Kan du ikke lade være...?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

... med at planlægge, strukturere, innovere, udvikle din egen og andres matematikundervisning – så er du måske vores fyrtårn/matematikvejleder for kommende skoleår.

Munkekærskolen er i rivende udvikling ift. etablering af professionelle læringsfællesskaber i alle fag og på årgange. De sidste par år har vi haft fokus på at udvikle matematikundervisningen til at blive undersøgende mere end færdighedsorienteret. Vi har en matematikvejleder, som søger en kollega, der gerne er uddannet matematikvejleder eller godt i gang. Du skal være initiativrig, målrettet, struktureret, have let ved følgeskab og være inspirerende både overfor elever og kollegaer.

På Munkekærskolen har vi en solid udviklet vejlederkultur, hvor fokus handler om didaktiske og metodiske forandringer, når der opleves udfordringer i matematik. Dine opgaver vil både være observationer af undervisning med henblik på kollegial sparring/vejledning, afholdning af kurser, sparring med ledelse, facilietering af store og små fagudvalgsmøder samt være tovholder på skolens fagkonferencer i matematik.

Munkekærskolen er en fire-sporet skole, som ligger tæt på skove og strand i et veletableret villakvarter. Vi har fokus på at komme ud og bruge nærmiljøet i vores undervisning og gøre undervisningen kontekstuel, sådan skaber mening for børnene.

Vi har nu og de kommende år fokus på at styrke samarbejdet i årgangsteam og fagudvalgene. Skolen arbejder på at minimere møder om drift og koordinering og løfte sig til professionelle læringsfællesskaber. Det betyder, at samarbejdet bliver samskabelse, og du kan derfor forvente at indgå i teams, hvor forberedelse sker i fællesskab med dine kollegaer på årgange eller på tværs af årgange. Netop her vil du som vores nye matematikvejleder få en central rolle ift. at støtte lærerne i at udvikle undervisningen, så den hele tiden har fokus på at møde eleverne, hvor de er i deres udvikling.

Vi forestiller os et skema, hvor du har 2-3 matematikklasser fra 5. til 9. årgang evt. kombineret med et af dine andre linjefag (gerne fysik eller tysk. Men ikke et krav). Derudover vil der være en del af dit skema, der vil handle om vejlederrollen.

Vi ser rigtig gerne, at du kommer forbi til en kop kaffe, så ring og aftal en tid. Dette kan også gøres via skolens kontor 56182600.

Du er velkommen til at kontakte skolen, hvis du har yderligere spørgsmål, på telefon 56182600.

Løn i henhold til overenskomst med DLF.

Ansøgningsfrist tirsdag den 24.03.2020 kl 12.00 Ansættelsessamtaler fredag den 27.03.2020 fra 12.30-17.00

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Solrød Strand
  • Torsdag den 02. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som lærere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2