt med fonde og andre bevillingsgivere.

Administrativ understøttelse af forskningsrelaterede opgaver. Du er en del af en mindre stabsfunktion og vil naturligt indgå med administrative ressourcer i en bred pallette af opgaver. Opgaverne er relateret til udvikling, styring, analyse og udarbejdelse af ledelsesinformation i samarbejde med de øvrige konsulenter.

Dine kollegaer
Dine opgaver er forankret i en relativt nyoprettet stabsfunktion og foregår i samarbejde med forskningschefen, dine kolleger i staben og med kolleger fra andre afdelinger og fagmiljøer. Du vil til dagligt indgå i et mindre team, der ud over dig, består af tre konsulenter, der arbejder med både fundraising og administrativ understøttelse og udvikling af forskningsorganisationen i Absalon. Du får en høj grad af selvstændigt ansvar for udførelsen af de konkrete arbejdsopgaver.

Teamet har kontorfællesskab med den projektadministrative understøttelse. Vores arbejdsmiljø er præget af en uhøjtidelig stemning, hvor vi lægger vægt på en god omgangstone, faglig sparring og fleksibilitet – også ift. at sikre balancen mellem arbejds- og familieliv.

Sådan ansøger du
  • Du vil blive ansat som specialkonsulent og efter gældende overenskomst på statens område. Der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på 30 timer om uge og tidsbegrænset til 2 år.
  • Vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. januar 2020.
  • Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Forskningschef, Kathrine Krageskov Eriksen, [email protected], 72482646
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest d. 17. november 2019.
  • Vi forventer at afholde samtaler den 20. og den 27. november.


Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Sorø
  • Søndag den 17. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Sorø over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0