Sæsonansatte lagerekspedienter til [xxxxx]s nye indleveringscentral i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Sæsonansatte lagerekspedienter til Kopenhagen Furs nye indleveringscentral i Herning

Kunne du tænke dig at blive en del af Kopenhagen Furs nye og topmoderne indleceringscentral for skind i Herning? Og trives du med fysisk lagerarbejde i et tæt samarbejde med dine kollegaer? Så er du måske én af vores 30 nye sæsonansatte lagerekspedienter.

Kopenhagen Fur - en dansk verdensmarkedsleder

Kopenhagen Fur er verdens største auktionshus for salg af pels og som markedsledende på vores område, har vi en vision om at være verdens mest bæredygtige pelshus. For vi laver mere end blot at sælge skind. Vi arbejder med alt fra gård til catwalk og tænker bæredygtighed ind i alle led af vores værdikæde.

Vær med til at opstarte en ny indleveringscentral

Kopenhagen Fur er et andelsselskab ejet af de danske minkavlere og vores største fokus er at skabe værdi for vores ejere. Med formålet om at effektivisere indlevering af skind, lukker vi vores 9 indleveringscentraler fordelt i Danmark, for i stedet at etablere én ny supercentral i Hammerum ved Herning. Indleveringscentralen står klar i efteråret 2019 og bliver knudepunktet, hvor alle danske minkavlere fremover skal indsamle deres skind inden de sendes til sortering og salg i vores auktionshus i Glostrup. Der er således tale om en ny afdeling i Kopenhagen Fur, som du får mulighed for at sætte dit præg på.

Vi søger 30 lagerekspedienter fordelt på to teams

Vi søger 30 lagerekspedienter fordelt på to teams til sæsonarbejde i perioden november til maj, hvor vi får de fleste skind indleveret. Vi forventer at modtage 12 mio. danske skind i den kommende sæson og på grund af minkbranchens høje sæsonudsving, skal du forvente overarbejde.

Alle stillinger ønskes besat med start d. 1. oktober, og vi tilbyder to typer sæsonjobs. Den ene sæsonansættelse varer ca. 6 måneder og den anden varer ca. 4 måneder. Når du sender din ansøgning, vil du blive bedt om at sætte kryds ved hvilken ansættelseslængde, du ønsker. Du kan sætte kryds ved begge sæsonansættelser.

Dine primære opgaver

  • Udpakning, optælling og registrering af skind
  • Opdeling af skind i forskellige typer
  • Transport af skind mellem forskellige afdelinger og funktioner
  • Nedpakning af skind
  • Indlagring og udlagring af skind - både systemmæssigt og fysisk
  • Læsning og losning af lastbiler

Dine faglige og personlige kompetencer

  • Vi forventer, at du har fysik til manuelt arbejde inklusiv tungere løft (max 20 kg.)
  • Du behersker som minimum engelsk og kan begå dig på dansk. Andre sprog er en fordel
  • Kendskab til minkbranchen og truckcertificater en fordele, men ikke et krav
  • Du er god til at samarbejde med andre mennesker og tager initiativ til at få opgaverne løst
  • Du trives i et produktionsmiljø med højt tempo og har en positiv tilgang til dit arbejde

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat under varierende ugentlig arbejdstid (VUA) med en gennemsnitlig arbejdsuge på 37 timer. Det betyder, at du i visse uger vil arbejde op til 60 timer og i andre uger færre timer. Du får udbetalt løn for 37 timer om ugen også kaldet lønudjævning. Du vil blive ansat i henhold til Industriens Overenskomst.

Vi ønsker at skabe en attraktiv arbejdsplads

Kopenhagen Fur er allerede en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel og det samme skal kendetegne vores nye indleveringscentral. Som ny medarbejder vil du få en grundig onboarding og introduktion til dit job og Kopenhagen Fur. Du vil få en oplæring indenfor områderne indlevering, nedpakning samt ind- og udlagring. Vi træner ud fra TWI-metoden (Training Within Industry), som vi også bruger med succes i vores Produktion i Glostrup.

Mød din nye arbejdsplads til åbent hus d. 17. august

Vi vil gerne vise vores nye indleveringscentral frem og du inviteres derfor til åbent hus lørdag d. 17. august kl. 10-12 på adressen HI-Park, Bygning 441C, 7400 Herning. På dagen vil der være forskellige aktiviteter for både børn og voksne, og du er mere end velkommen til at invitere familie og venner. Hold øje i Herning Folkeblad og/eller vores hjemmeside på www.kopenhagenfur.com i starten af august for mere information.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Forventet ansættelsesstart er d. 1. oktober, så send os dit CV og ansøgning hurtigst muligt via søg-linket. Kun ansøgninger sendt herigennem vil blive behandlet. Har du spørgsmål til stillingen eller indleveringscentralen, er du velkommen til at kontakte Driftschef Jimmi Vincents på tlf. 22 68 09 97. Vi inviterer løbende til samtaler og ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

  • Truckfører til trekantområdet

    Vores kunder løber stærkt lige nu!Vi søger engagerede medarbejdere, der er klar på en varieret hverdag spækfyldt med action og nye udfordringer. Er du på jagt efter et dynamisk job, og kunne du tæn..
    • Lagermedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Lagermedarbejder søges til virksomhed

    Job i et godt arbejdsmiljøFor en virksomhed i Rødding søger vi i øjeblikket friske og stærke medarbejdere, som trives med fysisk arbejde, og som synes at arbejde på et lager er spændende.Virksomhed..
    • Lagermedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Lagermedarbejder til kunde i Horsens

    Om JobbetOm JobbetVi søger lagermedarbejdere til natholdet til vores kunde i Horsens.De primære arbejdsopgaverne består af at plukke og pakke varer på paller ved hjælp af et stemmestyringssystem. D..
    • Lagermedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Employees for warehouse in Vejle

    We are looking for new employees, for our customer in their warehouse in VejleThe jobThe jobAs an employee in this warehouse, your primary task will be to pick and pack goods for supermarkets throu..
    • Lagermedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lagermedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte lagermedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lagermedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lagermedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som lagermedarbejdere
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 2
21. august 2024 3