Anderledes handelsskole søger underviser til indkøb og logistik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydals

Mommark Handelskostskole, en landsdækkende hovedforløbsskole smukt beliggende i Sønderjylland, søger en erfaren underviser til indkøb og logistik, som i stigende grad har vores kunders interesse.

Om jobbet
De primære opgaver er at udvikle, tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisning samt bidrage til kundepleje og til at udbygge vores kundekreds og opgaveportefølje. Afhængig af ansøgers baggrund kan undervisningsopgaverne være på flere niveauer. Du skal først og fremmest undervise på hovedforløbets specialer, dvs. Indkøbsassistentuddannelsen, Logistikuddannelsen samt valgfag på Salgsassistentuddannelsen inden for B2B-Handel, men også andre formelle uddannelsesforløb som AMU-kurser og akademiuddannelser samt virksomhedstilpassede undervisnings- og udviklingsaktiviteter.

Vores kunder rekrutterer motiverede og ambitiøse elever, og elevuddannelsen har virksomhedernes bevågenhed. Virksomhedernes oplæringsansvarlige, ledelse og HR-afdelinger stiller store krav til samarbejdet omkring udviklingen af deres talenter. Der er kontinuerligt fokus på, at vi udvikler uddannelserne og os selv pædagogisk og fagligt, så vi imødekommer nuværende og potentielle kunders behov og ønsker.

Krav til ansøger
Du er den ideelle kandidat, når du
  • har flere års erfaring inden for indkøb og/eller logistik samt SCM
  • erfaring som oplæringsansvarlig, underviser eller coach
  • brænder for at undervise og formidle viden
  • har en pædagogisk diplomuddannelse (PD)
  • har en relevant faglig uddannelsesbaggrund, gerne suppleret med relevant efteruddannelse
  • formår at tilpasse kommunikationen til forskellige målgrupper: fra en meget praksisorienteret tilgang til en mere teoretisk baseret vidensformidling
  • er fleksibel og forandringsparat og trives med en vis grad af uforudsigelighed i hverdagen og med opgaver af både enkel og kompleks karakter
  • har opdaterede IT-kompetencer og interesse i nye digitale løsninger
  • formår at opbygge og vedligeholde stærke relationer til interne og eksterne interessenter dvs. kolleger, elever og virksomheder

Skriv i din ansøgning, hvordan du lever op til disse krav. Selvom du ikke opfylder samtlige punkter, hører vi alligevel gerne fra dig, hvis du opfylder den generelle stillingsprofil.

Om Mommark Handelsskole
Dagligdagen på Mommark Handelskostskole bærer præg af, at eleverne spiser, bor og har deres fritid på skolen, hvilket giver stedet et hjemligt og familiært præg, som underviserne er en vigtig del af. Skolen har spændende faciliteter til både indendørs og udendørs fysisk leg og læring.

Formalia
Ansættelserne sker i henhold til ansættelsesvilkår indgået mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vicedirektør Helle Guldhammer Kristensen, på mail [email protected] eller på mobil 23 39 22 87.

Vi beder dig om at sende din ansøgning til [email protected] eller via knappen "Send ansøgning" senest den 1. marts 2021.

Tiltrædelse 1. maj eller 1. juni 2021. Ansættelsessamtaler finder sted på Business College Syd i Mommark, Mommarkvej 374, 6470 Sydals.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4352c3d4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydals.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Sydals
  • Mandag den 01. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som lærere i Sydals

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Sydals over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere i Sydals over tid

Dato Alle jobs som lærere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1