Partnerchef med ledelsesansvar til Landbrug og Erhverv

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Partnerchef med ledelsesansvar til Landbrug og Erhverv

Vores samarbejdspartners tilfredshed er omdrejningspunktet for vores arbejde og succes. Vi har derfor brug for en partnerchef til Topdanmark Landbrug og Erhverv, der har dyb forståelse for de professionelle samarbejdsmekanismer. En stærk leder der besidder høj eksekveringsevne og forstår at fastholde og udvikle vores strategiske partneraftaler samt tænke kommercielle muligheder - også på tværs af Topdanmarks forretningsområder, og altid med kunderne og samarbejdspartnerne i fokus.

Vi tilbyder

Som partnerchef i Topdanmark Landbrug og Erhverv, står du i spidsen for vores 5 dedikerede markedschefer der alle besidder et højt drive og fokus på at skabe den bedste oplevelse for vores partnere. Du skal sammen med markedscheferne udvikle vores nuværende partnerskaber som blandt andet omfatter samarbejde med to af landets største banker, brancheforeninger samt brancheorganisationer på både erhvervs- og landbrugsmarkedet samt udse og etablere nye partnerskaber.

Partnerafdelingen har et stærkt og tæt samarbejde med koncernens salgskanaler og øvrige forretningsområder. Der leveres allerede flotte resultater via partnerskaberne, men der er potentiale til mere. Afdelingen er strategisk vigtig og skal bidrage til en stor del af divisionens vækst over den næste årrække, blandt andet ved at se på nye muligheder i markedet.

Jobbet

Jobbet kræver, at du er kommercielt orienteret og følger med i, hvad der rør sig i markedet. Du er fagligt velfunderet på erhvervsmarkedet, og det er et plus, hvis du også har godt kendskab til landbrugsmarkedet. Du har erfaring med at drive kunderelationer med mange interessenter og kontaktpunkter og er i stand til at have mange bolde i luften og kan drive og implementere aftalerne, både internt og eksternt. Herudover skal du være en dygtig leder, der forstår at udvikle, motivere og støtte dine medarbejdere.

Blandt mange af dine opgaver kan nævnes:

  • Analyserer, optimere og udvikle eksisterende partnerskaber i samarbejde med markedscheferne
  • Deltagelse i møder, så som forhandlinger eller genforhandlinger med vores samarbejdspartnere
  • Opbygning af pipeline for nye partnerskaber og forretningsmuligheder
  • Indgåelse af nye partnerskaber, samt sikrer succesfuld implementering i samarbejde med markedscheferne
  • Finjustering af interne og eksterne processer
  • Ansvarlig for opnåelse af afdelingens mål, samt løbende rapportering
  • Sikre samarbejde og udnyttelse, af forretningspotentialer på tværs af divisionerne i Topdanmark
  • Tilgængelig for sparring og støtte til dine medarbejdere samt sikre teamånd og høj performance i afdelingen.

Hvem er du?

Vi leder efter en, som er visionær og initiativrig med bred faglig erfaring, indenfor erhvervsforsikring, hvilket er et ufravigeligt krav. Det er et stort plus, hvis du også har kendskab til landbrugsforsikring. Du skal have et dybdegående kendskab til det tunge relationelle løsningssalg – og alle de forskelligartede strategiske og taktiske opgaver jobbet byder på. Ydermere skal du være en stærk kommunikator, som formår at opbygge langvarige relationer igennem tillid. Du skal have stærke ledelseskompetencer og formå at skabe teamånd og motivation samtidig med, du holder fokus på resultaterne.

Du har en kommerciel baggrund, og erfaring som leder fra forsikringsbranchen enten fra et forsikringsselskab eller mæglerhus, f.eks. som salgschef, partnerchef, mæglerchef, markedschef etc. Du er struktureret og kan arbejde projektrelateret, holde mange bolde i luften, samtidig med, at du kan holde det strategiske overblik og eksekverer på opgaverne.

Herudover skal du kunne kende dig selv i følgende:

  • Motiverende leder der er i stand til at udvikle den enkelte medarbejder via nærvær, råderum og med stort fokus på løbende anerkendelse og feedback.
  • Resultatorienteret med fokus på helheden, og ikke mindst kundeoplevelsen
  • Være i stand til at effektiviserer og optimerer processer før, under og efter samarbejdet indgås.
  • Have forretnings- og lønsomhedsforståelse og være i stand til at analyserer forretningsdata med henblik på udvikling og optimering af nuværende og nye aftaler
  • Være naturligt nysgerrig på udviklingen af partnerskaber i forsikringsbranchen såvel som i lignende brancher samt være nysgerrig på fremtidens muligheder
  • Gerne kendskab til løsninger indenfor pools og faciliteter

Du kommer til at have fast base på hovedkontoret i Ballerup.

Du vil som partnerchef referere direkte til Mægler & Partnerdirektøren i Landbrug & Erhverv.

Måske kommer du fra en lignende stilling; eller måske ser du denne stilling som dit næste karrieretræk. Uanset hvad – så leder vi efter ansøgere med høj motivation, engagement og masser af energi.

Lidt mere

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Mægler- & Partnerdirektør Camilla Nathansen på telefon 51 39 01 20 - alternativ via mail på : [email protected]. Bemærk venligst, at Camilla Nathansen afholder ferie frem til d. 28. juli, og at henvendelser først vil blive besvaret herefter.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Ballerup
  • Søndag den 02. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0